Handig om online te bestellen, en volgende dag staat het klaar. Goede kwaliteit rozen, en ook service. Ik werd nog gebeld omdat online aangegeven tijdstip ophalen bloemen mij nog niet gelukt was. Onbe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en ne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Weer een bos rozen mogen bestellen bij dex. Bij bestelling gelijk bevestiging en de vraag of we ze eerder konden halen ipv de afgesproken tijd ook gelijk een positieve reactie. Erg fijn om zo mensen... Voir plus
L'entreprise a répondu
DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.
Dorpsstraat 60, 1747HE, Tuitjenhorn, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Goed aanbod, mooie bossen rozen, voor elk wat wils. De rozen blijven ook lang mooi.

Réponse de DEX Rozen
Als schoolleider bestelde ik 150 dieprode rozen als bedankje voor de ouders van onze school. De bestelling werd keurig op tijd en netjes afgeleverd. De rozen zagen er prachtig uit en werden door de ouders enorm gewaardeerd.
Er bleven vijf rozen over, die ik mee naar huis nam. Inmiddels zijn we ruim een week verder en ze staan nog steeds prachtig in de vaas. Dat zegt veel over de kwaliteit.
Zeer tevreden over zowel de service als de bloemen. Absoluut een aanrader!

Réponse de DEX Rozen
Goed geholpen om er een mooie bos rozen van te maken. Heeel blij mee

Réponse de DEX Rozen
Mooie rozen, besteld via de website en op tijd geleverd. Ondanks het warme weer bleven de rozen lang mooi.👍

Réponse de DEX Rozen
Top Service en super flexibel ! Ik kom vaker terug !

Réponse de DEX Rozen
Prachtige rozen van goede kwaliteit voor een hele schappelijke prijs, heel er blij mee!
Super aardige behulpzame man ook!

Réponse de DEX Rozen
Wij bestellen aan het einde van elk schooljaar voor onze diploma uitreiking prachtige rozen bij Dex. Wij zijn ontzettend tevreden en de rozen zijn altijd prachtig! Bedankt Dex!

Réponse de DEX Rozen
Mooie en verse rozen + vaas die we besteld hadden stonden op de gewenste tijd klaar.

Réponse de DEX Rozen
Zeer tevreden over de kwaliteit van de rozen en de eenvoudige manier om de rozen te bestellen.
Top!

Réponse de DEX Rozen
Bestelling was op tijd en was in orde. 1 verbeterpuntje heb ik wel, er was 1 roos die geknikt was. Tussen andere rozen gezet om zo steun te geven

Réponse de DEX Rozen
Super service ! Denken mee met je wensen en hele vriendelijke mensen.
Snelle reactie op de whats app en hele mooie rozen! Super bedrijf met hele goede kwaliteit rozen! Een aanrader.

De rozen waren schitterend
Het bestelling ging super makkelijk
Werd ook super behandeld
En de rozen werden met een brede glimlach ontvangen
Ze werden enorm gewaardeerd
Dank jullie wel

Réponse de DEX Rozen
Het zijn gewoon prachtige rozen voor een fijne prijs. Online bestellen en afrekenen is handig. Aardige mensen die oprecht gedag zeggen en even aandacht geven stel ik ook op prijs.