Defend DreamsAvis

1. Magasin de vêtements
  2. Boutique de robes
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Helt nyopstartet webshop med smukke styles til kvinder. Etableret i 2026. Hos Defend Dreams er ambitionen ikke at være en stor massebutik. I stedet er fokus på et mere unikt univers med nøje udvalgte styles, hvor kvalitet, pasform og detaljer er i centrum. Mange af produkterne vil være inspireret af europæisk mode og udvalgt med ønsket om at tilbyde noget lidt mere unikt end det, man ellers møder online.  Defend Dreams handler også om modet til at følge sine drømme. Navnet symboliserer netop det – at holde fast i sine ambitioner og turde tage springet, når tiden føles rigtig. Jeg håber, du vil føle dig inspireret i universet og finde styles, der får dig til at føle dig både feminin, klassisk og velklædt.

Bien

TrustScore 4 sur 5

7 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Simpelthen det smukkeste

Det smukkeste feminine tøj som kan bruges i nærmest alle anledninger fordi det er så stilet. Jeg er meget tilfreds. Købte den smukke rosekjole og var fuldstændig forelsket i ideen om indershorts. Så tak for at gøre min sommer endnu mere stilet og smuk. <3

13 mai 2026

Kære Christina 🌸

Tusind tak for den flotte feedback. Hvor er vi glade for at du har været tilfreds.
Vi ønsker dig en skøn sommer i din nye nederdel.

Defend Dreams ✨

Mit Første køb på denne nye hjemmeside…

Mit Første køb på denne nye hjemmeside med lækkert tøj , sko og m mere 👍🎉!. Super fine ting fra ,kvaliteten og service😃, helt ned til indpakning🩷. Lækre ting til os som elsker at være femine!!. Glæder mig til jeres næste kollektion 🇩🇰!!. God sommer og Tak for jer ☀️!.

16 mai 2026

Kære Tina 🌸

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os. Vi er så glade for at du blev glad for din ordre og at alt har levet op til din forventning.

Vi glæder os til at skulle pakke din næste ordre.

Kæmpe plus her fra

Hun gør sit arbejde så godt og det gode ting hun har

7 mai 2026

Kære Bettina 🌸

Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os.

Rigtig skøn dag til dig.

Nem og hurtig levering.

Nem og hurtig levering.

27 avril 2026

Kære Kirsten 🌸

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at din ordre kom hurtigt.

Rigtig dejlig dag.

Defend Dreams ✨

Største anbefaling af denne webshop!

Jeg kan give min bedste og største anbefaling af Defend Dreams.
Ikke alene er alle styles nøje udvalgt med den tanke at klæde kvinder i alle aldre med det smukkeste og mest elegante tøj. Tøj som man ikke finder i en hver anden butik.
Ud over det kender jeg skaberen af webshoppen fra tidligere kundeforhold i en anden webshop.
Og der er ganske enkelt ingen som Susan. Susan er det mest sympatiske og ærlige menneske, som kan stå i spidsen for en virksomhed. Gennem flere år har hun udvist den største hjælpsomhed og dygtighed med at guide alle sine kunder til det bedste resultat. Man går aldrig forgæves til Susan, som med energi og samvittighed altid er parat til at hjælpe dig på sødeste vis.
Alle kan derfor trygt købe tøj og accessories hos Defend Dreams, hvis man ønsker smukt og unikt tøj til gode priser samt den bedste kundeservice.

28 avril 2026

Kære Henriette 🌸

Tusind tak for din helt utrolige anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, at du følger med i vores udvikling fra start.
Vi håber også at du er blevet rigtige glad for dine ordre og at de klæder dig smukt.
Vi ser altid frem til at pakke dine ordre eller blot være behjælpelige ved spørgsmål.

Skøn dag til dig.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, hurtigt svar. 🩷😀

22 avril 2026

Kære Camilla 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse med vores service.

Defend Dreams ✨

Rigtig flot, elegant og meget behageligt tøj

Rigtig flot, elegant og meget behageligt tøj at have på. Kan nemt styles op og ned til arbejdet og fest.
Jeg har købt den hvide skjorte med flæser fra første kollektion og elsker både passformen og materialet. Ordre nr. 1001

21 avril 2026

Kære Vaiva 🌸

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at du har haft en god oplevelse og at du elsker din nye skjorte.