Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ruim aanbod, snelle levering en goede prijs. Snelle reactie van de support i.v.m. wat vragen over een draaiknopcilinder. Een ander artikel in mijn bestelling was beschadigd, maar binnen enkele da... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een top service, zeer onder de indruk! Bestelling was goed, maar niet helemaal wat ik had verwacht, dus contact opgenomen met Robert-Jan. Probleem uitgelegd en vervolgens is deurklink24 succesvo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige hulpvaardigheid van dit bedrijf. In mijn nieuwe huis waren douche- en toiletsluitingen geïnstalleerd, welke niet pasten in het slot. Deurklink24 is het enige bedrijf dat verloophulsj... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie zwarte deurklinken besteld de Eliot Tokio serie, alles netjes verpakt compleet met montage materiaal en snelle verzending. Had bij de set voor de wc deur een probleem met de stift voor het wc sl... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Fournisseur de verrous
  6. Réagenceur

À propos de Deurklink24

Écrit par l'entreprise

Deurklink24 is dé specialist in voordelige deurklinken voor het hele huis. Ons assortiment bestaat uit betaalbaar deurbeslag voornamelijk van onze eigen Eliot® serie. Of u kiest voor een deurklink op rozet of deurklinken op schild, wij hebben altijd wel een deurkruk die bij uw smaak past.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Goed en snel

Een ander artikel in mijn bestelling was beschadigd, maar binnen enkele dagen ontving ik een nieuwe.

Fijne en betrouwbare club.

10 octobre 2025

Wat een top service!

Wat een top service, zeer onder de indruk!
Bestelling was goed, maar niet helemaal wat ik had verwacht, dus contact opgenomen met Robert-Jan. Probleem uitgelegd en vervolgens is deurklink24 succesvol in overleg gegaan met hun leverancier om te helpen mijn probleem perfect op te lossen.
Ik ben echt 200% tevreden hoe dit is opgelost. Dus mocht u twijfelen, niet nodig. De producten zijn mooi, goed en ook nog betaalbaar. En als er toch iets is, dan is deurklink24 echt een partner om samen een oplossing te zoeken.

7 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een goede service en snelle…

Wat een goede service en snelle levering! Daarnaast zeer goede advisering en leuk om ook nog een kadootje te ontvangen.
Kortom, een aanrader voor nieuw deurbeslag !

28 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie kwaliteit deurklinken voor een…

Mooie kwaliteit deurklinken voor een prima prijs.
Het lukte ons echter niet om een aantal klinken om te draaien. Deze werden toen gratis voor ons omgedraaid.
Ook met een ander probleempje werden we super geholpen. Wat een super klantvriendelijk bedrijf is dit.

2 juin 2025

Topservice

De oorspronkelijke bestelling verliep al prima. Maar één van de klinken begon na meer dan een jaar buiten flink te roesten. Ik stuurde een foto naar de klantenservice in de hoop op een mooie korting voor een nieuw exemplaar. Kreeg meteen antwoord en de dag erna al een vervangend exemplaar toegestuurd. Dat is nog eens service!

2 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en goede kwaliteit

De deurklinken hadden we voor het weekend nodig, dus woensdag om 18.00 uur hebben we de klinken besteld. Op de site stond voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden. Dat hebben we niet gehaald en kon 2 tot 3 dagen duren voor het binnen kwam. De dag erna hebben we de bestelling ontvangen voor 12.00 uur, erg snel! Dit hadden wij ook niet verwacht. De deurklinken voelen ook stevig aan en van goede kwaliteit. Aanrader dus!

23 novembre 2024

Super service

Knopcilinder besteld die eigenlijk niet nodig was. Volgende morgen gebeld oom te annuleren. Lag al klaar voor verzenden. Door ondernemer terug gehaald uit verzending en geld zelfde dag terug gestort. Super geregeld eh dank. daarvoor.

11 novembre 2024

Goede kwaliteit product

Goede kwaliteit product. Per ongeluk toch verkeerde maat besteld en na contact met de klantenservice werd er meteen een retourlabel toe gemaild en werd de juiste maat opgestuurd, inclusief extra opzetstuk.
Telefonisch prettig te woord gestaan.

Service zoals het hoort! Schaars tegenwoordig. Deze steken er met kop en schouders bovenuit!

2 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Na een eerdere bestelling was ik zeer tevreden.

Na een eerdere bestelling was ik zeer tevreden over de prijs kwaliteit. Opnieuw heb ik deurklinken besteld. De levering duurde langer door problemen bij het sorteercentrum. Na contact is een nieuw setje deurklinken verzonden. Prima service en kwaliteit.

7 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig in alle opzichten!

Robert Jan alias Deurklink24.nl… in een woord; geweldig. We zijn woonachtig op Bonaire en hebben via hem alle deuren voorzien van ‘de klinken en toebehoren’ van deurklink24.nl. De service, de klantgericht-, en betrokkenheid, het advies … kortom geweldig. En dan niet vergeten de kwaliteit! Prachtig materiaal!

5 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus