1. Service de rencontres
  2. Service de rencontre pour adultes

Informations provenant de diverses sources externes

Dating Jongeren is de eerste gratis datingsite voor jongeren uit Nederland. U kunt hier nieuwe mensen ontmoeten, je interesses delen en een partner...

3,3

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,3

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

My experince with dating-jongeren.nl…

My experince with dating-jongeren.nl has been ordinarry. I signed up for their service and got access to the basic features. I was disappinted that there weren't too much intreresting options to choose from. There doesn't seem to be any customer supprt, so I had to figure out everything myeself. The usabilty of the website, as well as the design, are both aveage.Lvling with dating-jongeren.nl is adequaate if you're looking for something very basic, but won't be particularly impessed.

21 avril 2023

dating-jongeren.nl is oplichters website!

Zeer slechte website en niet geschrikt voor jongeren om te daten en het is niet eens 1 ster waard!
Veel nep en seks profielen en scam berichten!

In de gebruiksvoorwaarden van de website staat als volgende.

"Alle materialen die u op deze site plaatst mogen geen naaktheid, geweld, seksuele (onthullende ondergoed) of beledigende onderwerpen bevatten. Het is verboden om foto's van andere mensen te plaatsen zonder toestemming van desbetreffende persoon. De administratie heeft het recht om profielen te blokkeren en de inhoud van profielen te verwijderen zonder opgaaf van redenen."

De admin van de website laat niks van zich horen via de e-mail of de e-mail bestaat niet terwijl bij de contact pagina van de website aangegeven is "Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met de administratie bij datingjongeren @ gmail.com"

Mijn advies is maak GEEN profiel aan op de website van dating-jongeren.nl of als je echt opgelicht wil worden moet je vooral doen op zo'n neppe website als dating-jongeren.nl!

12 décembre 2019

Dating-jongeren

Dating-jongeren is een goede website maar als je je inlog vergeet dan moet je je email adres in vullen en dan krijg je te zien dat er een email verzonden is over dat je je wachtwoord kan wijzigen maar ik krijg van mn mail geen email van dating-jongeren.nl te zien

12 novembre 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit