À propos de l'entreprise

1. Café à chiens

Écrit par l'entreprise

De Hondenbakkerij is een premium winkel waar kwaliteit en beleving voorop staan. Wij bieden verse hondentraktaties zoals cupcakes en feestelijke snacks, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde accessoires voor de moderne hond. Elk product wordt gekozen met aandacht voor veiligheid, smaak en stijl, zodat jij je viervoeter op een verantwoorde en bijzondere manier kunt verwennen. De Hondenbakkerij maakt elk moment met je hond een kleine viering.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit is zo’n ontzettend leuk concept

Dit is zo’n ontzettend leuk concept! Leuk om cadeau te geven maar ook zó leuk voor je eigen hond. Onze Babs zat echt met enthousiasme iedere keer te wachten op een heerlijk nieuwe snack en kon zelfs met ons mee borrelen met de appelsap champagne en pupcorn. Kort gezegd; een concept van wat van A tot Z klopt!😊

28 décembre 2025

Geweldig kado, de adventskalender

Mijn vriendin was reuzeblij met de adventskalender voor haar hond. Ze vond het superleuk dat ik in deze feestelijke maand aan haar hond had gedacht. De hondenbakkerij had vreselijk haar best gedaan, zo verzorgd de box en de kadootjes. Een aanrader

16 décembre 2025

In 1 woord top!

Wat verkoopt de hondenbakkerij toch geweldige spullen voor honden. Hier wordt echt over nagedacht. Goede spullen en nog leuk en lekker ook🥳. Mijn Marley vindt ze superlekker! Net als de chips, ze zou het hele zakje wel in 1 x op willen eten! De adventskalender is helemaal top! De levering ging helemaal volgens wens en Marley geniet er iedere dag weer van. Ik kan haast niet wachten totdat er weer meer producten komen. Jullie werken met liefde dat is zeker te zien ❤️ Wij zijn blij met de hondenbakkerij 😍😍🐾🐾

11 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn hond is heel blij met de…

Mijn hond is heel blij met de lekkernijen die ik besteld heb bij de hondenbakkerij! Verder was de verzending ook snel en netjes op tijd. Mooie verpakking en mooie spullen -exact zoals de foto’s op de website.

9 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De traktaties van de hondenbakkerij… met liefde bereid!

De traktaties van de hondenbakkerij zijn duidelijk met aandacht verpakt en met liefde voor de hond bereid. Mijn hond vindt ze fantastisch. Ikzelf, als baasje vindt deze koekjes een verademing. Geen kunstmatige troep maar alleen gezonde, smakelijke ingrediënten. Wat mij betreft hadden er in dit review meer dan vijf sterren mogen staan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne website met leuke producten

Super fijne website en onwijs leuke producten. Voor iedereen die op zoek is naar een leuk cadeautje voor zijn of haar hond zou ik de Hondenbakkerij 100% aanbevelen, je vindt er echt van alles. Ook mijn eigen hondje is dolblij met het leuke verrassingspakket.

Heerlijke snackies!!

Wij hadden de adventkalender gekocht en wat een leuke box was dit! Onze pup was dol op de snackies van de Hondenbakkerij en er zaten super leuke goodies in! We gaan zeker vaker bestellen bij de Hondenbakkerij!! 🩷

Noté 5 sur 5 étoiles

Zou ik zeker nog een keer wat bestelllen!

Een kerstpakket voor honden vond ik heel leuk want in dit pakket zaten niet alleen snoepjes die ik ook zelf had kunnen kopen. Maar ik was echt verrast door de inhoud. Ook was het een leuke toevoeging dat er voor elk verkochte pakket een pakket naar het asiel ging! Een goed bedrijf, niet alleen voor hun klanten maar ook voor de maatschappij!

4 décembre 2025

Geweldig! 🎀

De adventskalender van de hondenbakkerij was echt elke dag een feestje. Luxe verpakking, mooie verse producten en kwalitatieve items. Echt heel classy! Nu hebben wij een giftbox mogen ontvangen. Weer prachtig verpakt en boordevol gave en heerlijke items (aldus Guusje!). Niet alleen leuk voor de hond, maar ook voor de hondenbaasjes! 💕

Een echte aanrader!

Hele lieve mensen en een vlotte service en communicatie! Over de producten ben ik ook heel tevreden. Heel origineel en van goede kwaliteit. Iedereen met een hondje zou hier zeker eens moeten kopen. :) Een echte aanrader!

Kerstpakketten

Ik heb voor mijn eigen bedrijf kerstpakketten besteld voor de hondjes die bij ons in de opvang komen. Er was snelle, fijne communicatie. De baasjes waren super enthousiast! Een heel leuk concept, een absolute aanrader voor de hondenbaasjes die hun hond willen verwennen. ♡

13 décembre 2025

Perfect

Super leuke en originele cadeaus voor de hond! Snelle levering ook

13 décembre 2025

Wat een geweldige ontdekking

Wat een geweldige ontdekking! De hondenbakkerij biedt niet alleen een enorme variatie aan gezonde en lekkere snacks, maar alles ziet er ook prachtig uit. Ik heb koekjes en een speciale honden croissants voor mijn hond gekocht, en hij was er helemaal dol op.
En de advent doos was ook helemaal top.

8 décembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus