Top kanaal. Altijd informatieve podcasts, leuk om te luisteren verveeld nooit. Informatieve site vol info over aandelen en crypte een mooie mix. En niet te vergeten het dashboard wat ik toch een aan... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Super fijn platform. Veel goede informatie over beleggen in het algemeen en specifieke aandelen. Beleggen kan een emotionele rollercoaster zijn. Zien dat je niet de enige bent op lastige momenten is v... Voir plus
De podcasts luister ik altijd met veel plezier. Erg leuk hoe Twan en Jasper met ieders eigen kijk naar de zaken kijken, als soort van ying en yang. Met het plus abonnement heb je toegang tot a... Voir plus
Makkelijk, zonder poespas en lekker down-to-earth. Alles is overzichtelijk, eerlijk en gebracht met de nodige humor. Het bekijken van het DLT-dashboard en het luisteren naar de podcast afleveringen is... Voir plus
De Lange Termijn is het grootste platform voor beleggen in dé megatrends. Met wekelijkse nuttige artikelen, vanuit eigen onderzoek, en unieke inzichten die de gewone belegger helpen om betere keuzes te maken.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Als luisteraar podcast vanaf het begin hele ontwikkeling meegemaakt.
Op relaxte manier serieuze zaken vertellen en uitleggen. Nu met alle artikelen en discord ook nog veel te lezen. Vind het ook mooi om ideeën van andere beleggers te lezen en discussies te volgen. Heb er veel aan en de gedeelde kennis geeft rust(en rendement)

Réponse de De Lange Termijn
Op de lange termijn zijn veel interessante artikelen te vinden vanuit verschillende invalshoeken én op een begrijpelijke manier geschreven. De community is gezellig, leerzaam en zeer behulpzaam. Voor elk type belegger is hier wat te halen. Volgens mij willen ze beleggen leuk maken voor iedereen, dat is ze zeker gelukt. De podcastafleveringen zijn informatief, maar ook erg gezellig waardoor het fijn luistert!

Réponse de De Lange Termijn
Leuke en interessante podcast. Website met veel inhoud en een fijne discord community.

Réponse de De Lange Termijn
De Lange Termijn heeft mij als beginnende belegger geholpen om mijn strategie te vormen, door veel beter te begrijpen waar andere beleggers fundamenteel, en later met technische analyse, op letten.
Het geeft ook de mogelijkheid om je eigen strategie te spiegelen met andere leden. DLT is geen community waar de oprichters iets hebben neergezet maar dan zelf nergens meer te vinden zijn. Beide heren zijn zelf erg actief. Het voelt heel persoonlijk. Voor mij hebben de gesprekken een vorm waarin je met vrienden en familie over beleggen zou praten. Dat maakt het extra waardevol als niemand in jouw persoonlijke kring de interesse of de mogelijkheid geeft om te beleggen.
Beleggen kan namelijk al snel voelen als droge kost, en dat gevoel krijg je hier absoluut niet.
Als je portfolio erg klein is kan ik me voorstellen dat het lastig is om het lidmaatschap als zodanig 'terug te verdienen'. Bij middelgrote tot grote portfolios zijn de kansen en lessen zeer interessant en toepasbaar op je eigen situatie. Zelf heb ik vanwege allerlei analyses voldoende vertrouwen in crypto op kunnen bouwen, en daarnaast ook 1 mooie aandelenkans gevonden die goed bij mijn strategie past. Deze twee kansen hebben er voor gezorgd dat ik mijn lidmaatschap enkele jaren van die winst zou kunnen betalen.
Maar zelfs als je het lidmaatschap niet direct terugverdient, is duidelijk dat de tijd en energie die in de artikelen en de community gestoken wordt meer is dan wat er jaarlijks voor betaald wordt. Uit interesse en entertainment is het lidmaatschap daardoor ook aantrekkelijk. De keuze om voor een dergelijk platform te kiezen uit financiële of plezier overwegingen is natuurlijk heel persoonlijk.

Réponse de De Lange Termijn
De Lange Termijn is een heerlijk no‑nonsense platform voor beleggers dat vijf sterren meer dan verdient.
* De content is laagdrempelig geschreven
* Alles is goed onderbouwd
* Transparantie omdat ze hun portfolio ook delen
* Er is aandacht voor ETFs, aandelen én crypto
* De discord is een echte meerwaarde!
* Het bespaart ook gewoon uren opzoekwerk

Réponse de De Lange Termijn
De waarde van DLT is lastig te vatten in een tekstje, maar hierbij toch een poging:
Wat begon als twee enthousiaste beleggers, is inmiddels uitgegroeid tot een platform met technisch analysten, fundamentele analysten en alles ertussenin.
Van uitgebreide artikelen, tot korte snippets van koersverloop,, alles is er te vinden.
Lid worden is gratis, en ik durf te stellen dat er voor elke belegger toegevoegde waarde te vinden is op het platform

Réponse de De Lange Termijn
Eerlijkheid en integriteit staan echt centraal. De mannen, met het team, bieden een stevig fundament door de markt vanuit diverse perspectieven te analyseren. Het mooie is de balans: je behoudt de volledige controle over je eigen keuzes en snelheid, maar je voelt je nooit verloren. Ze bieden de vangrail waardoor je met vertrouwen je eigen weg kunt bepalen

Réponse de De Lange Termijn
Een jaar geleden begon ik mijn beleggersreis. Na enkele jaren passief ingelegd te hebben in een fonds bij mijn bank wilde ik meer actief gaan beleggen. DLT heeft mij hier enorm bij geholpen.
Door de uitgebreide analyses van het team en alle hulp in de community heb ik stappen gezet die ik in mijn eentje nooit gezet zou hebben. Daarnaast vatten ze uren aan onderzoek duidelijk en concreet samen. Dit scheelt mijzelf uren leeswerk en geeft goede aanknopingspunten om mijn eigen onderzoek op voort te bouwen.
Daarnaast heb ik, mede door mijn plus-lidmaatschap, enkele aandelen opgepikt die anders niet op mijn radar waren gekomen. Door het extra rendement wat ik hierop gemaakt heb heb ik mijn lidmaatschap voor de komende jaren al lang en breed terugverdiend.

Réponse de De Lange Termijn
Podcast en community zijn echt top! Lekker veel humor en veel waardevolle informatie. Echt een aanrader. Het abbonement er al dik en dwars uit verdient met de investerings tips! Een no brainer dus!
Informatief, gezellig en sprankelend
De Lange Termijn is een mooie mix van informatieve artikelen binnen het brede scala van beleggen. De informele en toch professionele sferen zorgen voor de perfecte mix tussen leren en genieten. Geen stoffe droge teksten, maar leuke artikelen. De community is betrokken en actief. Kortom echt een aanrader. Oh en dan niet eens gesproken te hebben over de podcast, helemaal geweldig.
Nogmaals, echt een aanrader!
Een unieke kijk op beleggen. Inspirerend en geeft je meer dan alleen een analyse van een aandeel. Ze helpen je echt op verschillende manieren naar de markt en bredere ontwikkelingen te kijken. Vernieuwend en de investering meer dan waard!
De leukste podcast / platform over beleggen!
Sinds een paar maand heb ik een betaald lidmaatschap van deze community. De kosten, slechts een tientje per maand, heb je zo terug verdiend.
Allereerst wordt er enorm veel waarde gecreëerd door de gratis te beluisteren podcast. Gezellig, inhoudelijk sterk en goed te volgen. Als PLUS lid heb je ook nog de gelegenheid om vragen te stellen die in de podcast behandeld worden. Daarnaast worden er ontzettend veel artikel gepubliceerd met fundamentele of technische analyses van bedrijven en aandelen. Ook verschijnt er regelmatig een marktupdate die naar het brede plaatje van de markten kijkt. Voor de PLUS leden zijn er meer artikelen beschikbaar dan voor niet betalende leden, die overigens ook van harte welkom zijn.
Een heel sterk punt is de community op Discord. Je kan er terecht met al je vragen en suggesties en krijgt snel een reactie van Jasper, Twan of een van de andere community leden. Het helpt je met het bewaren van rust in turbulente tijden en geeft je houvast bij het samenstellen van je eigen portfolio.
Schitterend platform en leuke community.
Twan en Jasper hebben echt iets uniek opgebouwd. Ze geven zelf aan een platform te zijn voor de moderne belegger en daar sluit ik mij 100% bij aan.
Hun deepdives, dashboards, series, technische analyses en nog zo veel meer zijn leerzaam en geven je enorm veel inspiratie om zelf aan de slag te gaan als belegger.
Doe zo voort mannen!
Elke week een super leuke podcast, toffe Discord waar je lekker mee kan praten en veel artikelen op de website om lekker door te lezen, zowel over crypto als aandelen. Al erg veel gehad aan alle informatie.
Kortom een erg leuk platform om ontdekt te hebben alweer meer dan een half jaar terug.
Warme, respectvolle community met een enorme hoeveelheid kennis voor de moderne belegger. Twan en Jasper besteden, naast alle inzichten in de Podcast, ook veel tijd aan het beantwoorden van vragen, participeren in de discussies en het helpen van anderen.
De Lange Termijn community is precies wat beleggen toegankelijk maakt: geen verkooppraatjes, maar eerlijke en praktische lessen van mensen die er zelf dagelijks mee bezig zijn. Je leert niet alleen van hun successen, maar ook van hun fouten — en dat maakt het waardevol.
De sfeer is open en betrokken. Elke dag sparren leden over ideeën, twijfels en kansen, met ruimte voor humor én diepgang. De podcast is een fijne extra: leerzaam en herkenbaar.
DLT voelt als die ene vriend met ervaring die je om raad vraagt — maar dan een hele groep. Een aanrader voor elke serieuze (beginnende of gevorderde) belegger.
De lange termijn helpt mij enorm in mijn reis als belegger. De community is enorm fijn en de content die wordt geschreven is van zeer hoog niveau. Daarnaast is de wekelijkse podcast een genot voor je oren. Ik kan het iedereen aanraden om eens een kijkje te gaan nemen op de website.