Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We recently had new window frames and a front door installed by Kozijnenmeester, and we’re very happy with the result. The installation team were true professionals—skilled, efficient, and clearl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de conception des bâtiments

Écrit par l'entreprise

De Kozijnmeesters hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u op weg te helpen. We hebben enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren uw opdracht met passie uit. Zij zullen er alles aan doen om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

De kozijnmeesters

Eind Januari heeft de kozijnmeesters het gehele huis voorzien van kunststof kozijnen en deuren. De werkzaamheden zijn goed en netjes afgewerkt. De afwerking binnen had wel iets meer secuur gekund maar overall zeer tevreden over de werkzaamheden die verricht zijn. De kozijnen zetters waren elke dag optijd, behulpzaam en vriendelijk. Met vriendelijke groet, Kayleigh.

27 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

10 jaar geleden ons hoekhuis laten…

10 jaar geleden ons hoekhuis laten voorzien van kunststof kozijnen. We zijn nog steeds zeer tevreden. Onlangs ook garage en schuur laten doen. Ook nu weer erg tevreden. Fijne hardwerkende jongens. Alles na plaatsing keurig achter gelaten. Heel bijzonder: na plaatsing betalen. Wat een vertrouwen!

12 janvier 2026

Zeer tevreden

We hebben zowel bij een concurrent als bij de Kozijnmeesters een afspraak gemaakt voor een vrijblijvende offerte. Tijdens die afspraak (april '25) hebben we gelijk de knoop doorgehakt en zijn we akkoord gegaan met de offerte van de Kozijnmeesters. Dat hebben we op gevoel gedaan.
Juni '25 en juli '25 kwam de inmeter langs. Dat najaar is de omgevingsvergunning geregeld, we hoefden alleen maar de tekening en kleuren nog een keer te controleren.
In oktober '25 kregen we bericht dat januari '26 de kozijnen geplaatst zouden worden.

Op de dag zelf verliep alles soepel. Ze zijn een halve dag bezig geweest voor het plaatsen van 2 dakkapellen (voor en achter) en hebben alles netjes achtergelaten. Alleen de vensterbank hebben ze buiten laten liggen. Ze hebben dit wel vermeld bij het vertrek en gezegd dat die wel even kan blijven liggen.

2 weken later werden we nog gebeld of alles naar wens was verlopen en of we een review achter wilden laten. Dat doen we dan ook graag!

27 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Dik tevreden over Kozijnmeesters uit Enschede!

Afgelopen maand hebben wij kunststof kozijnen en gevelbekleding laten plaatsen door Kozijnmeesters. We zijn dik tevreden over het eindresultaat.

Twee mannen hebben binnen 4 dagen het werk gerealiseerd. Ze waren vriendelijk, werkten netjes en waren echte doorzetters. Ze deden dit werk al langer en leverde goed werk. Dit gaf ons een veilig en positief gevoel.
Als ik de kozijnen en gevelbekleding met andere huizen in de buurt vergelijk, ben ik erg blij dat mijn keuze is gevallen op de Kozijnmeesters. Het ziet er net wat strakker en beter uit.

Aan het einde van de klus merkte ik een kleine beschadiging op op het kozijn. Na een email te hebben gestuurd was dit binnen 3 werkdagen opgelost en zag je er niets meer van terug. Goede service!

Kunststof kozijnen kosten een aardige duit, maar na meerdere bedrijven gesproken te hebben kwam Kozijnmeesters ook prijstechnisch goed uit de verf.

In het kort: goede prijs en kwaliteit verhouding + fijne werknemers

12 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

window frames and main door installation

The installation team were true professionals—skilled, efficient, and clearly experienced. They worked quickly and completed the job to a high standard.

We’re very pleased with the final outcome and would highly recommend Kozijnenmeester.

26 janvier 2026

Toppie

Erg tevreden over alles van het begin tot het eind. In 2028 willen we graag door jullie de rest van het huis laten doen. Bedankt mannen.

3 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Erg blij met de geplaatste kunstof kozijnen

Erg blij met de geplaatste kunstof kozijnen en voordeur van de Kozijnmeesters. Vorig jaar hebben we de schuifpui laten vervangen door de Kozijnmeesters en nu de rest van kozijnen. Vriendelijk personeel, zowel inmeten als plaatsen. Ze hebben netjes en snel gewerkt. Ook de communicatie vooraf was duidelijk. De nieuwe kozijnen leveren veel extra warmte in huis op, dus erg blij mee.

11 février 2026

Kozijnmeesters zijn vakmensen

Kozijnmeesters zijn vakmensen, vanaf eerste contact een helder em duidelijk verhaal. Keurige prijzen en ook het plaatsen ging als een speer met een superstrak en mooi eindresultaat en erg vriendelijk allemaal. Zeker aan te bevelen!

15 janvier 2026

Meesterwerk met Kozijnmeesters

Begin december zijn bij ons 6 kunststof kozijnen geplaatst ( 3 op de 2e verdieping en 3 op de 1e verdieping). Dit alles binnen 2 dagen. Erg tevreden over het eindresultaat gemonteerd door vakkundige monteurs. Ook met de verkoper die bij ons aan huis is geweest hadden we een eerlijk en goed gevoel. Al met al erg tevreden.

3 décembre 2025

Hartstikke tevreden!

Ook nu weer heel tevreden over mijn kunststof kozijnen en keralit gevelbeplating. Alles op tijd geleverd, netjes en snel geplaatst, goede nazorg en heel prettig in de contacten.

12 décembre 2025

Plaatsing kunststof kozijnen

Twee weken geleden zijn de voordeur en kozijnen vervangen alsmede de beplating vernieuwd met Trespa en rabatdelen.
Alles zeer naar tevredenheid gemaakt en door het montageteam altijd in goed overleg opgeleverd. De jongens hebben 5 dagen lang heel netjes en opgeruimd gewerkt!

17 novembre 2025

Vakmanschap

Vorige maand nieuwe kozijnen laten plaatsen door De Kozijnmeesters. We zijn weer enorm tevreden over het resultaat (vorig jaar hebben ze ook de voordeur vervangen). In drie dagen hebben ze de 1e verdieping en op de begane grond alles vervangen. We merken goed verschil met kou en geluid dat minder naar binnen komt. Vanwege een keukenverbouwing hebben ze op een later moment nog het binnen kozijn bij de keuken afgewerkt. Echt vakmanschap - super! Ik zou het bedrijf zo aanraden, van verkoop tot inmeten en plaatsen. (En dan nu weer verder sparen voor de dakkapel ooit :) )

1 décembre 2025

Totaal andere woning gekregen

Ik ben zeer te spreken over al het contact tijdens de verschillende fases van mijn project. Er is een schuifpui van bijna 5m geplaatst en ik vind het prachtig. Binnen 1,5 dag zat deze er in waarbij ik dacht dat dit het grootste impact van de verbouwing was bleek dit het minste te zijn. Dit kwam door de goede zorgen van Kozijnmeesters en de zeer attente en meedenkende monteurs.

4 novembre 2025

Wat een prettig bedrijf

In april 2025 hebben we de eerste 11 kunstofkozijnen laten plaatsen. We zijn erg tevreden. Alles is op tijd geleverd en er is keurig en hard gewerkt, Prettige en hulpvaardige mensen die aan het eind van de dag alles hebben opgeruimd. We zijn zo tevreden dat we ook de kunststof kozijnen op de benedenverdieping hebben laten plaatsen. Planning weer volgens afspraak en er is weer keurig en netjes gewerkt. Kortom heel fijn bedrijf dat we de kozijnmeesters graag aanbevelen.

2 octobre 2025

Kozijnen en schuifpui

Recent zijn bij ons nieuwe kozijnen geplaatst door Kozijnmeesters. Dit was de tweede keer dat wij met hen in zee gingen. Vorig jaar werd onze schuifpui door hen vervangen. We zijn enorm tevreden! De communicatie vooraf was zeer duidelijk en prettig en ook het plaatsen verliep snel en zeer nauwkeurig en netjes. Jammer alleen dat het rek waarop de ruiten geleverd werden pas na een aantal weken werd opgehaald, maar daar is een ander bedrijf voor verantwoordelijk!

30 septembre 2025

Compleet nieuw huis

Afgelopen week zijn onze nieuwe kozijnen van ‘De Kozijnmeesters’ gemonteerd. Het is een compleet nieuw huis geworden.

De Kozijnmeesters zijn duidelijk in hun informatie, communicatie en te vertrouwen. De werkzaamheden verliepen soepel en zijn tot in de puntjes afgewerkt. Een tevreden klant die het iedereen zou aanraden om bij de kozijnmeesters hun huis te vernieuwen

13 octobre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus