Meget uprofessionelt forløb og…
Meget uprofessionelt forløb og manglende respekt for kundens tid.
Vi indgik en aftale den 31. marts med opstart i midten af maj. På grund af private omstændigheder blev jeg nødt til at udskyde opstarten til 1. juni, hvilket firmaet accepterede uden problemer. Dagen før skrev jeg for at høre, hvilket tidspunkt de ville komme, og jeg fik beskeden: “Vi kommer mandag morgen opstart kl.7 ” – altså den 1. juni.
Da ingen dukkede op, kontaktede jeg dem, og fik at vide, at tidspunktet blot var “vejledende”. Siden da er der kun kommet undskyldninger og udsættelser, og her over en uge senere er arbejdet stadig ikke påbegyndt.
Jeg har fuld forståelse for, at der kan opstå forsinkelser, men det mindste man kan forvente, er ærlig og rettidig kommunikation. At love en opstart og derefter udeblive uden besked er efter min mening meget uprofessionelt og vidner om manglende respekt for kundens tid og planlægning.
Desværre har det været en rigtig dårlig oplevelse, og jeg kan ikke anbefale dette firma på baggrund af vores historik da Patrick aldrig dukkede op eller holdte os opdateret.
Kan derfor ikke anbefale Patrick hvis man ønsker en at samarbejde med som er god til en kommunikere og holde aftaler. For det er Patrick bestemt ikke