Ik heb mijn auto via hen geleased en onlangs mijn huidige contract ingeruild voor een andere auto. Ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Alles werd helder en professioneel uitgelegd, en h... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben erg goed geholpen door De Autofinancier. Ze zijn behulpzaam, denken goed met je mee en begeleiden je stap voor stap door het hele proces. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie was s... Voir plus
Na bezichtiging van een auto hebben ze dezelfde dag kontakt opgenomen met mij en binnen 2 dagen had ik al een contract getekend. Super lief en beleefd aan de telefoon en heel erg behulpzaam. Ik ben... Voir plus
Top ervaring! Ik ben van begin tot eind goed geholpen en alles is snel en professioneel geregeld. De communicatie was duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden. Binnen no-time was alles rond. Z... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
Aanvraag ging en gaat vlot
Aanvraag ging en gaat vlot. Nu haast alles digitaal aanleveren en tussendoor update s wat nog evt. aangeleverd moet worden.
Ze zijn vriendelijk en zo zorgen alles…
Ze zijn vriendelijk en zo zorgen alles snel mogelijk
Fijne medewerkers
Het bedrijf (verschillende werknemers) nemen de tijd en hebben geduld om alles goed uit te leggen. Geen ene vraag is teveel. Ze weten precies waar ze het over hebben. De afhandeling is duidelijk en je weet waar je aan toe bent.
Snelle reactie
Snelle en heldere service
Snelle en heldere service. Uitstekende klantenservice en bereikbaarheid.
Goeie personeel vriendelijk
Goeie personeel vriendelijk, snel geregeld beste auto beste bedrijf👍👍👍
Zeer goede communicatie en…
Zeer goede communicatie en professionele service. Ik ben zeer tevreden.
Snelle handelingen en afwikkeling :)
Snel geregeld
Heldere communicatie, goed bereikbaar en geven duidelijk antwoord op vragen.
Zeer goede hulp
Zeer goede hulp! Vriendelijke mensen! En de verzekering ook leuk af kunnen sluiten na de financiering. Voor mij de volgende keer weer blokweg.
Super goed geholpen door Blokweg
Super goed geholpen door Blokweg! Altijd vriendelijk en duidelijk in hun uitleg. Ik kon altijd bellen als ik vragen had, zonder dat ik het gevoel had dat ik lastig was. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Heel tevreden, echt een aanrader!
Duidelijk en fijne communicatie
Duidelijk en fijne communicatie. Je wordt het gehele proces goed op de hoogte gehouden. Alles is ook super snel geregeld!
Het was voor mij de tweede financiering…
Het was voor mij de tweede financiering waar de eerste keer ook goed was bevallen. Goed telefonisch contact gehad met een vriendelijke toon. Binnen 3 dagen na goedkeuring van de Bank was alles geregeld. Top
Vanaf het eerste contact vriendelijke…
Vanaf het eerste contact vriendelijke en behulpzaam te woord gestaan.
Communicatie van elke stap via sms en telefonisch.
Netjes op de hoogte gehouden van het…
Netjes op de hoogte gehouden van het verloop via sms