1. Magasin de produits de beauté
  2. Grossiste en produits de beauté
  3. Boutique de santé et beauté

Hos oss finns parfym, skönhetsprodukter och annat gott för hälsan. Vi erbjuder snabb leverans, bra kundservice och schyssta priser. Varmt välkomna att handla hos oss.

4,6

Demande des avis aux clients

4,6

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Kommer handla igen

Bra pris, snabb leverans, bra paketering, förväntad kvalité på produkten.

6 novembre 2025

Tack Mattias! ♥

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, bra leverans.
Dock så fick jag inte information om att ni skulle leverera

12 septembre 2025

Réponse de Department.beauty

Hej och Tack för att du tar dig tid att lämna omdöme här på TrustPilot :) Det verkar som att hela meningen inte kommit med. Svara gärna här om det är något vi missat! Bästa hälsningar

Kanon

Snabb leverans, bra pris

3 septembre 2025

Tack Lasse :D

Bra upplevelse

Billigt snabb frakt och fint litet tackkort som uppskattades mycket! Kommer garanterat köpa från er igen:)

3 septembre 2025

Réponse de Department.beauty

Åh Tack Robin! Har inte hört om respons gällande tackkorten ännu så det värmde verkligen :)) Varmt välkommen tillbaka! Lisa

Trevligt bemötande, bra produkter

Trevligt och snabbt bemötande när det gällde frågor.
Produkterna var enligt beskrivning och till ett bra pris. Rekommenderas.

4 octobre 2024

Réponse de Department.beauty

Hej och tack så mycket för du tog dig tiden att betygsätta oss! ♥♥♥

Super servis

Super servis, oslagbara priser, kvalitet och blixtsnabb leverans.
Tack för allt 🥰

3 octobre 2024

Tack Diyana! Välkommen tillbaka 🥰

Toppen

Priset för den önskade produkten var oslagbart.

26 août 2024

Tack och välkommen åter Elin! ♥

Efter att ha Googlat runt ett ett tag…

Efter att ha Googlat runt ett ett tag på den vara jag letade efter, hittade jag till Department.Beauty som erbjöd det allra lägsta priset. Ett par dagar senare anlände varan enligt förväntan och jag är mycket nöjd. Trevlig, personlig service också. :)

22 juillet 2024

Réponse de Department.beauty

Tack så mycket för din kommentar Markus. Hoppas du är nöjd med dina köp! Ha det så fint och alltid välkommen tillbaka ♥

Lättshoppade sidor

Lättshoppade sidor. Allt till hud, hår naglar och tår på ett och samma ställe.
Perfekt och enkelt. Och snabb leverans. Toppen!!

8 juillet 2024

Réponse de Department.beauty

Tack för din kommentar Elisabeth. Det värmer!

Snabb leverans

Snabb leverans, och väldigt bra support!
Köpte två produkter från er och kommer definitivt använda er fler gånger 10/10

27 mai 2024

Tack ♥

Jättebra produkter

Så nöjd med mina varor! 🌸
Bra kundservice och snabb leverans 👍

30 mai 2024

Réponse de Department.beauty

Tack Anette och välkommen tillbaka till oss!