À propos de l'entreprise

2. aussi dans
  3. Électricien
  4. Service d'entretien du terrain

Écrit par l'entreprise

Ejendoms service: Vi har mange års erfaring med service arbejde i boligforeninger og ejendomskomplekser. Privat: Som privat kunde hos os kan du enten få et fast tilbud eller på time basis. Erhverv: Som erhvervskunde kan vi tilbyde, at du altid får samme ansat ud til dine opgaver. Dine hasteopgaver vil ligeledes blive udført indenfor samme eller næste sammenhængende hverdag. Vi kan enten give dig et fast tilbud eller udføre opgaven på time basis.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

3,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ifm renovering af vores lejlighed fik…

Ifm renovering af vores lejlighed fik vi udført EL arbejde af DG Elservice. Fra første kontakt til udførsel af arbejdet, kan jeg kun sige at de er top professionelle, ordentlige og meget servicemindet.
Varm anbefaling herfra.

19 mars 2025

Uprofessionel elektriker

Gert overholdte ikke aftalen i det tidsrum som han selv havde valgt. Jeg fik først besked efter det aftalte tidsrum at han ikke ville møde op. Han har en negativ attitude og har ingen ide om hvad det vil sige at opføre sig professionelt!
Opdatering: Gerts løgne blev afsløret og arbejdet er blevet udført af en professionel elektriker fra et andet firma.

4 septembre 2023

Réponse de DG Elservice

Det er vigtigt først at fastslå at vedkommende der kommenterer på DG El service ikke er kunde i DG el service, men beboer i et boligselskab som vi arbejder for.

Vi har ejendomskontor og boligselskabets fulde opbakning til at gøre som vi gør.

Jeg vil anbefale vedkommende at sætte sig ind i hvad det indebærer at lave en aftale samt at overholde denne.

DG El

Nej tak

Nej, ellers tak....
Ingen succes

11 août 2022

Hej Karina.
Vi sætter stor pris på at modtage anmeldelser, men da vi intet har udført hos dig og er placeret i København S., så står vi uforstående overfor denne ærgerlige anmeldelse på 1 stjerne.
Mvh. DG-EL-service

Noté 5 sur 5 étoiles

El-service på højt niveau

Kan varmt anbefale at gøre brug af DG el-service.
Vi har i vores ejendom haft et super samarbejde med DG-elservice, hvor hele processen og udførelsen af arbejdet har været glat, effektivt og til at regne med. Der er dygtige og profesionelle medarbejdere med sans for finesse. Der var god kommunikation med kompetent rådgivning og med stor forståelse for vores behov og ønsker. Arbejdet blev udført til ug.

10 mai 2022

Hej Tenna.
Tak for den fine anmeldelse.
Vi sætter en ære i at levere den bedste kvalitet og service, hver gang.
M.v.h.
DG El-service

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma, jeg skulle have lavet klar til opvaskemaskine, opsat en lampe samt lavet lampe udtag i andre rum, montøren startede med at borer forkert i køkkenet så nu har jeg 2 store huller i væggen i et nyt køkken, lampen som skulle sættes op i min nye stue var åbentbart også et problem så her har jeg også 2 store huller( iøvrigt var montøren 1 time om at sætte 1 lampe op i stuen )
montøren var meget irriteret over situtationen og skred fra alt oprydning, jeg kontaktede firmaet og sendte billeder, firmaet undskyldte og ville fratrække det ødelagte fra regningen, ja tak 800 kr blev fratrukket regningen, men da regningen kom var der da bare lagt 1 time mere på for montøren timer ,jeg skrev til firmaet og de trak så den ekstra time fra, hold jer langt væk fusker firma og total dårlig service fra deres medarbejder

15 avril 2022

Hej Jane.
Vi står noget uforstående overfor din anmeldelse.
Vores montør har slet ikke haft samme oplevelse. Du kontakter os 2 minutter efter, at montøren har sagt pænt farvel hvor du mildest talt sviner hans arbejde til. Korrekt, han borede forkert. Han undskyldte hændelsen hvilket vi med det samme tilbød at få udrettet.
Det vælger du selv at få udrettet af dine sønner, da de selv er indenfor håndværkerbranchen.
Du tager din støvsuger frem hvorefter vores montør venligt tilbyder at gøre rent efter endt opgave. Her siger du, at den klarer du selv.
Bemærk venligst at du modtager 800 kr. i rabat (22% af det samlede beløb) og der er heller ikke tilføjet en time efterfølgende.
Vi afslutter samtalen med et pænt farvel og havde bestemt en følelse af, at dette var gensidigt.
Du er velkommen til at kontakte os igen, da vi ønsker at sikre bedst mulig service, hver gang.
Mvh.
DG EL-service

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus