Oston jälkeen lähettää linkin ja avaa…
Oston jälkeen lähettää linkin ja avaa alennusklubi nettisivun. Tämä alennusklubi on vaarallinen koska se alkaa veloittamaan tiliäsi automaattisesti kerran kuukaudessa.
Edellä mainitu klubi kannattaa tarkastaa jollakin AI tekoälykeskustelulla.
Trustpilotista vastaavan nettisivun arvostelu löytyy osoitteesta jossa ei ole club loppuosaa eikä se näytä ollenkaan hyvältä.
After the purchase, send the link and open the discount club website. This discount club is dangerous because it starts charging your account automatically once a month.
The aforementioned club should be checked with some AI artificial intelligence discussion.
The review of the website responsible for Trustpilot can be found at the address where there is no club at the end and it does not look good at all.

