De Små Mirakler Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Jeg kan på det varmeste anbefale Bo Han er dygtig - nærværende - ærlig , og jeg går altid opfyldt og opløftet derfra Vil ikke undvære mine behandlinger/ snakke hos Bo

1. Shopping & mode

Informations provenant de diverses sources externes

Få mere energi og balance Du opnår mere energi, glæde og livskvalitet og kan leve det liv du ønsker dig

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

21 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Behagelig klinik

De Små Mirakler er en klinik, hvor man virkelig føler sig velkommen. Der er en behagelig atmosfære og en fremragende kundeoplevelse. Jeg har fået lavet en fedtfrysning, og efter en uge kan jeg allerede se en stor forskel. Jeg ser frem til det endelige resultat og kan varmt anbefale De Små Mirakler. :)

1 avril 2025

Professionel behandling

Været til behandling 1 gang, og meget tilfreds
Behagelig atmosfære og min oplevelse er at Bo er meget professionel behandler
Jeg har bestilt til 2 behandlinger mere

12 février 2025

Bo kan noget andre IKKE kan 😀

Nu har jeg været til 2. Fedtfrysning i dag, efter første behandling blev jeg 3 cm mindre om livet, er sikker på der ryger flere cm her efter 2. Behandling.
Jeg spurgte ind til om han kunne afhjælpe inflammation i min arm, JA var svaret, jeg gør det nu 😀og få minutter senere gav han mig akupunktur og healing. Havde ikke bestilt tid til det så det overraskede mig MEGET. Allerede da jeg stod ud af min.bilda jeg kom hjem, gjorde det kun lidt ondt da jeg lukkede bildøren, jeg har i flere mdr. Stået og ømme mig lanķg tid efter hvis jeg kom til at lukke døren med den dårlige arm.
Kan kun give andre der skriver her, ret i at der er en dejlig atmosfære, og Bo er bare rolig, glad empatisk og idag straks klar til at afhjælpe mon arm straks og ikke skulle afvente en dag han havde tid.
Jeg er sikker på at jeg fremadrettet vil gå til Bosom det første. Han er utrolig og ikke mindst pålidelig og meget meget rimelig i priser. Kan varmt anbefale de små Mirakler
Hilsen Winnie

8 février 2025

Man træder ind i et hyggeligt…

Man træder ind i et hyggeligt venteværelse med god energi og bliver taget godt imod. Jeg fik en sjælssnak med Bo og kunne mærke hvor rolig i energien jeg blev. Jeg gik derfra med en afslappethed og tænkte “ nå var det, det?” Men skal lige love for der kom balance i tingene især dagen efter.Samt høj energiniveau, Bo udtalte at der ville ske noget den 5. Januar hvilket der gjorde, noget meget positivt. En dejlig oplevelse.

3 janvier 2025

Vil gerne dele vores oplevelse mig og…

Vil gerne dele vores oplevelse mig og min kone, Bo er en alletiders person, meeeen resultater med fedtfrysning er dårlige at der er gået 8 til 9 mdr. Uden resultater, jeg er blevet behandlet 8 gange efter hans mening og min kone har i vertfald 9 til 10 behandlinger både maven, lår, hagen og hofterne, resultat er at vi slet ikke har tabt 1 gram til dagens dato. I min verden er det spild af penge, personen Bo er en god person men er i tvivl om den maskine han har om den virker som den skal eller Bo selv ikke er blevet oplært i den, fordi vi fik 40 minutter hver gang på 4 områder, men intet resultater. Øv øv øv spild af penge det 1000 kr x2 hver gang uden resultater. Man kan vel klage et eller andet sted for at få sin penge igen ik ? For har kontaktet Bo men han lovede at ringe hver gang men aldrig blevet ringet op af ham, øvvv . Jeg må søge på nettet hvor man kan klage og få sin penge tilbage.

Selv om efter der var gået 3 mdr. Sagde vi til ham at vi kan ikke se forandring, men han sagde nogle personer kan det tage op til 6 måneder og nogen op til 1 år. Så vi har ventet siden december 2023 ind til idag intet ændringer

21 août 2024

Jeg startede ved Bo for nogle år siden

Jeg startede ved Bo for nogle år siden.
Den gang kunne jeg næsten ikke vende mig på massagebænken pga smerter i kroppen.
Bo har fået bugt med smerterne og som en ekstra bonus, styr på det tankemylder jeg blev bevidst om at jeg havde.
Jeg kan varmt anbefale Bo. Han ved hvad du har brug for og ikke hvad du tror du har brug for.

5 juillet 2024

Altid et besøg værd

De små mirakler har jeg gjort brug af de sidste 10 år. Bo er altid behagelig at komme ind og få behandling ved. Da jeg var hos ham idag kom jeg med en øm skulder, ømme lymfer i hele venstre side, og myldertanker. Bo er altid parat til at hjælpe og jeg gik derfra med ro i kroppen og mindre smerter. Bo er altid imødekommende og god til at lytte og samtidig meget professionel. Jeg kan varmt anbefale de små mirakler, hvis du har behov for at få ro i krop og sjæl

31 octobre 2023

Jeg er kommet hos Bo siden først i 2022…

Jeg er kommet hos Bo siden først i 2022 til behandling for smerter i fod samt samtale om de udfordringer, der opstår i livet. Bo er rolig, ærlig, altid åben og parat til at hjælpe. Jeg føler mig let, glad og har mod på livet, når jeg går derfra. Jeg er meget taknemmelig for det, og kan så meget anbefale Bo. 😊😊

11 août 2023

Min varmeste anbefaling af Bo

Min varmeste anbefaling af Bo, som er en behandler med meget usædvanlige evner, som han gavmildt har brugt på mig med usædvanlig godt helbred som resultat.

30 août 2023

En uforglemmelig oplevelse

En uforglemmelig oplevelse. Bo er rolig, nærværende og utroligt dygtig. En meget givende behandling. Kan klart anbefale Bo's klinik, uanset hvilke udfordringer du står med.

6 octobre 2023

Jeg har gået hos Bo fra år2021 og det…

Jeg har gået hos Bo fra år2021 og det er den bedste gave jeg har givet mig selv. Bo er en engel, det han har gjort for mig,og staddig gør.Han fjerner mine fysiske og psysiske smerter.og jeg har fået en forståelse af mig selv, som er guld værd. Når jeg har tid hos Bo kan jeg allerede mærke hans nærvær på vejen hen til ham🙏👼

25 octobre 2023