Delaatsteaai Avis

4,9

Hele mooie producten! Goede communucatie via de mail met vragen! Bestelling was er zoals aangegeven op de site. Ben erg dankbaar voor de mooie mini urn met een prachtige gravering die het nog special... Voir plus

Een prachtig hartvormig asflesje besteld om wat as van onze lieve Kid in te doen. Gister besteld en vandaag al ontvangen. Alles ontzettend goed verpakt met een lief kaartje erbij. Normale realistische... Voir plus

Mijn hond gaat binnen nu en een paar weken helaas naar de hemel, we zijn aan het bekijken waar we alle herinneringen in gaan doen etc. De laatste aai heb ik via bol.com besteld, heeft snelle levering,... Voir plus

De flesjes die we besteld hebben zien er heel mooi uit, geheel volgens onze wens.Ook goede communicatie en support over onze vraag. Alles zorgvuldig en netjes ingepakt hebben we het pakketje ontvangen... Voir plus

4,9

Demande des avis aux clients

85 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Heel fijn!

Mooie assortiment voor de herinnering aan de hondjes. Bij 2 artikelen kreeg ik korting en de producten waren er snel. Ook een kaartje met hele mooie woorden erbij. Dit staat ook in het herinneringshoekje!

13 octobre 2025

Top!

Wij hadden wat extra wensen voor onze bestelling, en dit was allemaal geen probleem. Er werd ook goed meegedacht, zodat wij niet de verkeerde keuzes maakte. Het mooiste was nog de extra aandacht en persoonlijke noot die aan de bestelling was toegevoegd.

24 septembre 2025

Het is een verdrietige aangelegenheid…

Het is een verdrietige aangelegenheid en Simone reageerde snel en met empathie. Alles was heel vlot geregeld en ontvangen. En zoals bij meerdere reviews staat, goed verpakt en wat bijzonder die prachtige attenties erbij. Dit waardeer ik echt enorm. Dank je Simone!

12 août 2025

Mooi herdenkingsbeeldje gekocht.

Een mooi herdenkingsbeeldje gekocht.
Snel geleverd, goed verpakt en redelijk geprijsd. Kreeg er een lief kaartje bij om mij sterkte te wensen. Super bedankt!!

17 avril 2025

Goede communicatie en snel geleverd

Goede communicatie en snel geleverd. Het was een mooie urn met nog een lief kaartje en een klein cadeautje erbij. Heel lief. Dankjewel voor je medeleven en goede service!

18 mars 2025

Erg prettig geholpen!

Een prachtige urn besteld voor onze kat Siepie en daarbij kregen we heel attent een lief handgeschreven kaartje van Simone.
Bij mailcontact kreeg ik telkens een snelle reactie van haar en ben ik zeer vriendelijk benaderd. Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de levering van de urn.

24 février 2025