DeveloBaby - Maria Schultz Appelt Avis 302

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt flere af Marias programmer som fantastisk inspiration til leg med øget fokus på henholdsvis kravl og gang. Yderligere har programmet vedrørende motorisk uro været helt afgørende for at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich habe bisher drei Programme bei Maria gekauft. Zu allererst das Programm Flachkopf und sensorische/motorische Unruhe. Die Übungen zum Programm Flachkopf habe ich als Zusatz zu unseren Term... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor anbefaling herfra! Programmerne fra DeveloBaby er virkelig brugbare. I graviditeten så jeg ammeprogrammet, og det har jeg også brugt flere gange til at “slå op i” i løbet af den første tid med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte programmet “Stærk Baby - kravl”, da min dreng på knap 10 mdr lavede midterkryb og “splattede ud til siden” med benene og overstrakte albuerne, når han forsøgte at stå i kravlestilling. 10 dage e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Kinésithérapeute

Écrit par l'entreprise

Treatment for children with motor development difficulties in Aarhus, (Denmark) and online. Evidence-based pediatric physical therapy. No hocus-pocus. Caring! Maria offers consultations with you and your baby or child at the clinic in the heart of Aarhus (Denmark). If you live elsewhere, you can meet Maria online in an encrypted online meeting (like Facetime, Skype, etc.) If you're just interested in motor development in children, you can also follow Maria on her Instagram @develobaby (https://www.instagram.com/develobaby/), where she shares tips, tricks and knowledge several times a week. Read about children's motor milestones, booking and contact details and much more on Maria's website https://www.develobaby.com.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Motorisk uro og farvel til svøb

Var som udgangspunkt skeptisk da jeg købte programmet motorisk uro, men var desperat for at kunne hjælpe vores søn til at fald i søvn efter han ikke længere ville sove svøbt. Han var gået fra at lægge sig stille og roligt til at sove i svøbet til at være ked af det når vi forsøgte at lægge ham. Hans arme og ben kørte som møllevinger!

Nåh men nu til selv anmeldelsen: det virkede!!! Allerede første dag lagde han sig til at sove uden at klynke eller være ked af det, det var som havde han et usynligt svøb der beroligede den ellers meget aktive krop.

Så hvis du som mig leder efter noget der kan hjælpe ved udfasning af svøb, så vil jeg klart anbefale programmet motorisk uro, det hjalp i hvert fald os.

8 janvier 2024

Kæmpe anbefaling

Vi opsøgte Maria, da vi var udfordret på at få vores datter til at ligge på maven de første par måneder. I forbindelse med første behandling blev vi mødt af den mest skønne og lyttende fysioterapeut, som grundigt undersøgte vores datter. Maria tog ikke alene stilling til den problematik, som vi selv henvendte os med. Maria bemærkede i øvrigt, at vores datter havde udviklet en favoritside og var en meget motorisk urolig baby, hvilket forårsagede, at det ofte var meget svært at få hende til at sove. Med hjælp fra to af Marias programmer samt tre konsultationer kan vi se en stor forskel hos vores datter. Hendes udvikling er nu alderssvarende, takket være Maria. Desuden er det langt nemmere at få vores datter til at sove, både til lur og til nat. Vi vil til hver en tid anbefale Maria.

20 février 2024

Alle burde kende Maria!

Min datter på dengang 4 mdr. havde udviklet en favoritside, og jeg købte derfor Marias program til favoritside. Programmet er virkelig flot udført med udførlige beskrivelser og videoer af øvelser, som derudover er oplistet efter "relevans", så man også let har et overblik over, hvad der er bedst at have fokus på ift. eget barn. Desværre syntes jeg bare ikke, at vi helt kunne få bugt med favoritsiden, og bekymringerne voksede sig store i mit hoved. Jeg tog derfor kontakt til Maria, som hurtigt svarede mig, var enormt imødekommende og gik meget op i, at bekymringerne netop ikke skulle overskygge alt. Min datter og jeg tog til en konsultation hos Maria, hvor Maria på bedste, mest kyndige og grundige måde både undersøgte min datter og talte bekymringerne igennem med mig. Jeg gik derfra med sænkede skuldre, gå-på-mod og enkelte øvelser/opmærksomhedspunkter, som vi kunne arbejde videre på. Nu, en måneds tid senere, er favoritsiden næsten væk, og Maria har samtidigt været enormt sød til at besvare enkelte spørgsmål på mail sideløbende. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Maria; både hendes programmer, men også en personlig konsultation hos hende, hvis netop bekymringerne vokser sig store, eller hvis man har brug for lidt mere specifik vejledning ❤️ Det er tydeligt, at Maria er en ildsjæl, der brænder for sit fag og virkelig elsker det, hun laver.

20 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Har endnu engang købt et progam

Har endnu engang købt et af Marias programmer. Denne gang ensidigt kryb efter vejledning over Instagram, hvor jeg sendte videoer. Maria svarede hurtigt tilbage og guidede.
Min søn krøb ensidigt og på vej til at Tarzankravle, da han slet ikke brugte sit ene ben.
Flere havde sagt til mig at han sikkert ikke ville lære at kravle.
Men efter et par uger på programmet ensidigt kryb, kryber han nu rigtigt, er begyndt at kravle (meget) og blevet meget mere sikker når han rejser sig og prøver at gå langs sofaen.

Kan virkelig kun anbefale hendes programmer, de er nemme at forstå og tilgå også er de effektive.
Maria er også altid sød til st svare og guide på Instagram.

10 février 2024

"motorisk uro"

Vi har brugt programmet "motorisk uro" til vores søn siden han var 4 mdr. Det har virkelig hjulpet os ift nattesøvnen. Der er stadig perioder hvor den er urolig, men det kan tilskrives andre faktorer (udviklingsspring, tænder etc). Udover at afhjælpe uro, er øvelserne også bare super gode til at skabe relation og tilknytning til baby. Jeg skrev også til Maria på IG, da jeg havde spørgsmålet til programmet og her var hun super hurtig til at vende tilbage. Varmeste anbefalinger herfra ✨️

19 février 2024

Great program!

Hi! I recently purchased Maria’s crawling hands and knees program and we love it. We have been following it for a couple of weeks and I can see that my little one has gotten so much stronger since. The exercise are easy to follow and she provides clear information that makes the whole experience great! Highly recommended purchase!

31 janvier 2024

Stærk baby - favorit side

Jeg købte programmet “Stærk baby - favorit side” og er virkelig positivt overrasket over hvor godt tingene er forklaret - gode beskrivelse af øvelserne inkl. rigtig gode videoer, så øvelserne nemt kan udføres selv.
Øvelserne kan nemt implementeres i hverdagen, så virkelig nemt og overskueligt!
Stor anbefaling herfra!

27 janvier 2024

Fantastiske, overskuelige træningsprogrammer

Maria har virkelig nogle gode, tilgængelige og overskuelige programmer til de små! :D

Vores datter havde svært ved mavetid hent fra start, grundet nogle skavanker fra fødslen - men Marias program til mavetid hjalp hende og os så meget! Og mavetid blev pludselig sjovt for alle mand, med den rette træning.

Senere da vores datter begyndte at krybe, kunne jeg se, at hun havde nogle problemer og her var Maria igen hurtigt til at hjælpe! En super vejledning over beskeder om hvilke problem det lå til grund for det ensidige kryb og hvilken side der skulle trænes. Jeg købte med det samme programmet til ensidig kryb og allerede en uge efter kunne vi se en stor forskel!

Programmerne er ingen mirakelkur, men de er SÅ nemme at følge grundet gode videoer, beskrivelser og også hvilke man skal prioritere hvis tiden er knap (som den jo ofte er)

En kæmpe kæmpe anbefaling!

26 janvier 2024

Motorisk uro

Altså, jeg må bare sige TAK for dit program motorisk uro. Vores søn har simpelthen fået meget nemmere ved at falde i søvn om aftenen!

27 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en enormt lærerig profil!

Tak for en enormt lærerig profil!
Vi har brugt dit “ Motorisk Uro”-program i flere måneder og det er så godt. Nu bruger vi det mest bare som hyggelig forældre/barn-tid og det er det virkelig også godt til ♥️

24 janvier 2024

Fantastiske Maria

Fantastiske programmer (motorisk uro og favoritside)! Maria var så hjælpsom til at finde ud af hvilke programmer der passede bedst til mit barn. Kan klart anbefale disse programmer - og ovenikøbet er det bare dejligt at vide hvilke ting man lave med sin lille baby, som også hjælper dem motorisk.

22 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Har været i gang med motorisk uro i…

Har været i gang med motorisk uro i mere end to uger. Startede efter jul hvor vores 4 mdr pige var midt i fjerne tigerspring og meget urolig om natten - især med armene. Det tog ofte op til to timer at putte hende om aftenen.
De sidste otte dage har hun sovet igennem om natten uden nogen opvågninger! Det tager max en time med putning, men ofte meget mindre. Hun falder hurtigere til ro og har en bedre søvn.
Lurerne i løbet af dagen er blevet kortere, men det giver god mening, da hun nu sover op til 9-11 timer om natten.
Kan kun anbefale programmet til alle og nu skal vi i gang med krybeprogrammet🙌🏼

16 janvier 2024

Excellent value for money

Excellent value for money. The programs are thoroughly explained through text, videos and photos. Highly straightforward. They're not overly lengthy, allowing you to grasp the content within half an hour and promptly start implementing it. The programs are exceedingly useful and I wholeheartedly recommend them.

13 janvier 2024

Kæmpe anbefaling

Jeg købte programmet Stærk baby - kryb. Min datter er 7,5 måned, og hun har pivoteret og kommet bagud i et par måneder. Men det der med at komme fremad, den fangede hun simpelthen bare ikke. Jeg læste programmet igennem, så videoerne og var klar til at give det en ordentlig skalle i løbet af de næste par uger. Jeg fik taget bukserne af hende, og vi var sammen på gulvet i et kvarters tid, hvor vi lavede den første øvelse fra programmet. Og så lærte hun at krybe!!! På 15 minutter og vha én øvelse fra programmet. Så nu bliver jeg jo næsten nødt til, at investere i kravleprogrammet om nogle uger. 😁 Programmet er dejligt overskueligt, det er let og hurtigt at gå igennem, hvilket er rigtig rart når man har små børn og begrænset tid. Videoerne er meget tydelige og er rare at have sammen med teksten. Selvom min datter hurtigt fangede det vha én øvelse, så er det rart også at have alle de andre øvelser, så hun kan blive stærkere og mere rutineret i krybet, inden vi går videre til kravleprogrammet.
Kæmpe anbefaling herfra!

9 janvier 2024

De varmeste anbefalinger

Efter et langt forløb med et barn der ikke nåede sine milepæle og en følelse af ikke at blive hørt af forskelligt sundhedspersonale, var det så trygt og rart at komme til Maria. Vi havde en dyb følelse af at blive både set og hørt, og hun gav os al den hjælp og sparring vi havde brug for. Hun tog sig altid god tid, og respekterede i den grad mit barns utryghed, og lod tiden være på mit barns præmisser. Jeg kan simpelthen ikke anbefale Maria og hendes faglighed nok! 👏🏻

11 septembre 2023

Super

Efter jeg købte programmet for at mindste motorisk uro er vi gået fra time lange putninger hver nat! Og lange opvågninger om natten. Til at putningen nu tog 10 minutter uden meget brok, en rigtig hyggelig putning med øvelserne og smil 🙏
De lange og mange opvågninger er også forsvundet og han finder roen og søvnen med øvelserne om natten også 🙏🙏

3 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte programmet “motorisk uro”

Jeg købte programmet “motorisk uro”, da min datter på 3 måneder alene har kunne falde i søvn om dagen ved bevægelse i slyngevuggen, barnevognen eller på yogabolden. Allerede dagen øvelserne efter lykkedes det os at putte hende til lur i hendes lift efter at have vugget hende blidt i armene. Slyngevuggen har slet ikke været i brug siden, vi begyndte med øvelserne. Nætterne har altid været gode, men det er kun blevet til mindre bevægelse med arme og ben om natten under søvn, som potentiel kan vække hende. Øvelserne er i øvrigt nemme at implementere og gå til i hverdagen. Kæmpe anbefaling herfra.

29 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste investering du kan give dine børn, er Maria.

Siden vores første barn kom til verden har vi haft stor glæde og gavn af Marias viden og skønne væsen. Under corona i 2021 havde vi onlinekonsultationer med Maria og siden hen har vi købt tre af hendes programmer.
Alt dette er til dato de bedste penge vi har investeret i vores børn.
Marias passion for at hjælpe vores små mennesker kan mærkes helt ned i mindste detalje og det har gjort os utroligt trygge.

1 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt svar og fantastiske programmer

Jeg henvendte mig med er spørgsmål vedrørende programmerne og fik hurtigt svar. Jeg har købt både programmet til favoritside og emsigt kryb - begge programmer er lige til at gå til og øvelserne er fint beskrevet med både tekst og understøttende videoklip.
Kæmpe anbefaling herfra 😊

20 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus