Decorett Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Jag beställde en tavla med 2 koi-fiskar, blev först besviken för att det var för mycket kristaller som dolde den ena fisken. Nu har jag vant mig och måste säga att tavlan är superläcker och spänna... Voir plus

Hi I just recently moved to Sweden, and needed some new items for my home, I highly recommend decorett, I loved everything, and would order again! Was fast delivery and very efficient! All items looke... Voir plus

Mycket fina och lite annorlunda saker i denna inredningsbutik.Bra priser och trevligt bemötande hos kundtjänst. Hade blivit fem stjärnor om det inte varit krångligt att betala,jag lyckades först på tr... Voir plus

Fick hem produkterna snabbt och bra paketerat med tanke på att det var ömtåligt innehåll. Produkten motsvarande förväntningar. Hade om något önskat fler betalningssätt som exempelvis Klarna eller Pa... Voir plus

1. Magasin de rénovation
  2. Magasin de design et de décor intérieur

Hos oss på Decorett hittar du unika och högkvalitativa varor inom heminredning från hela världen samlat på en och samma plats till mycket bra priser. Gör ditt hem till just ditt med vårt unika sortiment inom inredning! Vi har som mål att erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av noggrant utvalda varor inom heminredning i hög kvalité, som gör att både vi och våra kunder sticker ut från resten. Vi kommer att ha det du letat efter och inte hittat någon annanstans på den svenska marknaden. Alla produkter vi säljer har vi på vårt lager. Därför kan vi erbjuda en snabb leverans på 1-4 vardagar!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

164 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

10 août 2026

Réponse de Decorett

Hej Olivera! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med leveransen. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Bra service

29 juin 2026

Réponse de Decorett

Hej! Stort tack för din recension! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Fin vara

Fin vara , trevligt utseende

19 juin 2026

Väldig vasker

26 avril 2026

Réponse de Decorett

Hej Iryna! Stort tack för din recension! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Bra fin som jag vill

Bra fin som jag vill

3 avril 2026

Réponse de Decorett

Hej Ghayda! Stort tack för din recension! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Mycket nöjd

Mycket nöjd

27 mars 2026

Réponse de Decorett

Hej Anders! Stort tack för din recension! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Decorett

Snabb leverans och produkten var så fin…

Snabb leverans och produkten var så fin som på bilderna! 🤩

8 mars 2026

Réponse de Decorett

Hej Louise! Stort tack för din recension! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Decorett

Köpt en väggklocka som inte fungerar…

Köpt en väggklocka som inte fungerar med vanliga alkaliska AA-batterier. Endast kol-zink-batterier enl leveransinstruktion. Dessa går ej att köpa i Sverige så jag har beställt från Asien och hoppas det funkar. Endast förekommer de i sämre urverk/apparater. Ni borde varna för detta, jag har testat med alkaliska och funkar ej pga högre strömstyrka.

18 février 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi har redan skickat ett mejl till dig i ärendet, men återkommer även här. Våra väggklockor ska fungera med vanliga AA-batterier och det är också så de används av våra kunder – vi säljer dessa dagligen utan att batteritypen orsakar några problem.

Om klockan inte startar med alkaliska batterier brukar det i de flesta fall bero på att batterierna inte är helt nya, har för låg spänning eller att de inte får full kontakt i batterifacket. Vi rekommenderar därför att testa med ett helt nytt kvalitetsbatteri.

Självklart vill vi att din klocka ska fungera som den ska, så svara gärna på vårt mejl så hjälper vi dig vidare med en lösning.

Fin tavla

Nöjd med tavlan. Den är jättefin.

6 février 2026

Réponse de Decorett

Hej Anne! Vad kul att du blev nöjd med din tavla! Stort tack för din recension! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Decorett

Allt så bra får köp till leverens.

Allt så bra får köp till leverens.

17 janvier 2026

Réponse de Decorett

Hej Sara! Stort tack för din recension! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Decorett

Leveransen kom snabbt och var väl…

Leveransen kom snabbt och var väl emballerad.

8 décembre 2025

Réponse de Decorett

Hej Jörgen! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Nöjd med allting 👍

28 novembre 2025

Réponse de Decorett

Hej Stefan! Stort tack för din recension! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Finishen.

Finishen
Borde gå att göra svetsningen för upphängningen mindre synlig på framsidan
med tanke på ertpris

25 novembre 2025

Réponse de Decorett

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du delar din upplevelse. Vi tar med oss din synpunkt om svetsningen och ser över hur vi kan förbättra finishen

Snabb leverans nöjd med varan

Snabb leverans nöjd med varan

21 juillet 2025

Réponse de Decorett

Hej! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Nöjd med klockan

Nöjd med klockan

13 mai 2025

Réponse de Decorett

Hej Marion! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din väggklocka. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Är så fina saker.

Är så fina saker.

20 avril 2025

Hej Nina!
Tack snälla för din fina recension! Vi är så glada att du tycker om våra produkter. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Inga problem med leverans

Inga problem med leverans. Levererade det jag förväntade mig. Toppen

5 avril 2025

Réponse de Decorett

Hej Christina! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!