De grootste boeven , stelletjes oplichters nooit meet bij hun bestelen. Ze adverteren alsof zij een winkel hebben, allemaal gelogen. Je kunt ook naar jou centjes fluiten. GEEN REACTIES OP MIJN MAILTJ... Voir plus
Demodebaron
Lisez les avis des autres
Niet bestellen! Bedrijf stuurt schoenen in 4 maten te groot en verkeerde kleur. Telefonisch niet te bereiken en via mail automatisch antwoord elke keer dat je korting kan krijgen. Hier bestellen we no... Voir plus
Hier heb ik een trui besteld voor een gelegenheid en idd er stond binnen 48 uur is het mogelijk om te annuleren maar nee hoor deze was zogenaamd al verzonden. 2 weken later aangekomen blijkt deze gewo... Voir plus
Kan enkel voorgaande kritieken bevestiggen. Dit is een Chinees schaduw bedrijf . Alhoewel zij beweren en bevestigen dat hun maten Europese zijn klopt dit niet. Gemiddeld 2 maten kleiner. Verder levere... Voir plus
Het lijkt een site uit nederland
Het lijkt een site uit nederland, maar komt gewoon uit china, duurt een paar weken. Blouse besteld lijkt niet oo foto, en verkeerde kleur en maat. Niks bestellen!! Oplichters zijn het!! Klanteservice vakt niks te regelen meer
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. Er staan op dit adres diverse leveranciersnamen genoteerd, maar de telefoon is altijd in gebruik en antwoord op je mail krijg je niet. Had schoenen besteld maar niet gekregen, dan maar elders bestellen. Het bleek om het zelfde adres te gaan. OPLICHTERS, ANDERS NIET
Bestelde jas
Dom van mezelf om eerst te bestellen en dan pas de reviews te lezen. Maar zoals ongeveer alle reviews al aangeven: ver van wegblijven want het gaat hier over oneerlijke praktijken! Mijn bestelde jas kwam ongeveer 3 weken na bestelling pas aan en al snel werd duidelijk dat het over zeer matige kwaliteit ging... Wat het ergste was: ik bestelde maat large en kreeg volgens mij maat extra smal geleverd (etiket gaf L aan maar klopt helemaal niet). Toen ik de klantenservice mailde om de jas te ruilen voor een grotere maat, kreeg ik zoals alle andere mensen hier te horen dat dit niet mogelijk was omdat deze jas een artikel in korting was (zoals al de artikels op hun website dus...) Klopt dus helemaal niets van vermits ik geen terugbetaling vroeg maar wel een omruiling... Het enige wat ze mij konden aanbieden was een korting van 10% op mijn volgende bestelling😂. Mij niet meer gezien, best zo ver mogelijk van wegblijven!
Iets besteld wat niet voldoet
Iets besteld wat niet voldoet, mag volgens hun niet retour.
Zeer slecht . Niets bestellen daar. Zijn oplichters. Blouse die ik heb besteld kosten €40,00 is nog geen €5,00 waard. Ze bestellen het zelf in ergens in het buitenland en daarom duurt het meer dan 2 weken voordat je het binnen hebt. Echt waardeloos.
Meerdere mails verstuurd en nu geven ze geen antwoord meer.
NIET BESTELLEN ! 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
NIET BESTELLEN !
Je verwacht dat je een bestelling plaatst van uit een Nederlandse kledingwinkel. Maar dit wordt van uit andere landen verstuurd. Pakket is veel te laat binnen ivm verjaardag cadeau en ze weigeren het terug aan te nemen.
Ik ga er ook echt niet mee akkoord om de kleding te houden na ontvangst, want lees overal dat de kwaliteit bagger is + niet lijkt op de foto’s en de maten 3x zo klein zijn.
Wat heb je er dan uberhaupt nog aan ??
Blijf nu mails sturen, maar krijg elke keer een nieuwe mail. Met dat ik 10% korting op de volgende bestelling mag. Dan weer 20% en dan weer 30%. Ze kopieren en plakken en boeit ze geen donder.
Ik blijf mailen tot ik het terug heb!
Wettelijk gezien zijn ze heel fout bezig en we gaan hier ook zeker werk van maken.
🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
Helaas wij ook een pak besteld
Helaas wij ook een pak besteld. Slechte kwaliteit. Reageren niet meer. Niet te bereiken. Oplichters!!!
Belachelijke winkel
Belachelijke winkel
3 week moeten wachten op men bestelling ( 3delig herenpak) vervolgens komt het 2 dagen voor de bruiloft binnen.
Maak ik het pakket open wat tref ik aan een 2 delig pak met 2 verschillende kleuren donkergroen wat er niet uitzag.
En dan heb ik nog niet over de kwaliteit gehad, ik had net zo goed een zwarte pietenpak aan kunnen doen en kunnen verven dat was nog beter geweest.
Maar goed toen een mail gestuurd dat ik hem graag wou retourneren, na 3 mailtjes verder en 3 dagen verder krijg ik vervolgens een link van een andere website berkenboschmode.com/ pages/retournering-terugbetalingen
In plaats van de mode baron
Eindstand kon ik het niet retourneren omdat het een afgeprijsde item was.
Puntje bij paaltje hier bestel ik nooit weer.
Oplichters⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Oplichters⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Klantenservice is zeer slecht, ze bieden enkel kortingen voor volgende bestelling maar doen niks aan hun retourbeleid. Kleren zijn slechte kwaliteit, foto en werkelijkheid is totaal anders.
Opletten ⚠️⚠️⚠️
Opletten ⚠️⚠️⚠️
De product past niet, ze zeggen maat L maar werkelijk is het een S. Het retourbeleid is zeer slecht op website staat je kan retourneren maar ze accepteren niet en zeggen enkel leugens. Ze stelen je geld en laten je achter met brol! Ze zijn oplichters niks kopen hier!!
Melding gemaakt bij ACM Consuwijzer!
Lieve mensen, maak melding bij de ACM Consuwijzer. Dit zijn illegale wanpraktijken. Hoe meer meldingen hoe groter de kans dat de website uit de lucht gehaald wordt. Anders blijven ze hier mee wegkomen.
De Mode Baron - Oplichters
Wat een ontzettend slecht bedrijf, 9 van 10 producten zijn afgeprijsd, dat betekent dat je die niet retour kan sturen. Kledingstuk wel ontvangen maar het product was veel te klein terwijl ik een XL had besteld en is de kwaliteit mens onterend. Ook klopt het KvK-nummer niet en zit er op het Adress die zij melden nog 2 slechte bedrijven (FashionByGaby en Van Halen Mode). Ook als je ze een mail stuurt krijg je alleen maar te horen dat afgeprijsde artikelen niet retour gestuurd kan worden en krijg je een kortingscode op je volgende bestelling.
Als ik de reviews direct gelezen had dan had ik hier nooit besteld, Dus bij deze NIET BESTELLEN!
afspraak niet na komen
Bij deze wil ik er wijzen.bij dit bedrijf niets te kopen wel.betaald maar niets ontvangen meerdere mailtjes verstuurd maar geen antwoord bewijs opgestuurd van betaling via idael
Late levering
Na 3 weken geheel overwacht alsnog de bestelling ontvangen.
Blouse besteld die ik pas na 2 weken…
Blouse besteld die ik pas na 2 weken thuis bezorgd kreeg.Blouse leek totaal niet op de blouse die op de site stond.Andere kleur en stof van polyester ipv katoen
Contact met klanten service :niet te retourneren omdat het betreffende product een aanbieding was.
40 euro verspild.
Inderdaad oplichters,niets bij bestellen!!!
Misleiding, oplichting, niets bestellen!
Totaal ander artikel geleverd dan besteld, damestrui ipv herentrui in een andere kleur, print en maat. Retour niet mogelijk omdat item afgeprijsd is. 100% misleiding, Bij reclamering automatisch gegenereerde mails, geen medewerkers bereikbaar. Oplichting.
En nog een slachtoffer van dit kansloze…
En nog een slachtoffer van dit kansloze bedrijf. Broek besteld, volledig anders dan op de website en enige manier om geld terug te krijgen (of niet?) is retourneren naar China....o ja of 50% korting op een volgende order .....NOT!
Oplichters
Deze site is nep niet erin trappen oplichting je krijgt andere kleding binnen dan dat je op de foto’s ziet pas op!!!!!!!!!!
Het artikel is niet wat ik besteld heb
Het artikel is niet wat ik besteld heb, krijg toch geen retour
Vermoedelijke oplichting
Ze bieden kleren aan die zowel qua kleuren als maten niet overeenkomen komen, sterker nog, het lijkt er zelfs niet op. Had 2 blouses besteld, deze waren totaal niet conform wat ik besteld had. Netjes gemaild met de vraag hoe het retour te sturen, het antwoord, volgens ons beleid is het niet mogelijk te retourneren. Dit ruikt naar oplichting en ik ga hier zeker een jurist opzetten, een consument heeft altijd recht op annulering of retour, zeker als het product niet conform is. Mijn advies; bestel hier absoluut niet.
Bestel hier niets
Bestel hier niets. Kwaliteit is heel slecht. Kleding komt uit 3e wereld landen en is 3 weken onderweg. De maat klimt niet. Veel te klein. Retourneren kan niet. Pure oplichting. Heb helaas de revieuws te laat gelezen.