Hold dere unna Danxon. Dette er et svært useriøst firma og jeg…
Dette er et svært useriøst firma og jeg angrer så mye på at jeg innlot meg på å kjøpe noe som helst fra de. Jeg har hatt en svært dårlig opplevelse med dette firmaet og vil advare andre kunder.
Produktet ble sendt fra Tyskland, men da jeg ønsket å benytte angreretten, fikk jeg beskjed om å sende varen tilbake til Hong Kong for egen regning og på eget ansvar. Dersom varen skulle bli skadet under transport, mente de også at dette ville være mitt ansvar.
Saken har blitt trenert over tid uten at jeg har fått en reell returadresse eller mulighet til å returnere varen på en normal måte. I stedet har firmaet forsøkt å tilby meg stadig høyere delvis refusjon: først 5 %, så 10 %, og til slutt 25 % tilbakebetaling dersom jeg beholder varen.
Samtidig skriver de selv at returvarer er en stor belastning for firmaet. Nå hevder de også at returfristen er utløpt, til tross for at jeg aldri har fått mulighet til å sende varen tilbake.
Jeg har derfor valgt å melde saken til Klarna. Etter min mening fremstår dette som svært useriøs kundebehandling og en praksis som ikke respekterer vanlige regler for angrerett og retur.
Jeg vil på det sterkeste anbefale folk å holde seg unna å handle fra Danxon