2,5

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,5

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

I have purchased a pair of shoes from…

I have purchased a pair of shoes from Dapperfam, they sent the wrong size, I had too pay 30 plus dollars too send them back over a month ago and have not received a refund, so now they have there shoes back and my 295.00 plus tax money, and you cant reach them.

16 mars 2026

Contact link doesn't work

22 avril 2026

would avoid DapperFam.

would avoid DapperFam.
My order was never shipped—only a label was created. No communication, no updates, no response to emails.
I had to file a dispute with my bank to recover my money. This was a frustrating experience and not a trustworthy business in my opinion

1 avril 2026

Order shoes for a wedding a month ago

Order shoes for a wedding a month ago. No shoe, no response from customer service or emails i've sent. Let's start a class action lawsuit for mental distress. And I filed a complaint at the better business bureau.

24 juillet 2025

This Company is full off it I have…

This Company is full off it I have ordered these Milano Reptile Sneakers that cost 332.00 Ask where is my shoes they said they was on bac log for 2 months ask for Refund Still haven't received it. DO NO BUY FROM THESE PEOPLE THEY DONT LIVE UP TO THERE POLICIES

7 juillet 2025

Foul Play & Dishonesty

On July 10th. 2024, I placed an order online at DapperFam valued at $118.76 - I wanted one [1] Homburg Hat + one [1] Hat Box for that hat + two [2] additional Hat Boxes for my existing Homburg Hats presently without a Hat Box. Seconds after the payment went through, I received an invoice showing that my order includes only one [1] Hat Box. Instantly and without delay, I contacted DapperFam Customer Service to tell them of the error. Within minutes, I received an e-mail stating that the hat and box have already been shipped out to me. Is it possible that minutes after placing my order it is already in the hands of the carrier? I did not perceive a truthful statement. I did perceive that personnel at DapperFam has malicious intent. I sent several e-mails but none were responded by DapperFam personnel. Do you want this people? You are next.

8 juillet 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit