Snel en goed geholpen. Vriendelijke jongen kwam volledig belofte na en belde me zoals beloofd op dat hij er over een half uurtje zou zijn . Klopte perfect. Wespennest verwijderd. Super snel opgelost... Voir plus

Hoornaarsnest > 3 dagen wachten eerder geen tijd. Op de afgesproken dag zelf geprobeerd een concreet tijdstip te krijgen maar ondanks belofte niet gekregen. Dus hele dag wachten, om half drie telefoon... Voir plus

Heel onprofessioneel en onbeleefd bedrijf. Ik heb door hun gif laten spuiten voor een wespennest in mijn dakkapel. Dat heeft niet geholpen en ik heb alleen maar meer wespen in huis erdoor. Komen ze n... Voir plus

top bedrijf, deze bestrijdingsbrigade. Snel, binnen een dag stond Fabiola op de stoep en werd het wespennest deskundig verwijderd. Met garantie dat het heeft gewerkt tot een week.... Tegelijkertijd e... Voir plus

1. Service d'extermination des nuisibles

Informations provenant de diverses sources externes

Direct een lokale ongediertebestrijder nodig? De Bestrijdingsbrigade is 24/7 bereikbaar en helpt u direct met ongediertebestrijding in uw woonplaats!

3,8

Bien

Aucune trace de demande d’avis

3,8

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Top bedrijf

Top bedrijf. Na een zeer slechte ervaring met Ongedierte Bestrijdingsbrigade zeer deskundig door dit bedrijf geholpen

9 septembre 2024

Telefonisch contact was erg vriendelijk…

Telefonisch contact was erg vriendelijk en de bestrijder kwam ook binnen de afgesproken tijd langs. Ook de bestrijder John was erg vriendelijk en vertelde precies wat hij ging doen en wat je kan verwachten na het inspuiten van het poeder bij een wespennest bij een boei deel van een plat dak.

26 septembre 2024

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Je neemt een dienst af om mollen te bestrijden en ze bestrijden helemaal niets. Ze vragen een tarief en als het niet gelukt is om mollen te vangen, moet je bijbetalen als ze terug moeten komen. Trap er niet in beste mensen, dit is nu typisch zo'n bedrijf waar het bestrijden van iets u duizendeneuro's gaat kosten.

24 août 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit