Persoonlijke aanpak in drukke tijd
Persoonlijke aanpak in drukke tijd.
Leuk cadeaupakket kunnen samenstellen in goed overleg!
Wij bieden een uitgebreide selectie van biologische sappen en smoothies aan, gemaakt van de allerbeste, verse en biologische vruchten en groenten. Ons doel is om onze klanten te voorzien van de meest natuurlijke en gezonde voeding, en daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame en lokale producte. Bovendien bieden wij ook andere premium opties aan, zoals acai-bowls, en blissballs, allemaal met dezelfde focus op gezonde en biologische ingredienten. Wij geloven dat het aanbieden van deze hoogwaardige, biologische producten bijdraagt aan een gezonde levensstijl en een hogere kwaliteit van leven.
Brink 55M, 7731TD, Ommen, Pays-Bas
Persoonlijke aanpak in drukke tijd.
Leuk cadeaupakket kunnen samenstellen in goed overleg!
Wat een fantastisch heerlijk aanbod van gezonde smoothies en andere super sappen.
Wat doen jullie dit toch geweldig goed.
Ga zo door.

Réponse de De JuiceDealer
Dit weekend het voorrecht mogen hebben kennis te maken met de geweldige service, toegewijde mensen en overheerlijke producten van De Juicedealer. Op het Graceland Festival een absolute hit waarvan ik van harte hoop dat we ze volgend jaar weer mogen verwelkomen.

Réponse de De JuiceDealer
De sapjes en de blissballs zijn erg lekker.
De service is persoonlijk én goed. Roy doet er alles aan om je tevreden te stellen.

Réponse de De JuiceDealer
Heerlijke sapjes! En nog veel meer gezonde lekkere dingen! Zeker de moeite waard

Réponse de De JuiceDealer
Erg goed en je proeft dat het vers is.Eindelijk iets zonder toevoegingen!
Super.

Réponse de De JuiceDealer
Super ervaring .. werd lekker koud geleverd en heel stevig ingepakt en super snel .. ideaal gedaan dit .. simpel bestellen en wachten op de heerlijke sappen/juices die de zelfde dag geleverd werden .. wij zijn heel erg tevreden. Er was zelf extra bij . En dit gaan we absoluut vaker doen. Bedankt @thejuicedealer