Dentalklinikken - Husum Avis 228

TrustScore 5 sur 5

4,9

Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700 København, Brønshøj-Husum, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er altid tryg - og stoler på hvad de siger. De lytter - og har tiden til hver enkelt patient. Al personalet man møder på sin vej smiler og man føler sig velkommen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplever hver gang en super professionel og omsorgsfuld behandling af min tandlæge Frank og hans assistent Dorte . Frank fører en igennem behandlingen ved at fortælle undervejs samt vise billeder af... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Trods mangeårig tandlægeskræk/-angst blev det en rigtig go' og positiv oplevelse, at få lavet en rodbehandling. Mohamad El-Souri på klinikken i Husum var meget tålmodig og god til at forklare hvad... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Dentiste
  2. Dentiste cosmétique
  3. Cabinet dentaire
  4. Parodontiste spécialiste des implants dentaires
  5. Urgences dentaires
  6. Service de blanchiment des dents

Écrit par l'entreprise

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Husum. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Jeg er altid tryg

Jeg er altid tryg - og stoler på hvad de siger.
De lytter - og har tiden til hver enkelt patient.
Al personalet man møder på sin vej smiler og man føler sig velkommen.

Réponse de Dentalklinikken - Husum

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg hos os, og at du oplever både nærvær og god tid i mødet med vores personale.

Personale

Frank en super dygtig tandlæge der kan sit krem

Kære Rene

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse hos Frank og oplevede ham som både dygtig og kompetent.

Super venligt personale

Super venligt personale
Meget rar tandlæge kommer gerne igen hos Ham.

Kære Preben

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede personalet som venligt og havde en rar oplevelse hos tandlægen 🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlige og meget grundige.

Venlige og meget grundige.
Mit indtryk var positivt og kompetent behandling.

6 mars 2026

Kære Alex

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en venlig og grundig behandling hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dygtig tandlæge og tandlæge…

Super dygtig tandlæge og tandlæge assistent, som var meget grundige.

3 mars 2026

Kære Fatima

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både tandlæge og klinikassistent som dygtige og grundige.

Venlige og hjælpsomme

2 mars 2026

Kære Jørn

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede os som venlige og hjælpsomme.

Dygtige tandlæger

Dygtige tandlæger. Meget venligt personale.

23 février 2026

Kære Alf

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både dygtige tandlæger og et venligt personale.

Noté 5 sur 5 étoiles

Behandling personale som hver gang…

Behandling personale som hver gang fortæller hvad der skal gøres, og gør det så blidt som muligt.

24 février 2026

Kære Gitte

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplever tydelig information og en skånsom behandling hver gang.

Dentalklinikken

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Professionelt og venligt personale, grundig behandling og en tryg atmosfære hele vejen igennem. Man føler sig virkelig i gode hænder. Kan varmt anbefales!

22 février 2026

Kære Trine

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en professionel og grundig behandling samt en tryg atmosfære på klinikken.

Noté 5 sur 5 étoiles

De var meget omsorgsfulde.

23 février 2026

Kære Eva

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en omsorgsfuld behandling hos os.

dygtig tandlæge

god, behagelig og grundig behandling

20 février 2026

Kære Kira

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en grundig og behagelig behandling.

Jeg anbefaler Kristina!

Endnu en årlig undersøgelse og tandrensning gik fint - nul huller! 😅
Kristina var som vanligt rigtig venlig, dygtig, sikker på hånden og tillidsvækkende. Tak for den gode tandrensning! 😁

18 février 2026

Kære Peter

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at din årlige undersøgelse og tandrensning forløb som den skulle, og at du havde en tryg oplevelse hos Kristina.

Det var rigtig dejligt

Det var rigtig dejligt, at hun forklarede de forskellige ting og ikke mindst at hun lyttede til hvad jeg sagde

16 février 2026

Kære Kirsten

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en grundig forklaring og blev lyttet til under behandlingen.

Fantastisk

Virkelig positiv oplevelse. Dem vil jeg bruge fremover. Plus det var billigt.

9 février 2026

Kære Kirsa

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en positiv oplevelse og føler dig tryg ved at bruge os fremover.

Fin oplevelse hos Frank

Fin oplevelse hos Frank

4 février 2026

Kære Mohamed

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en fin oplevelse hos Frank.

Super klinik!

Jeg er kommet her i årevis, og er altid blevet godt behandlet, både fagligt og medmenneskeligt. Her er man ikke bare et nummer i rækken af patienter, men bliver set og hørt som den, man er. Der bliver også gjort meget ud af, at man kan føle sig tryg. Godt klaret!

3 février 2026

Kære Ruth

Tak for din meget fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du gennem årene har følt dig set, hørt og tryg hos os. Netop den personlige tilgang og faglige kvalitet er noget, vi lægger stor vægt på.

Noté 5 sur 5 étoiles

God -selv om det gør ondt nu er det…

God -selv om det gør ondt nu er det bare at se frem

30 janvier 2026

Kære Tove

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at oplevelsen var god, også selvom der er ømhed nu. Vi håber, at det hurtigt bliver bedre for dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Smilende og kompetent personale.

Smilende og kompetent personale.

Grundig undersøgelse.

26 janvier 2026

Kære Lene

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både smilende og kompetent personale samt en grundig undersøgelse.

Noté 2 sur 5 étoiles

ak og ve så blev der farvel til Husum…

ak og ve så blev der farvel til Husum tandlæger efter 25 år DET SUPER GODE STED FORSVANDT EFTER DET BLEV SOLGT TIL DENTAN alt hygge er væk tak til Dorte for mange år og frank er blevet alt for stort er blevet en ren penge maskine
mvh svend

25 novembre 2025

Kære Svend

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi forstår godt, at forandringer kan føles markante, især når man har haft et langvarigt forhold til en klinik og de mennesker, der har været en del af den gennem mange år. Det er ærgerligt at høre, at din oplevelse i dag ikke lever op til det, du tidligere har kendt.

Vi tager din feedback alvorligt, da det er vigtigt for os, at vores patienter fortsat oplever tryghed, kvalitet og en god stemning, også når rammerne ændrer sig. Tak fordi du tog dig tid til at give din mening til kende.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus