Kompetent rådgivning, var i tvilv om rude valget, men jeg har fået skiftet til en sol dæmpene rude på 30% toning, det ser kanon ud. Man bemærker ikke rigtig forskellen fra en almindelig rude.

Fin service. Venlig og god kommunikation. Kom tilbage dagen efter, efter vi missede en aftale. Vejledte omkring køb og installation af kattelem.

Overholder aftaler med et smukt og tilfredsstillende resultat. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Alex og monteringen kattelem i min trelags termorude. Hele forløbet var professionelt fr... Voir plus

Jeg fik installeret en kattelem i min thermo rude dør. Resultatet er blevet super flot, Alex var professionel og behagelig og vi fik hurtigt sat et møde op til opmåling og efterfølgende installering.... Voir plus

4,7

Virkeligt god oplevelse og håndværk

Vi skulle have nye ruder i vores pejsestue og tog fat i Alex. Han kom forbi ret hurtigt efter samtalen og gav os en rigtig god vejledning om mulighederne, da ruderne var udenfor standardmål. 10 dage senere sidder de nu og isolerer stuen - det har været en virkeligt god og tryg oplevelse med Det Klare Udsyn - kommer til at bruge dem fremover til alt med ruder i vores hus. Kæmpe anbefaling herfra

10 décembre 2024

Flot håndværk!

Vi brugte Det Klare Udsyn i forbindelse med istandsættelse af vores badeværelse. Vi fil opsat 2 brusevægge. God service og flot udførsel!

10 mai 2024

Skift af ruder

God kommunikation, hurtigt svar og godt arbejde. Dertil fantastisk behagelige mennesker, der ryddede op efter sig❤️

18 septembre 2024

Vinduespudsning

Jeg skulle have pudset vinduer og kontaktede detklareudsyn. Vi aftalte at de skulle komme ud at kigge for derefter at give et tilbud (de kunne komme nårsomhelst da det kun handlede om at kigge på vinduerne). Jeg hørte dog aldrig fra dem og da jeg kontaktede dem igen for at rykke for det kunne det først lade sig gøre for dem at komme ud at kigge ugen efter. Det kunne jeg desværre ikke vente på og måtte finde en anden. Det blev desværre en dårlig oplevelse. Jeg forventer at få besked hvis en aftale ikke kan overholdes.

29 avril 2022