Meget tilfreds med de kunstige planter, som jeg har bestilt. De er meget naturtro og passer perfekt i en udestue, der trods afskærmning bliver meget varm, så almindelige planter ikke kan klare varme... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig fin service. På hjemmesiden var der synlig beskrevet at der var ferielukket frem til d. 28.04. Alligevel modtog jeg en mail om jeg havde set ferielukningen. Jeg modtog i går en flot indpa... Voir plus
Jeg har handlet her to gange og det hele fungerer bare fint: flotte produkter, der lever op til billederne; hurtig levering; fair pris; og en ejer der reagerer hurtigt på evt. spørgsmål. Mine bedste a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super service og pris Skulle bruge orkiderør samt cellofanpose når min datter bliver student. Bestilte de ønskede ting om morgenen, talte med Birgit, hvor jeg aftalte afhentning - alt var tip top 👍�... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kreativ dekoration med de bedste materialer
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
At der var et venligt menneske at tale med
Hurtigt og nemt.
Flotte produkter, mos i flotte farver og kvalitet samt ekspederet og leveret på ingen tid.
Jeg er over tilfreds
Super gode kvalitets produkter, flotte farver, gode priser, hurtig levering.
Alt i alt en rigtig god købsoplevelse - som jeg helt sikkert gentager på et senere tidspunkt
Jeg har kun positive ting at sige.
Hurtig levering, gode produkter og fremragende kundeservice.
Det bliver en klar anbefaling herfra!
Jeg fandt hurtigt , det jeg søgte og fik også besked hurigt , at pakken var klar til at blive sendt . Derfor meget tilfreds . Vil helt sikkert bruge dem igen .
Birthe
Fine varer, hurtig ekspedition, og flot indpakning, det er ikke sidste gang jeg handler der :)
Hurtig levering,god kvalitet.
Og altid behagelig kontakt.
Mvh Lisbeth
Fin handel og jeg fik det jeg bestilte hurtigt. Pakken dog meget beskadiget og lappet sammen med tape. Dette gjort opmærksom på ved modtagelse. Det burde kunne lade sig gøre at sende pakker uden at de bliver beskadiget
Den sødeste og hjælpsomme betjening. Og fantastisk at man kunne hente på Frederiksberg
Hurtig og nem service. Ingen dikkedarerer! Produktet levede fuldt ud op til forventningerne.
Jeg købte fire konkylier og fik to sneglehuse for de to kroner der var tilbage. Det var fint. men på fakturaen står 4 + 1 og et andet beløb. Vær mere præcis.

Réponse de Dekolagersalg
Gode priser, kvalitetstørrede blomster som var tro til deres farver anvist online, nemt af koordinere afhetning, varerne pakket godt ind så de ikke gik i stykker eller fik fugt. Skal have tjekket for pyntesten senere for vil med garenti anvende Dekolagersalg igen