Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Leen Lybeer realiseerde een indrukwekkend oeuvre beeldend – en monumentaal werk in veel verschillende materialen en vormen. Tegelijk noteerde zij nauwkeurig en veelvuldig elke gedachte, elke refl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdens het maken van het boek heb ik de begeleiding gekregen die ik nodig had. Ook na de proefdruk en toen er enkele dingen nog verbeterd moesten worden heeft de Boekdrukker tips gegevens. Tevens had... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Imprimerie commerciale
  2. Imprimeur numérique

Écrit par l'entreprise

Bij De Boekdrukker kunt u terecht voor het drukken van hardcover boeken, softcover boeken en vormgeving van uw boek. Onze boeken zijn uiterst geschikt voor het maken van bijvoorbeeld uw eigen lesboek, cursusboek, managementboek, levensverhaal, roman, jubileumboek, fotoboek, kinderboek en meer. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een origineel ontwerp van uw boek, inclusief een spetterende omslag. Wij drukken grote oplage boeken in offset en printen kleine oplage vanaf 100 stuks via digitaaldruk. Belangrijk: wij adviseren u graag tijdens het gehele proces. Daarnaast is elk soort boekproject welkom bij ons. Behalve Nederland bieden wij ook voor België gratis verzending aan.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn mega onder de indruk van de…

Wij zijn mega onder de indruk van de kwaliteit en het eindproduct. Het is heel bijzonder dat er na zoveel moeite en energie zoiets moois door jullie is gemaakt. We hebben een mooi verhaal wat nog mooier overkomt door dit fysieke boek. Veel dank voor de begeleiding en de hulp. 5/5!!!

27 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Leen Lybeer, een kunstboek.

Leen Lybeer realiseerde een indrukwekkend oeuvre beeldend – en monumentaal werk
in veel verschillende materialen en vormen. Tegelijk noteerde zij nauwkeurig en veelvuldig elke gedachte, elke reflectie over kunst en over haar eigen werk.
Het was haar innige wens dat deze notities vastgelegd zouden worden in een boek.
Een keuze uit haar teksten brengen we samen in een facsimile uitgave.
Net omdat het om een kunstboek gaat is de uitwerking zeer belangrijk. De Boekdrukker voldeed voor 100 %.

5 septembre 2025

Eerste druk roman Mama Amsterdam

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met De Boekdrukker. De klantenservice is snel en vriendelijk; alle vragen werden duidelijk en vlot beantwoord. De boeken zijn keurig op tijd geleverd en het allerbelangrijkste: ik ben ontzettend blij met het eindresultaat! Absoluut een aanrader.

10 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbare partner die altijd meedenkt

Van een wild idee naar een daadwerkelijk boek, is een hele uitdaging als je voor het eerst als selfpubber een boek schrijft. Dan is een betrouwbare drukker onmisbaar. De Boekdrukker was de ideale partij om mijn plan te realiseren. Medewerkers reageerden altijd snel op mijn (vele!) mailtjes, gaven perfect advies, hadden oeverloos geduld, losten een misverstand netjes op en hadden een scherpe offerte. En niet onbelangrijk: ik ben bijzonder tevreden met het resultaat. Vanaf eind september is mijn boek 'Van droge naar blije doos' (over oplossingen voor het urogenitaal syndroom in de menopauze) te koop. Als je als selfpubber van a tot z ontzorgd wil worden, is De Boekdrukker de juiste partij. Aanrader!

24 juin 2025

Uitstekende service

Geweldig. Contact met de klantenservice was uitstekend. Op vragen werd er snel gereageerd. Er werd goed meegedacht bij de mogelijkheden om een mooi boek met als titel: 'Je bent sterker dan je denkt'. Hierin staan verhalen van lotgenoten van het Maja Anjohuis, een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten. Zo blij met het eind product en alles was perfect verpakt.

17 janvier 2025

De drukkerij bij uitstek

Alle gemaakte afspraken werden nagekomen. Ik werd vooraf goed ingelicht. Men kwam tussen in een schadegeval. Volgens keer zijn zij weer aan de beurt.

20 novembre 2024

Niets mis met mijn Statistical Misses

Van sjablonen tot en met het volgen van de levering van mijn boekje "Statistical Misses in Holland" was er heldere communicatie en een heel plezierig, persoonlijk contact. Productie was op tijd en probleemloos. De fouten die er nog in staan, zijn mijn eigen fouten.

18 octobre 2024

Goeie persoonlijke service

Goeie persoonlijke service, prijs hetzelfde als drukkers zonder persoonlijk contact. Het Medisch Wildernis Handboek ziet er super uit, netjes op tijd geleverd. Helemaal perfect.

24 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De Boekdrukker zeer goede zaak!

Het samenwerken met De Boekdrukker was zeer prettig. Duidelijke processen en heel professioneel in de omgang. Mijn uiteindelijke resultaat, het gedrukte boek "Datameesterschap", want daar gaat het toch uiteindelijk om, was tip top in orde. Boekdrukker zeer aan te bevelen voor schrijvers.

27 août 2024

Absolutely fantastic service

Absolutely fantastic service! The team took great care during all stages of the proofs, the production, and the delivery. I had a pretty strict deadline and the team at Boekdrukker did everything in their power to accelerate the process. The end result was a very well produced book in all aspects. I went with a bound linen hard cover with gold foil. On some books the foil was not fully brushed out of the smaller spaced between letters but just going over it with my hand fixed all those issues. On a single book (out of 150) the text block was upside down. I had enough copies to not worry about a replacement but I am sure that they would have replaced it if I had requested it (given that they had mentioned this in their follow-up email). Very well deserved 5 stars.

10 juin 2024

Top!

Adequaat, snel, professioneel dat zijn wat kernwoorden die bij me opkomen als ik mijn ervaringen met de boekdrukker wil delen. Ook was altijd iemand van de boekdrukker te bereiken als ik vragen had, of overleg wilde. Dan waren de gegevens over mijn opdracht ook steeds bekend. In 1 woord: Top!

3 juin 2024

Zorgvuldig en kalm.

De medewerk(st)ers van De Boekdrukkerij namen alle tijd om zorgvuldig mijn wensen in te willigen.
Waar ik soms zenuwachtig werd, het was allemaal nieuw voor mij, bleven zij kalm en professioneel. Dat heeft tot een heel goed resultaat geleid, mijn boek is prachtig geworden.

24 mai 2024

Zeer tevreden!

Ze denken goed mee en houden het proces in de gaten. Wij hebben daarom een goede indruk ervaren over de boekdrukkeer

11 octobre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus