Lisez les avis des autres
Alles super gelaufen, Lieferung kam schneller als gedacht. Hatte erst bisschen Angst wegen online Bestellung, aber alles top! 👌
A répondu à 26 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Een las machine besteld die ten eerste…
Een las machine besteld die ten eerste bij fruugo 36eu goedkooper is dan 6 weken wachten dan komt er een stuk soldeerbout die van geen kanten werkt na 20min kapot terug sturen kan op eigen kosten naar China dus bij dekore bestellen die besteld in China dan kun je 6 weken wachten dekore contact gezocht en die trekken hun handen eraf vuiler schoften voor meer informatie bel mij gerust
0655263635 john
Je wordt bedreigd maar daar ga ik niet voor terug zal dit ook niet laten rusten oplichters eerste klas niet kopen hiet
Zeer slecht
Zeer slecht. Weken wachten en dan komt het uit China zonder gebruiksaanwijzing. Het artikel is ook niet het juiste. Zeer slecht bedrijf. Niets bestellen en ajb zeg het tegen iedereen. Stelletje afzetters en zakkenvullers!
Oplichters
Oplichters! Sturen een ander merk (uit China) op, dan wat ze aanbieden op de website. Levertijd is dan ook wel 3 weken en het telefoonnummer van de klantenservice is niet in gebruik.
Voor iedereen
Voor iedereen, Dekore is ook geen bedrijf, het is een dropshipper eenmansgebeuren, waarschijnlijk een jong volwassene die vanuit huis , zie adres Abraham Rademakerstraat 9 Deventer, die besteld in China en dit verstuurd naar jullie als klant. Deze jonge gast wilt snel veel geld verdienen, dat is prima natuurlijk, maar dan wel op een eerlijke en klantgerichte manier. Jullie als klant moeten zich ook eens verdiepen in huiswerk doen. Google eerst de naam en het adres…… zo weet je waar je aan begint.
Niets kopen want is pure oplichterij.
Niets kopen want is pure oplichterij.
Dekore koopt gewoon bij chinees bedrijf aan en laat het naar jou versturen maar wat je niet weet is wat Dekore ervoor betaald heeft en welke winst ze dus nemen.
Beter dan rechtstreeks uit china kopen
Trouwens geen enkel uitleg bij aankoop ,noch welke producten erin zitten..enkel chinees.
Zeer frauduleus en het 14 dagen terug…
Zeer frauduleus en het 14 dagen terug garantie klopt niet want is naar China dat je het moet retouren dus is niet zo gratis. Fraude!!!!!! Kwaliteit trekt ook op niets.
OPLICHTERS !!!!!!!OPLICHTERS…
OPLICHTERS !!!!!!!OPLICHTERS !!!!!!!OPLICHTERS !!!!!!!
Ik bestelde voor €72,- een "laser…
Ik bestelde voor €72,- een "laser lasapparaat " wat volgens de website via 2 video's kon lassen én snijden van plaatwerk onder de naam "Easyweld" . Wat ze opsturen was een 60w soldeerpistooltje van nog geen €10,- bij Aliexpress. Dat ding kon niet lassen laat staan snijden. Dus wilde ik het terugsturen . Maar dat kon alleen naar China op eigen rekening! Wel de lusten maar niet de lasten! Het is gewoon afzetterij én oplichterij. Ik kon het ding houden tegen een schamele vergoeding van 10 % ,na lang soebatten en dreigen met juridische stappen eerst 20% en op zijn laatst 50% aanbod. Dit is dropshipping en zou eigenlijk bij wet verboden moeten worden. Men denkt met een Nederlands bedrijf te handelen maar ze zijn alleen tussenpersoon zonder eigen magazijn en retours adres. Nooit iets bij kopen, was een dure les!
Dekore is geen eerlijk bedrijf.
Dekore is geen eerlijk bedrijf.
Mijn artikel was niet compleet. Je kon er totaal niets mee doen..
30 dagen garantie. Retourneren mag? Hoe, waarheen, die antwoorden krijg je niet.
Ik wil het hele bedrag terug aangezien het artikel (stang die zogenaamd uittrekbaar is)
waardeloos is.
Ik kan het in de container gooien.
Wat krijg ik terug €13,00
Nooit meer Dekore!!!!!!
Dekore houdt zich niet aan de wet: retour naar China...
Na aangegeven te hebben dat ik mijn bestelling retour wilde sturen en verzocht om retour instructies, kreeg ik geen reactie. Dus na veertien dagen maar gestuurd naar het adres op de website. Na een week kreeg ik het weer retour, het werd op hun adres niet afgehaald. Heen en weer gemaild, een retourformulier ontvangen met de boodschap of ik het maar naar China wilde sturen, alweer op eigen kosten. Volgens Europees en Nederlands recht moet dat een Nederlands adres zijn. Ondanks herhaald verzoek wil Dekore hier niet aan voldoen. Dekore houdt zich niet aan de wet, komt de toezeggingen op hun site niet na. Het lijkt mij onverstandig om iets bij Dekore te kopen.
Alles super gelaufen
Jemig
Jemig, gaat Dekore.nl nu een charmeoffensief inzetten om klanten alsnog tegemoet te komen of de beloofde terugbetaling alsnog te doen? Na 2 maanden heen en weer mailen ben ik het goed zat. Ik wil het gewoon naar een Nederlands bedrijf retourneren, want dat zijn jullie, en mijn geld terug. Misschien kan een advocaat hier iets mee; we zijn tenslotte met genoeg gedupeerden.
NIETS BIJ KOPEN!!
NIETS BIJ KOPEN!!
Pas op voor dit bedrijf. Is pure dropschipping. Als je het product wilt terugsturen dan geven zij aan dat je het naar de producent in Azie moet sturen en deze kosten voor jouw zijn. In iedere reactie geven ze aan dat ze ook akkoord gaan met 20% terugbetaling zonder dat je het hoeft terug te sturen en dat verhogen ze iedere keer met 10%.

Super slecht
Super slecht
Duurt veel telang
Er staat ongeveer 9 dagen
Ik koop hier nooit wat weer ik benieuwd
Waarneer het binnen komt

Réponse : Dekore
De bestelling is onvolledig.
De bestelling is onvolledig.
Is nu de 2e keer en je kan ze niet bereiken.
Retourformulieren invullen heeft geen zin.
Het is een ware schande dat zulke praktijken anno 2025 nog kunnen.
Gewoon pure oplichting

Ik bestelde een graskantmaaier
Na veel mails heen en weer heb ik uiteindelijk een offerte van 50% terugbetaling voorgesteld gekregen. Ik wou een volledige terugbetaling want ik kan dat ding toch niet gebruiken zonder steel. Terugsturen naar China kwam 2x duurder uit. Zij zijn gewoon tussenpersoon in China. Zij bestellen dat voor U op een Chinese site (waar dat stuk 4,71€ kost) en vragen u 29,5€. Dus liever de helft terugbetaald dan niets. Ben benieuwd wanneer ik de terugbetaling ga krijgen. Een goede raad : koop hier niet, het zijn bedriegers. Dat zijn dropshoppers. Wat ik niet begrijp is dat zulke afpersers hun ding blijven doen in Nederland. Sluiten die boetiek en definitief.

Rayhong Carscratch renovatie wax
Bij Dekire Car Scratch Removal Wax besteld.
Na verloop van tijd gekregen.
Diverse keren met het sponsje op de krassen gesmeerd en gepolijst met de toegestuurde doek.
Totaal geen resultaat.
Gemeld bij Dekore.
Moet de terugzending naar China zelf betalen.
Niet gedaan.
Ze beloven me een refund van 20%.
Nog niet ontvangen.
Inmiddels het geld ontvangen.

Réponse : Dekore
Wat ging er goed niets foute levering
Wat ging er goed niets foute levering , foute artikel zonder beschrijving na klacht kreeg ik hetzelfde nog eens gestuurd weer zonder iets. geen antwoord op mails en telefonisch niet bereikbaar. Onbetrouwbaar. Slechtste firma ooit tegen gekomen.

Pas op, dropshipper
Pas op: niets bestellen. Adverteren o.a. via Pinterest maar als je op het adres gaat googelen blijkt dit een gewoon rijtjeshuis in Deventer te zijn. Overduidelijk een dropshipper en als je de rest van de reviews leest weet je meteen waarom je hier niet moet bestellen.
Ik heb een bestelling #4564 geplaats
Ik heb een bestelling #4564 geplaats, kreeg hem weken later binnen. het was onvolledig waarnaar ik mijn klacht heb gemaild. Ik kreeg eerst een reactie of ik foto's wilde mailen en dat heb ik direct gedaan.
Het zou verder behandelt worden en is momenteel nog steeds in behandeling.
Ook zijn ze niet telefonisch bereikbaar, en krijg direct voicemail.

Réponse : Dekore
En savoir plus sur les différents types d'avis.