2,8

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Review: Zeer teleurstellende en onprofessionele ervaring

Mijn ervaring met deze zaak was niet alleen teleurstellend, maar ronduit problematisch. De zaakvoerder stelde zich intimiderend en agressief op, waardoor er geen ruimte was voor een open gesprek of inspraak van mijn kant als klant. Er werd volledig voorbijgegaan aan mijn specifieke noden, ondanks een duidelijk en medisch onderbouwd doktersvoorschrift.
Ik heb een dropvoet aan de linkerkant, waarbij mijn voet dreigt om te slaan naar links. Toch kreeg ik steunzolen die identiek zijn voor beide voeten, terwijl er een duidelijke asymmetrie is in mijn voetstructuur. De zool aan de kant van de dropvoet biedt geen enkele functionele ondersteuning – het probleem blijft onveranderd.
Om het omslaan naar links te "corrigeren", werd over de volledige lengte van de linkerschoen een zool van 5 mm dik op de helft van de zool aangebracht . Dit heeft echter een averechts effect: mijn voet wordt nu naar de andere kant geduwd, waardoor ik nóg instabieler loop en weer mijn evenwicht verlies. Dit is niet alleen inefficiënt, maar ook ronduit gevaarlijk.
Daarnaast kreeg ik schoenen in maat 38, terwijl ik maat 36 draag. Maat 37 kan ik nog aannemen maar maat 38? Comfort en functionaliteit waren duidelijk geen prioriteit bij deze aanpassing.
Tot slot werd het doktersvoorschrift genegeerd, wat in deze context bijzonder zorgwekkend is. Een professionele aanpak zou vertrekken vanuit medische instructies en luisteren naar de ervaring van de patiënt. Hier gebeurde het tegenovergestelde.
Kortom: een onaangename, frustrerende ervaring met negatieve gevolgen voor mijn mobiliteit. Ik raad deze zaak absoluut niet aan.

3 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet geleverd wat was voorgeschreven

Ondanks uitdrukkelijk vermeld door de specialist op het voorschrift dat de steunzolen ultradun moesten zijn, kreeg ik de meest lompe en dikke steunzolen die ik ooit gehad heb. Ze passen niet in mijn schoenen. Het antwoord dat ik eerst kreeg was dat ik een maat groter van schoenen moest kopen. Vervolgens dat de specialist niet wist wat best was voor mij.

25 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Steunzolen maken schoenen kapot!!

Steunzolen maken schoenen kapot!!

Na m’n eerste positieve aankoop, ging ik voor nieuwe steunzolen opnieuw bij de Voetzaak in Brugge langs. Na enkele weken kon ik niet wennen aan deze nieuwe steunzolen dus ik wisselde ze af met m’n oude zolen zoals besproken.

MAAR

Toen begon mijn schoen te scheuren dus ging ik meteen langs. Mijn schoenen waren nog maar 4 maand oud! Hier kreeg ik te horen dat er niets anders was en ze even dik waren. Met het blote oog werd dit getoond en moest ik dit bekijken.

Met de verandering van het weer, moet ik stilaan m’n andere schoenen dragen, maar door de steunzolen spannen zo ontzettend hard. Toevallig net op de plaats waar m’n vorige schoenen scheurden. Deze schoenen bestaan volledig uit leer dus kunnen niet scheuren lk ging daarom terug. Ik kreeg te horen dat het aan de schoen lag. Heel arrogant en heel onbeleefd. Schoenen die 4 maanden oud zijn… later bleek de zool 3 mm dikker te zijn wanneer deze eindelijk eens onder een machine werd bekeken. Blijkbaar lezen de werknemers de notities niet dus moet ik de dikte zelf bijhouden en doorgeven. Vreemd! Ik had mijn oude steunzolen bij op m’n eerste afspraak… Ik kreeg dus de vinger naar mij gewezen. Ik moet dit zelf maar vertellen en weten… Mijn schoenen zijn ondertussen kapot en m’n steunzool eindelijk na maanden aangepast, maar op wat voor een manier. Zo onbeleefd, geen verantwoordelijkheid opnemen en met de vinger gaan wijzen. Onprofessioneel is het woord om de Voetzaak in Brugge te beschrijven!

21 septembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus