Har købt flere af Marias programmer som fantastisk inspiration til leg med øget fokus på henholdsvis kravl og gang. Yderligere har programmet vedrørende motorisk uro været helt afgørende for at... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ich habe bisher drei Programme bei Maria gekauft. Zu allererst das Programm Flachkopf und sensorische/motorische Unruhe. Die Übungen zum Programm Flachkopf habe ich als Zusatz zu unseren Term... Voir plus
Stor anbefaling herfra! Programmerne fra DeveloBaby er virkelig brugbare. I graviditeten så jeg ammeprogrammet, og det har jeg også brugt flere gange til at “slå op i” i løbet af den første tid med... Voir plus
Købte programmet “Stærk Baby - kravl”, da min dreng på knap 10 mdr lavede midterkryb og “splattede ud til siden” med benene og overstrakte albuerne, når han forsøgte at stå i kravlestilling. 10 dage e... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Treatment for children with motor development difficulties in Aarhus, (Denmark) and online. Evidence-based pediatric physical therapy. No hocus-pocus. Caring! Maria offers consultations with you and your baby or child at the clinic in the heart of Aarhus (Denmark). If you live elsewhere, you can meet Maria online in an encrypted online meeting (like Facetime, Skype, etc.) If you're just interested in motor development in children, you can also follow Maria on her Instagram @develobaby (https://www.instagram.com/develobaby/), where she shares tips, tricks and knowledge several times a week. Read about children's motor milestones, booking and contact details and much more on Maria's website https://www.develobaby.com.
Coordonnées de contact
Frederiksgade 74E, 8000, Aarhus, Danemark
- maria@develobaby.com
- develobaby.com
Varm anbefaling!
Vi bookede en tid til konsultation hos Maria, da vores datter konsekvent trillede og pivoterede ensidigt. Hun var super dygtig til vores pige og spottede lynhurtigt hvad for nogle øvelser vi kunne få med hjem. Allerede en uge efter vores tid trillede og pivoterede vores datter til begge sider!
Derfor de varmeste anbefalinger til konsultation hos Maria!
De bedste anbefalinger
Giver mine bedste anbefalinger til Maria. Jeg har anvendt programmerne motorisk uro og bagsidedominans. Jeg oplever programmerne meget informative, nemme at gå til - og vende tilbage til, hurtige at komme i gang med og overskuelige. Derudover har det haft god effekt på fx tril hos min dreng. Jeg har fulgt Maria i mange år på Instagram og finder hendes arbejde meget gavnlige med høj faglighed når man gerne vil understøtte sit barns motoriske udvikling.
Sehr zu empfehlen! ☀️
Unser Baby hatte sehr mit starken Koliken und motorischer Unruhe zu Kämpfen.
Durch die Programme von Maria hat sich der Schlaf bzw. das Einschlafen deutlich verbessert. Auch Fragen werden in kurzer Zeit beantwortet!
Die Programme selbst sind wirklich toll!!!
Alles wird genau beschrieben und durch die Videos weiß man genau wie eine Übung durchgeführt werden muss.
Super brugbare programmer
Har nu købt to programmer hos Maria - og de har begge været meget brugbare. Øvelserne er godt beskrevet, fint illustreret i en video og nemme at gå til. Min søn havde bagsidedominans og fladt baghoved, og Marias program “Bagsidedominans” har - udover øvelser - en masse gode tips og tricks til, hvordan det kan bedres. Der gik ikke længe før, vi kunne se en klar bedring med hans hovedform, og nu er det næsten ikke til at se. Kravleprogrammet er også super godt! Det var ikke alle øvelser, vi kunne lave fra start, da min søn ikke havde styrken eller evnerne, men der gik ikke længe før han blev stærkere i krop og arme - og laver nu nemt alle øvelser. Det er ikke bare øvelser, men sjove aktiviteter at lave med sit barn. Kan klart anbefale Maria og hendes gode programmer.
Ensidigt kryb program
Vores pige har en helt særlig form for kryb. Maria hjalp os hele vejen fra vejledning til program og spørgsmål under vejs. Vi har efter lidt over 14 dage nu en pige som er motorisk stærk og kryber helt perfekt. Så taknemmelig for hjælpen 🙏🏻
De varmeste anbefalinger til Maria
De varmeste anbefalinger til Maria og hendes kæmpe arbejde med udarbejdelsen af programmer.
Maria har gjort det muligt at give alle forældre mulighed for at undersøtte deres børne motoriske udvikling hjemme, med super lette øvelser!
Hjemme ved os blev vi forældre til den dejligste dreng. Dog med favoritside, tendens til bagsidedominans og en del motorisk uro. De programmer har været en lifesaver til os som førstegangsforældre. Vores dreng er både glad og stærk. Og dette har Maria en kæmpe fortjeneste i.
Programmerne er lige til at gå til. Nemme øvelser som er nemme at få ind i en ellers travl hver dag.
Ville til hver en tid anbefale hende til alle småbørnsforældre på min vej.
Skulle være kommet noget før..
Var hos Maria med min søn på 5 mdr idag, aldrig har jeg mødt så faglig kompetent fysioterapeut. Hun var så sød og var så god til at skære tingene ud i pap, så selv min ammehjerne kunne forstå det. Øvelserne virker overskuelige og falder meget sammen med det man allerede gør i hverdagen, så det er meget begrænset hvor meget ekstra tid man skal sætte af til at lave øvelserne. Hvilket er ret skøn i en travl hverdag.
Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke er kommet hos Maria noget før, men i stedet har gået i lange behandlingsforløb hos andre behandlere uden synderlig bedring. Efter besøget hos Maria har jeg virkelig fået troen på at min søns favoritside nok skal forsvinde og vi får rettet op på hans skæve baghovede. Besøget var alle pengene værd og helt klart en 5 stjernet oplevelse❤️❤️❤️❤️❤️
Tolle Programme und tolle Frau!
Maria ist eine großartige Unterstützung wenn es um die physiologische Förderung der Kleinen geht. Zudem ist sie unfassbar emphatisch und unterstützt einen auch wenn mal zwischendurch mal Fragen hat. 100% zu empfehlen!
Jeg vil anbefale alle at få et…
Jeg vil anbefale alle at få et babycheck, men specielt hvis fødslen har været hård for baby (fx sugekop eller akut kejsersnit). For enten kan man gå glad derfra og vide at alt er som det skal være og ellers kan man hurtigt rette op på det.
Man bliver mødt af Maria som gennemgår baby fra top til tå og man får fem specifikke tiltag, som er nemme at implementere i hverdagen. Jeg vil til enhver tid anbefale Maria, hvis man har behov for vurdering af ens babys motoriske niveau/kompetencer
I love these programs
They are immensely helpful for me when caring for my daughter and they have greatly increased the quality of our playtime.
Meine Erfahrung mit Develobaby
Ich folge Develobaby auf Instagram und bin durch Maria auf das Thema motorische Unruhe gestoßen. Mein Baby war oft sehr unruhig, hat sich sehr oft Nachts die Augen gerieben und den Kopf hin und her gerollt. Ich dachte das wäre eine Phase und geht vorbei, bis ich das Programm gekauft hab und auch die Übungen täglich mache. Seitdem ich die Übungen mache schläft mein Baby schneller ein und auch endlich ruhig! Ich habe es mehrmals getestet und bin überzeugt.
Dadurch schlafe ich natürlich auch besser. Vielen Dank für deinen Content! 😊
Gode programmer
Maria formidler på fineste vis viden om børns motoriske udvikling og sansebearbejdning. Hendes programmer er udførligt beskrevet med fagligt indhold og videoer. Ligeledes er øvelserne nemme at tilgå og få udført
Große Empfehlung
Tolle, hilfreiche Tipps und Programme zur Unterstützung der Entwicklung des Babys!
Hat uns sehr geholfen!
Super gode programmer og vejledning.
Super gode programmer og vejledning.
Fantastiske programmer!
Vi har nu brugt programmet motorisk uro i ca 4 md, og ensidigt kryb i snart 1,5 md.
Fantastiske programmer som er meget lette at gå til, samt meget fyldestgørende.
Vi har en dreng med meget fart på (han er 8 måneder), bene kører som trommestikker og er super nysgerrig. Vi kan mærke at det er blevet nemmere at putte til dags lure efter vi begyndte på motorisk uro øvelserne, dog har vi forsat udfordringer til aften putning (men når man er så nysgerrig og har FOMO så er det jo hellere ikke spændende at sove).
Vi kan se forbedringer i kryb, vi er ikke i mål men det virker så småt!
Selvom vores dreng forst er svær at putte til natten, så synes vi helt generelt set har det været pengene værd at investere i programmerne og givet os nogle gode øvelser/lege, som vi kan lave hver dag. Nogen dage bliver det til mere end andre alt efter tålmodighed hos vores dreng.
Kæmpe anbefaling herfra!
Die Übungen mit Videos sind super…
Die Übungen mit Videos sind super aufgebaut und leicht zum nach machen ohne das man sein kleines überfordert, da man viel spielerisch verbinden kann. Ich habe 2 Programme mir gekauft Babyschlaf/Sensorische Übungen und Krabbeln. Hauptsächlich das Programm sensorische Übungen hat uns sehr geholfen.
Programmer og behandling, der hjælper!
Vi har købt 2 programmer (Favoritside og Motorisk uro), som vi har været superglade for og set gode resultater af.
Vi har en enkelt gang også været i klinikken, da vores barn havde symptomer på refluks. Baby blev tjekket grundigt igennem, og vi fik 5 prioriterede øvelser med hjem, som også har hjulpet meget og gjort, at refluks er på tilbagetog, og at vi ikke længere har et barn, der hele tiden græder pga. ubehag.
Schlaf Programm super erklärt mit…
Schlaf Programm super erklärt mit vielen anschaulichen Videos! Hatte das Program ausversehen 2 mal gekauft, Maria ist super nett und hat sofort geantwortet und mir das Geld zurück überwiesen:)
Develobaby sleep - 0 improvement
Having read other reviews, I had high hopes for the results of the develobaby sleep program. It's easy to consume, nicely written and logical, hence getting a second star from me.
I religiously practiced the exercises with my 4.5 month old 3-4x per day for 3 weeks straight and saw 0 impact on her sleep. Still looking for that magic solution for improving nighttime wake-ups, sadly this course isn't it

Réponse de DeveloBaby - Maria Schultz Appelt
Super oplevelse med program for ensidig kryb
Vi havde rigtig god gavn af programmet til ensidig kryb. Vores baby gik fra at slæbe det ene ben efter sig i kryb til et super flot og stærkt kravl på alle fire med perfekt symmetri. Programmet var konkret og overskueligt, selv på dage med lidt søvn. Anbefaler helt klart.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.