.goede kwaliteit. Jammer dat we helemaal geen orderbevestiging en bon gekregen hebben. Na 3x Bellen is het gelukkig toch thuis bezorgd.

Ik heb een stofzuiger en dure vuilnisbak besteld. Ik heb echter alleen de vuilnisbak ontvangen! Ik probeer via de mail contact te leggen, er wordt helaas niet gereageerd! Inmiddels is er contact met... Voir plus

Bestelde drie identieke apparaten bij DayDiscounter. Buiten hun schuld bezorgde de bezorgdienst de volgende dag er twee. Waar het derde pakket is gebleven blijft, na vier dagen, onduidelijk ondanks e... Voir plus

Panen zijn zeer goed 👍🏻 maar al hè klijne pan kan ik niet gebruik en dat het niet over heen komt van kwaar grote van kook pit pikt die niet blijf kook plaat denken maar blijf niet doen gr nikita

4,4

.goede kwaliteit

Na 3x Bellen is het gelukkig toch thuis bezorgd.

18 novembre 2022

Geld is teruggestort!

Inmiddels is er contact met mij opgenomen. Het geld van de stofzuiger is teruggestort.

7 novembre 2022
Logo de DayDiscounter

Réponse de DayDiscounter

Onze excuses Simone, we hebben zojuist contact met je opgenomen via de mail met de uitleg waar het fout is gegaan bij ons en hebben een passende oplossing. Graag horen we van je!

Airco

De airco werkt naar behoren, heeft een duidelijke product beschrijving en werd snel geleverd. Airco is dankzij het lichte gewicht makkelijk te verplaatsen, ook naar de 1e etage.

30 août 2022

Geen schroevenset ontvangen bij parasol

Ik heb vijf dagen geleden een parasol besteld bij DayDiscounter, vooraf een vraag gesteld over het product. Daar kreeg ik keurig per ommegaande een reactie op. Vervolgens de parasol besteld en die kwam netjes de volgende dag al aan en zag er ook goed uit op het eerste gezicht (ik heb hem nog niet werkend gezien), zeker voor die prijs (55 euro). Echter, het schroefsetje voor de kruisvoet en de instructie ontbraken (terwijl die er wel bij behoren te zitten volgens de tekst op de doos) en de doos leek al eens gebruikt. Toen ik vervolgens bij DayDiscounter bij dezelfde klantenservice aangaf dat de schroeven ontbraken en vroeg of ik deze snel nagestuurd kon krijgen, bleef het stil (ook geen ontvangstbevestiging van mijn bericht oid). Hopelijk wordt dit probleem alsnog opgelost, maar het valt wel op dat de costumer care achteraf wat te wensen overlaat helaas. Ik heb nu niets aan de parasol, terwijl ie hard nodig is....

14 août 2022
Logo de DayDiscounter

Réponse de DayDiscounter

Beste Rivka, we hebben je een mailtje gestuurd met een oplossing. Hopelijk komen we hier uit want dit kan inderdaad niet de bedoeling zijn.