Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze geven duidelijk om hun klanten en hebben een zeer grote passie voor hun vak. Ik had allemaal geweldige pakjes besteld (allemaal zwart op 1 na) en ik kreeg na m'n bestelling nog een mail met... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Geertje heeft me erg goed geholpen bij het vinden van beter passense spitzen. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en kon goed adviseren, ook nam ze ruim de tijd om verschillende opties te vergeli... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sport
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin d'articles de danse
  4. Magasin d'articles de danse flamenco
  5. Cours de danse hip hop

Écrit par l'entreprise

De Danstheaterwinkel is dé winkel bij uitstek voor al jouw dansbenodigdheden. De winkel wordt gerund door dansers, voor dansers. We delen dezelfde passie! Samen met jou kijken we naar de beste outfit, schoenen en overige benodigdheden, ongeacht jouw dansstijl. Je kunt met vertrouwen de vloer weer op!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Goede communicatie, fijne service

Ik bestel al mijn kleding voor mijn balletlessen altijd graag bij Danstheaterwinkel. Ze hebben een grote collectie pakjes en panty's en wanneer een bestelling wat langere levertijd heeft, of een pakje valt bijvoorbeeld groter/kleiner uit dan normaal krijg je altijd even een persoonlijke email met de informatie die je nodig hebt of met een bevestiging of je echt de goede maat besteld hebt. Kortom, echt een fijn bedrijf wat goed communiceert en echt betrokken is bij hun klanten. Aanrader om hier je dansspullen te bestellen!

15 avril 2026

Réponse de Danstheaterwinkel

Dank je wel Feline, we zijn heel blij te lezen dat onze inzet zo gewaardeerd wordt :)
Heel veel dansplezier en graag tot binnenkort in de showroom of online!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goede sneakers, draaien goed en zijn zeer licht.

18 avril 2026

Réponse de Danstheaterwinkel

Heel veel dansplezier! en mochten ze de nodige kilometers gedaan hebben; we hebben binnenkort een nóg uitgebreidere collectie met ook hele mooie sneakers van Diamant!

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk, snel in reactie en servicegericht!!

15 avril 2026

Réponse de Danstheaterwinkel

Dank je wel Willemien! Daar staan we dagelijks voor op :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Schoenen waren niet op voorraad in mijn…

Schoenen waren niet op voorraad in mijn maat maar kwamen snel binnen en zitten heerlijk!

25 mars 2026

Réponse de Danstheaterwinkel

Als we het niet meer op voorraad hebben, dan zetten we alles op alles om zo vlot mogelijk alles aan te vullen. Fijn om te horen dat het opnieuw geslaagd is! Heel veel dansplezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima de maat van mijn voet nog…

Prima de maat van mijn voet nog gevraagd door Geertje: en jahoor precies goed

19 mars 2026

Réponse de Danstheaterwinkel

We zijn blij om te horen dat onze ervaring nét dat beetje verschil kan maken. Heel veel dansplezier!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede en snelle service wat wel jammer…

Goede en snelle service wat wel jammer is dat het balletpakje wat grote knopen heeft op de rug. Mocht je grondoefeningen moeten doen op de grond doen dan voel je de knoopjes erg goed op je rug.

5 mars 2026

Réponse de Danstheaterwinkel

Dank je voor de waardevolle aanvulling over dit pakje: Bloch Balletpakje Fresia L8845.
Zeker handig voor andere ballerina's om te weten wat jouw ervaring is met grondoefeningen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd en prachtige producten

Ik was al eventjes op zoek naar deze specifieke panty's van Capezio en vond ze in deze shop. Ik koos voor deze shop vanwege het veelzijdige aanbod danskleding, want ik wilde ook graag een mooi nieuw pakje. Het assortiment is echt heel veelzijdig, erg leuk! De artikelen werden snel geleverd met een handgeschreven kaartje, en de producten zijn prachtig. Hier bestel ik de volgende keer zeker weer.

11 mars 2026

Dank je wel Marloes!
En dan hebben we nog niet eens alles online staan :) Maar goed ook; anders blijven we scrollen en hebben we minder tijd om te dansen!

Hele fijne webshop

Goede kwaliteit
Goede prijs

26 février 2026

Réponse de Danstheaterwinkel

Dat is fijn om te horen Merel! Dank je wel.

Snel, vriendelijk en betrouwbaar

Geertje heeft goed meegedacht over de aanschaf van mijn tapschoenen. Is vriendelijk, reageert snel op mails en vragen. Een betrouwbare partner als je fijne dansschoenen wilt hebben.

6 février 2026

Merci Rachel!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus