Købte en hue igennem deres hjemmeside, den blev leveret hurtigt. Dagen jeg fik huen, ville jeg vaske den inden brug ifølge vaskenvisningerne. Den lignede slet ikke en hue da den kom ud af... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte et ur til min datter, som hun ikke var tilfreds, hvorfor hun gerne ville returnere uret tilbage. Amalie guidede os igennem returnerings-delen og min datter fik sine penge uden bøvl. To... Voir plus
L'entreprise a répondu
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg bestilte for en uge siden
Jeg bestilte for en uge siden, og den er ikke sendt afsted endnu!!

Dejlig service
Billige varer, hurtig levering og en sød hilsen i pakken. Alt i alt 5 stjerner.
Super
Hurtigt, effektivt og konkurrencedygtig pris. Jeg handler gerne her igen.
Dealicious leverede hurtigt og nemt til en konkurencedygtig pris
Dealicious havde den ønskede vare på lager til en konkurrencedygtig pris jf. Trustpilot og leverede hurtigt uden problemer . Fint.
Købte en Bosch håndmixer
Købte en Bosch håndmixer, da jeg så på Pricerunner, at den var billigst her.
Bestilling og levering forløb uden problemer og det endda lige op til jul.
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering
Købte en lys terapilampe, prisen var god og 24 timer senere var den leveret midt i jule travlheden endda. 👌
Godt produkt / god service
Godt produkt.
God plads.
Dag til dag levering.
Alt i alt en god oplevelse, samt produktet var godt pakket ind. (Kasse i kasse)
Købte kaffeglas
Købte i første omgang kaffeglas, som viste sig ikke at være på lager til hurtig levering. Jeg blev tilbudt, at handlen kunne annulleres, da jeg skulle bruge glassene til en gave få dage efter. Andre glas, jeg kunne lide, var desværre også med længere levering, og i stedet fik jeg tilbudt nogle glas, som var ligeså fine, men dyrere. Dem fik jeg så tilbudt til samme pris som de oprindelige, så jeg ikke skulle betale differencen. Rigtig flot service og meget personlig henvendelse på mailen.
Rigtig god service!
Rigtig god service ift. at sende nyt produkt fordi der var en mindre fejl på det første. Og endda uden at jeg skulle have besvær med at sende det andet retur.
Fremragende købsoplevelse
Et par dage efter jeg bestilte varen kontaktede jeg kundeservice for at være sikker på at den kunne nå at være fremme til tiden da jeg skulle bruge den som fødselsdagsgave. Jeg fik svar med det samme, og da vi fandt ud af at den ikke kunne nå at komme frem, valgte han at køre hjem til mig med den selv, og han gjorde endda dette på en helligdag. Fantastisk service!

Réponse de Dealicious
Sælger brugt som nyt og overholder ikke købeloven
Jeg modtog et par Powerbeats hovedtelefoner fra dealicoius og i starten virkede de som forventet.
Efter et halvt års dagligt men ellers helt almindelig brug begyndte de at tabe strøm hurtigt og jeg henvendte mig med en reklamation.
Efter to uger vender man tilbage og fortæller at man ikke vil reparere, hvad der viser sig at være snavs i enheden, da der ifølge Apple support er tale om et produkt fra 2021 og dermed ikke længere under garanti.
Nu har garanti og reklamation ikke noget med hinanden at gøre som sådan, men min forundring var stor da jeg har både en faktura på et nyt produkt og en indpakning hvorpå der står et serienummer der angiver at produktet er fra 2024.
Dealicious vil ikke refundere eller bekoste en reparation selvom de ikke kan forklare hvorfor jeg står med et gammelt produkt der ikke virker men som de har solgt som nyt. Uanset brug skal et produkt af den kvalitet og til den pris holde mere end et halvt år selvom dealicious også prøver at give mig skylden for fejlen, hvilket også fremgår af deres svar nedenfor.
Et produkt med en score for vandafvisning som et par Powerbeats har kan under normal brug ikke tage støv nok ind til kunne gå i stykker på et halvt år.
Apple afviste heller ikke garantien på grund af en ydre påvirkning i første omgang, her var det at produktet var for gammelt til at være omfattet. Det blev så senere rettet til at jeg havde gjort noget forkert.
Igen et produkt der købes som nyt skal kunne holde mere end et halvt år ved almindelig brug. Problemet har jo været at produktet har været beskadiget fra starten.
Hvorom alting er, lad være med at handle her- de kan og vil stå inde for hvad de sælger og prøver at tørre den af på dig som kunde
Udfordringer ifm. returnering.
Varen var fin nok, men jeg måtte desværre returnere, da armbåndet var for stort.
Der er problemer omkring returnering, de modtog ikke min returnering, som jeg havde fremsendt med deres tilsendte returlabel, og i stedet får jeg samme vare sendt én gang til.
Jeg finder dog en god løsning med firmaet, så de forvalter det sådan set ok.
Men alligevel lidt bøvlet, ved ikke helt, om jeg vil vælge at handler her igen. Det er som om der ikke er helt tjek på processen omkring returneringer. Men deres kundeservice er fint. Så jeg lander på en "mellemkarakter" på 3 stjerner.

Dealicious
Meget hurtig levering.
Gaven lever helt op til mine forventninger.
Handler der gerne igen.
Giver mine bedste anbefalinger 🤗
stor tilfredshed
meget fin service ved henvendelse til firmaet om fejl på produktet. hurtig levering af ny vare sød kommentar indlagt i forsendelsen den var håndskrevet handler der gerne igen
God service og godt produkt
Jeg ville købe en lampe og kunne se, at butikken var ferielukket i den periode, men bestilte alligevel fordi jeg gerne ville have netop dén lampe. Jeg fik en fin mail om at der ville gå lidt længere tid pga. deres ferie og om jeg gerne ville beholde min ordre. Det syntes jeg var rigtig fint. Og så kunne jeg lige stille nogle uddybende spørgsmål til produktet, som jeg fik rigtig fint svar på. Lampen kom relativt hurtigt alligevel og lever helt op til mine forventninger. Alt i alt en virkelig fin købsoplevelse. Der vil jeg gerne handle igen.

Réponse de Dealicious
Send en faktura på bestillinger
skulle bestille en gave for min kusine, er tideligt ude og køber den 2 uger før. Jeg får ingen faktura eller noget efter at have gennemført betaling 3 gange. derefter får jeg pludselig en besked om at min pakke er leveret 1 måned efter, som er alt for sent og nu kan jeg ikke engang returnere pakken

Kundeservice
Fantastisk kundeservice! Jeg havde fået bestilt et en forkert model af en gave, og Dealicious tilbød at komme forbi min bopæl, så vi kunne ombytte på stedet. Jeg var fri for at pakke og sende, og fri for at skulle hente en ny vare i en udlevering (det var en ret stor pakke!). Nu er købsdifferencen gået ind på min konto efter 3 dage, uden at jeg på nogen måde har gjort opmærksom på, at der var en difference. Det er TOP service!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.