Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Service d'informations

Informations provenant de diverses sources externes

De gemeente Den Haag wil met een eigen pagina op Facebook op een laagdrempelige manier de inwoners van de stad aanspreken. Op de pagina staat nieuws voor mensen die wat met Den Haag hebben. Het is mogelijk om te reageren op berichten of zelf inform...

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben inwoner van Den Haag en vanwege aanvraag nieuwe parkeervergunning

Ik ben inwoner van Den Haag en vanwege een nieuw parkeervergunning systeem moeten inwoners met een bestaande parkeervergunning deze opnieuw aanvragen. Daar begint een Kafkaiaanse nachtmerrie met een volslagen onduidelijke mail per wanneer de nieuwe vergunning aangevraagd moet worden. Telefonisch informatie inwinnen is op Olympisch niveau geduld hebben want het duurt 38 minuten voor een medewerker aan de lijn kan komen. Die medewerker blijkt vervolgens helemaal niets te weten van het parkeervergunning systeem. Een aanvraag aanpassen is daarna de apotheose van bureaucratische ellende. Er wordt door de gemeente slecht, onduidelijk en burger onvriendelijk gecommuniceerd. Dat moet kunnen meneer van Zanen. Zelfs voor een overheidsinstantie

1 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Echte meedenkers en super lieve dames

2 dames, mevrouw seven (1e gesprek 26 feb) Brenda (2e gesprek 18 mrt) hebben mij uitermate vriendelijk te woord gestaan. Deze dames waren ontzettend behulpzaam en hebben mij gerustgesteld in een voor mij hele ellendige periode! Aanslagen voor verschillende heffingen worden/ zijn aangepast maar nog niet door het systeem juist op papier gezet. Dank jullie wel!!!

26 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De dame die mij informatie heeft gegeven over de verlenging van de EU-gehandicaptenparkeerkaart

Ik heb vandaag gebeld met gemeente Den Haag omdat ik vragen had over de verlenging van EU gehandicaptenkaart voor mijn moeder. Wat een engelengeduld en wat een goede uitleg! Ik heb helaas de naam van die dame niet onthouden anders had ik dat hier ook neergeschreven:). Ik heb mijn telefoonnummer opgegeven omdat ik een enquête zou krijgen maar dat heb ik helaas niet gekregen. Van mij zou ze een 10 hebben gekregen, hierbij alsnog. Mag ook wel een keer gezegd worden, chapeau!

29 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een domme dozen daar

Wat een domme dozen daar. Lezen paspoort niet goed. Schrijven zelf verkeerde geboorteland en nu moeten we weer weken wachten voor mijn vrouw haar bsn nummer
Man man man

9 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mensen zijn geldziek … gemeentelijke…

Mensen zijn geldziek … gemeentelijke belastingen niet betaald .. door ziekte meerdere betalingen tijdig niet gedaan .

Je ontvangt een brief met “ onmiddellijk openen “ dus een bevel .
Een beslag op je spullen of je voertuig als je niet onmiddellijk betaald….
Dit is niet meer mensenlijk, dit is NA ZI Duitsland ! De manier waarover ze omgaan met mensen en ondernemers .
De tweede verhaal is dat mijn auto is meegenomen omdat ik niet om een goeie parkeerplek stond - ik betaal vergunning voor ondernemers en toch kan ik nergens parkeren . Ze nemen de auto mee en moet 1500 euro betalen …. Ook dat elke dag die je auto bij heb blijf rekenen zie extra kosten per dag .

5 décembre 2025

Prutsers

Prutsers! Vanwege m’n chronische ziekte hier en daar nog wat moeilijkheden qua levenskwaliteit, meerdere malen een klacht ingediend. Ik zou hulp krijgen om weer fatsoenlijk te kunnen leven en mezelf weer beter te kunnen laten voelen zowel mentaal als fysiek. Ene pruts maatschappelijk werkster na de andere gekregen, je hebt helemaal GEEN ENE MOER AAN ZE!!! Om de haverklap zijn ze wel op vakantie of op verlof, de realiteit van ambtenaars mentaliteit SLECHT SLECHT SLECHT!!!!

10 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ongekende minachting van de burger

Mijn ervaringen met de gemeente Den Haag zijn zonder uitzondering allemaal zeer negatief. Deze gemeente heeft lak aan de Algemene Beginselen van Behoorlijk Bestuur, op verzoeken en klachten wordt niet gereageerd, terugbelverzoeken naast zich neergelegd, naar initiatieven wordt niet geluisterd, parkeerproblemen worden niet aangepakt, handhaving treedt niet op als dat nodig is en er is sprake van intimidatie door de zogeheten Pandenbrigade (zelf ondervonden). De minachting van deze gemeente richting de burger is ongekend. Onvoorstelbaar dat dit gewoon kan in Nederland!

17 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

helaas moet ik zeggen dat ik…

helaas moet ik zeggen dat ik teleurgesteld ben in de diensten van de gemeente. Het lijkt alsof er een gebrek aan competentie is bij sommige medewerkers, wat resulteert in inefficiënte processen en slechte communicatie. Het wordt steeds moeilijker om vertrouwen te hebben in de capaciteiten van het team dat daar werkt. Ik hoop oprecht dat de gemeente Den Haag stappen onderneemt om deze kwesties aan te pakken en de dienstverlening aan de inwoners te verbeteren. 0/10

16 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Incompetentie gemeente wordt afgewenteld op hun inwoners

Overvolle afval containers, had mijn afval netjes in papier afval container geplaatst echter door niet tijdig legen van deze containers werd door anderen mijn afval eruit gehaald en op straat gedeponeerd, gevolg boete daar ik het niet juist had aangeboden ?. Bezwaar aangetekend met foto,s van alle opvolgende keren van bewijs dat containers niet tijdig geleegd worden, bezwaar werd ongegrond verklaard dat mijn afval naast de container werd aangetroffen , dus betalen…..
Bezwaar maken is dus voor de bühne, gemeente is zelf nalatig en wentelt dit af op hun inwoners, geen begrip , gemeente is alleen uit om de gemeentekas te vullen.
Chapeau hoe de gemeente met goedwillende burgers omgaat, zeer motiverend !

19 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ambtelijke incompetentie ten top .....

Het aanvragen van een identiteitsbewijs is een drama in den haag. Op 25/9 het stadhuis bezocht. Vriendelijke mw. die ook naar mijn paspoort vroeg. In de bevestiging van de gemeente stond nergens dat ik die moest meenemen. Ze keek naar mijn pasfoto en zij dat ik een nieuwe afspraak moest maken samen met het paspoort en dan zou alles goed komen. Op 2/9 opnieuw op het stadhuis geweest met pasfoto en paspoort. Een chagrijnige dame met lang zwart haar en op iets kauwen keek naar de stukken en vertelde dat zij mij niet kon helpen omdat er een schaduw van mijn bril zichtbaar was op de foto. Ik moest maar een nieuwe afspraak maken met goede foto. Ik vertelde dat haar collega anders over de foto dacht maar dat maakte haar nog chagrijniger. Ik heb de moed maar opgegeven. Ik ga nu door het leven met alleen een paspoort en dat lijkt mij voor nu voldoende. Ik ben er inmiddels ook heel chagrijnig van geworden. Zoveel ambtelijke incompetentie wordt ook mij te veel ....

2 octobre 2023

Asociale gemeente Den Haag

Ik ga nooit meer naar gemeente Den Haag voor het strand of vermaak; wat een flauwekul, een parkeerboete voor 12 minuten te laat wegrijden en niet eens de redelijkheid om dit kwijt te schelden. Voelt onrechtvaardig! Mijn parkeergeld of recreatiegeld komt niet meer jullie kant op, ik mijd deze stad voortaan als het gaat om recreatie. Verder hoef ik hier gelukkig nooit te zijn.

23 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Op grond van WOB / WOO vroeg ik stukken…

Op grond van WOB / WOO vroeg ik stukken op. Ik kreeg vrijwel direct erna een brief dat de wettelijke termijn niet gehaald zou worden en daarom met 14 dagen werd verlengd. Het duurde bijna 2 maanden en na 2 telefoontjes mijnerzijds dat ik een beslissing kreeg. Daarin staat dat er geen stukken gevonden zijn ! Ik weet dat de stadsdeeldirecteur Loosduinen vergaderde zonder notulen maar op de eigen site van de gemeente Den Haag staat ALLES wat ik in het kader van de WOO had willen hebben. Dus hoezo geen stukken aanwezig!
Ik kan nog bezwaar instellen maar tegen lieden die het niet zo nauw nemen met de waarheid/werkelijkheid is geen kruid gewassen.

20 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet alleen klantonvriendelijk, maar ook onbetrouwbaar

Ik heb weer een slechte ervaring gehad met de gemeente Den Haag. Ik moest voor een bepaalde datum gegevens aanleveren. Omdat voor mij niet duidelijk was wat voor gegevens, heb ik telefonisch contact met hun helpdesk opgenomen. De medewerker van de helpdesk wist het ook niet precies: "mail maar alles wat relevant is naar de gemeente" zei ze.

Ik heb vervolgens alles netjes voor de gevraagde datum aangeleverd. Wat schept mijn verbazing. Ik krijg een paar weken later een brief van de gemeente waarin stond dat ze niets van mij hebben gehoord EN .... als ik de gevraagde gegevens niet naar ze zou mailen, dan zou dat consequenties voor mij hebben.

Ik heb de gemeente gebeld maar de medewerker begreep weer niet waar ik het over had. Om een lang verhaal kort te houden. Ik word niet graag voor leugenaar uitgemaakt en het vervolgens een klacht ingediend. Ze hadden namelijk de gegevens wel degelijk ontvangen (bleek achteraf na contact te hebben gehad met een andere ambtenaar).

De klacht is goed afgehandeld, maar ik heb toch een rare bijsmaak overgehouden aan deze ervaring.

7 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Trage en niet goed werkende websites

Hoe kan het zo zijn dat de FXX sites van de Hofstad zo traag en zo slecht werken. Diep diep diep triest. De gemeentelijke websites mogen echt wel op de schop. Het maken van een simpel afspraak om je afval op te laten halen duurt een eeuwigheid. Dan nog maar te hopen dat je site niet vast komt te zitten. Een mobiele versie Ho maar dat is te veel gevraagd. Gemeente Den Haag, AUB investeren in goed IT medewerkers en innoveer een beetje.. Jullie zijn ten slot de Hofstad, de stad van Recht en de stad van waar alles wordt beslist. Vol dan ook ook aan de wensen op alle fronten.

Ook graag investeren in medewerkers die de sociale cohesie en saamhorigheid moeten bevorderen in de wijken. Voornamelijk in de wijken waar veel mensen wonen met een immigratieachtergrond.

groet,
Bewoner Den Haag

5 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben nog nooit zo slecht behandeld

Ik ben nog nooit zo slecht behandeld. Het gaat om de gemeente Den Haag.
Heb al twee keer gebeld minimaal 50 minuten per keer in de wacht voor een aanvraag te doen en zou al twee keer binnen twee dagen terug gebeld worden. Tot op heden nog niets gehoord. Het gaat om de afdeling ID aanvragen met huisbezoek. Het is zelfs de tweede keer aangevraagd met urgentie.

5 mai 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus