Destenythefoodie Avis

1. Nutritionniste

Voeding en eetgedrag coach die dames helpt met afvallen, aankomen en werken aan een gezonde relatie met voeding en lichaam

Bien

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Eind oordeel!

Inmiddels ben ik een jaar verder sinds mijn bevalling en is het een halfjaar geleden dat ik met jou ging samenwerken. En wat ben ik blij dat ik het traject met jou ben aangegaan! Ik heb zoveel geleerd, ik vind gezond koken weer leuk (jouw receptenboekjes zijn top!!) en ik ben heel wat kilo’s kwijt. Nog even doorzetten tot ik mijn einddoel behaal, maar dankzij jouw kennis, tips en enthousiasme heb ik de ingrediënten in huis om te blijven knallen😍 Thanks girl!!

19 janvier 2026

Fijn en helpend coachingstraject

Ik ben Desteny onwijs dankbaar voor afgelopen periode. Ze stond altijd voor me klaar, reageert snel, denkt mee, motiveert en relativeert. Dankzij Desteny ben ik tot vele inzichten gekomen en heb ik zoveel stappen gezet om een betere relatie rondom voeding te krijgen.

Ik zou Desteny zeker aanraden als coach.

12 janvier 2026

Lekker eten en toch afvallen op een prettige manier.

Desteny heeft mij geholpen een gezonder en evenwichtiger voedingspatroon te krijgen ( en nog steeds bezig) .
Wat ik fijn vind dat ze met mij meegekeken heeft en vanuit daar geleidelijk aanwijzingen gegeven wat voor verbetering vatbaar is. Ze heeft een realistische en praktische aanpak die ik heel prettig vind. Geen snel klaar aanpak of mooie beloften. Dankjewel!

11 janvier 2026