fremragende tjenester og produkter
Vi bestilte en husnummerskilt, der skal specialfremstilles, og modtog den præcis som vi ønskede. Betjeningen var super venlig, og det tog ikke lang tid at have vores skilte i vores hjem.
Emaljeskilte til ethvert formål. Alt fra navneskilte, husnumre og gadeskilte til firma- og reklameskilte – og meget mere.
Østergade 16, 5900, Rudkøbing, Danemark
En virksomhed med de bedste kompetencer inden for emaljeskilte. Det er rigtigt at der kan være lange ekspeditionstider som flere har gjort opmærksom på. Men når det produkt de fremstiller er så fint bearbejdet så får de mine varmeste anbefalinger. Man er i gode hænder hos Dansk Emalje Design - med tålmodighed. Kvalitet tager tid.
De svarer ikke på e-mails, til trods for at de opfordre til det. De fremhæver at de bestræber sig på at svare hurtigt, men efter flere ugers ventetid ringede jeg derfor til dem, og aftalte at der skulle sendes både husnummer til væg, og et mindre skilt til over døren. Vi modtog aldrig de bestilte varer, og står nu tilbage med flere måneders spildt ventetid pga. en useriøs virksomhed. Jeg kan på ingen måder anbefale dem.
Firmaet svarer ikke på mail, og når man så efter en måneds ventetid ikke har hørt noget, ringer til dem, så “har de haft travlt” men vil kigge på min mail.
Har yderligere ventet en måned og intet hørt.
Opgiver nu og må bestille skiltet i udlandet
Må konstatere, at de konsekvent ikke svarer på E-mails sendt til adressen på deres hjemmeside, selv om der er fremsendt skabelon i det ønskede format. Ærgerligt at jeg nu må søge til Holland for at få fremstillet mine skilte.
Jeg har købet et skilt - utroligt flot og hurtigt leveret, handler gerne igen.
Jeg kan ikke vurdere kvaliteten af deres produkter, men blot konstatere, at jeg bestilte to skilte for halvandet år siden. De er rykket for flere gange, men endnu ikke modtaget, og firmaet er holdt op med at svare mig. Derfor én stjerne herfra. Kunne jeg have givet ingen, havde jeg gjort det...
Emaljeskilte i topkvalitet, men de ruster allerede efter 1 år i kystnære miljøer.