Vi besøgte Dhaba i rosengaardcenteret. Vi blev mødt af en virkelig sød og smilende tjener, Iben, der fortalte grundigt om menuen og deres koncept. Vi fik vores mad super hurtigt og alle retter var læk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi bestilte butterchicken fra Dhaba køge med levering af wolt. Det var så sindsygt ringe. Der var 5 små stykker kylling i hver ret på max 60gr. Prisen 169kr er simpelthen så man føler sig plukket, nu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk smags oplevelse. Vi blev mødt af en rigtig imødekommende og venlig tjener, som meget professionelt fortalte om Dhaba koncept. Vi fik bestilt vores 8 retter mad og vores drikkevare. Eft... Voir plus
Det var mit andet besøg på DHABA Odense i torsdags, og denne gang prøvede vi deres Ad Libitum-menu med lidt af det hele. Alt smagte godt, og personalet var rigtig gode til at forklare retterne. Deres... Voir plus
Dhaba Indian Kitchen er en kæde af autentiske indiske restauranter i Danmark med lokationer i København, Tivoli, Fields, Køge, Næstved og Nykøbing Falster. Oplev ægte indiske smagsoplevelser tilpasset til det danske smagspublikum med mindre chili, lavet med friske ingredienser og kærlighed til traditionel madlavning.
A répondu à 52 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
VÆRSTE OPLEVELSE. Virkelig dårlig service, medarbejderne råber af deres kunder og er meget respektløse. Virkelig en nederen og uprofessionel oplevelse - og hellere ikke god mad!!

Réponse de Dhaba Indian Kitchen
Jeg bestilte chicken tikka masala og var meget tilfreds med maden. Kyllingen var saftig, det smagte dejlig krydret og portionen var en god størrelse. Der gik meget kort tid før jeg fik min mad. Jeg giver dog kun 4 stjerner fordi maden skulle serveres med frisk koriander på toppen men det var de meget nærige med. Alt i alt en god oplevelse
FORFÆRDELIG OPLEVELSE!!!!!
Jeg var i dag på Dhaba i københavns afdelingen. Vi havde bestilt en chicken biryani og butterchicken.
Vi venter 50 min på vores mad for at vi så får maden.
Den såkaldte butterchicken var så smagsløs og kyllingen smagte af kød, der var INGEN krydderier i eller intet som mindede bare lidt om butterchicken
Jeg konfronterede medarbejderen med dette, hvor hun henter en ny omgang butterchicken 2 minutter efter (vi har ventet i 50 min) som igen smager og ligner det samme.
Hun forklarer os at det er spdan butterchicken laves hvortil jeg forklare hende at jeg har været der før og det ikke er sådan de plejer og lave den.
Hun svarer så flabet igen at det ikke ville blive slettet fra regningen hvor jeg sagde ok.
Hun tilbyder mig andre retter hvor jeg takker nej, da deres service er elendig.
Jeg modtager sp dernæst regningen hvor hun så siger at den er slettet, hvad skulle showet så til for…?
Forfærdelig oplevelse! Sætter aldrig mine fødder der igen!🤢

Réponse de Dhaba Indian Kitchen
Jeg havde hørt så meget godt om Dhaba, at mine forventninger var højere end naan-brødets hævning. Desværre var oplevelsen mere som en forkert krydret komedie end en kulinarisk rejse.
Maden? Jo, lad os sige, at min “butter chicken” mindede mere om “butter soup” – og den var så mild, at jeg begyndte at overveje, om køkkenet havde glemt, at de lavede indisk mad. Risene var hårde som små sten, og biryanien var så oversaltet, at jeg var tæt på at bede om en livline og et glas mælk. Naan’en… åh naan’en… den var så tør, at jeg overvejede at bruge den som underlag til bordbenet.
Og så er det altså lidt spøjst, at et sted, der markedsfører sig som autentisk indisk, har en afghansk ejer. Ikke at man ikke må lave mad fra andre lande – men det føltes næsten som at bestille sushi hos en pølsemand.
Det sjoveste er næsten, at stedet bugner af femstjernede anmeldelser, som om det var det bedste, der nogensinde er sket for Odense – men min oplevelse var det stik modsatte. Enten har jeg været på Dhaba på en rigtig dårlig dag, eller også har jeg uheldigvis gået glip af den parallel-dimension, hvor maden faktisk smager godt.
Alt i alt – hvis du leder efter en autentisk indisk oplevelse, så vil jeg anbefale at købe en pose krydderier i supermarkedet og invitere dig selv på middag. Det vil spare dig både tid og penge.
Her er 1100kr underholdning til dem der overvejer Dhaba restaurant. God dag:)

Réponse de Dhaba Indian Kitchen
We had such a wonderful experience here! The food was absolutely delicious, the atmosphere was warm and inviting, and the staff went above and beyond to make us feel welcome. Everything came together perfectly, and we truly enjoyed our time. We’ll definitely be coming back and highly recommend it to others.
Mig og min kæreste, tog på Dhaba indian restaurant i Rosengårdscenteret, efter en ferie, hvor vi var på hjem. Super lækker mad, og utrolig venlig og imødekommende personale. Vi fik 6 forskellige retter, så vi kunne smage lidt på det hele, plus du kunne få fyldt op igen. Du kunne virkelig smage at det var friske råvarer, og at maden var veltillavet. Kunne jeg give 10 stjerner, gjorde jeg det.
Velsmagende mad - rigeligt af det. Fine omgivelser og god betjening. Alt i alt en god oplevelse.

Réponse de Dhaba Indian Kitchen
Var i dag i Nykøbing Falster afdeling .. vi tog alt vi kunne spise for 259kr/ hade det været weekend var det 289kr per mand vi var 5 mand afsted for var det de anbefalede så det tog vi .. skal lige siges vi er 5 der kan spise godt til og man kan jo bestille flere retter og hvad man ville have da vi så hade spise sad vi lige og tjekke op med priser vis vi hade bestilt de retter vi hade spist som normalt fra menu kort hade det samlet kostet os 895kr men vi betalte 1295kr så kan på igen måde betale sig at tage all you can eth .. syntes virkelig det var at tage mine penge .. på os og tog fat i tjener men som han sage det jo sådan vi tjener nemme penge hmm.
Det næste er at det var meget langt fra indisk mad butter chicken smagte bar af fløde sovs og flere af de ander ting var meget tørre selv Nann brød var som knæk brød .. betjening var doven og meget ubehøvlet ...
Fik et glas der var flækket og tallerkener der var total slidt og hakket .
Syntes virkelig jeg føler mig snydt for den høje pris
Min mand og jeg besøgte køge som vi har gjort mange gange før. Denne gang fik vi en mad forgiftning begge to så slem at jeg måtte blive fra mit arbejde dagen efter. Jeg kontakter dem og intet sker, det er lang tid siden nu og har stadig intet hørt så nu denne anmeldelse da jeg synes det er u der all kritik at de ikke tager det mere seriøs øv
Den mest smagsløse butter chicken jeg længe har smagt.
Maden er rigtig god. Men betjeningen er simpelthen forfærdelig. To teenagepiger som bruger det meste af tiden på at tale med hinanden i baren. Vi hentede selv menukort efter 15 min. Efter 35 minutter rykkede vi for drikkevarer, som så først kom ti minutter efter. Vi fin tasting menu, med færre retter end det anbefalede, og ikke noget, som blev fyldt op, alligevel blev vi af personalet nægtet en bøtte til resterne - det må man ikke med tasting menu, da man kan få fyldt bordet op flere gange - giver mening, hvis ikke det var fordi, vi ikke havde fået fyldt op. Der var tale om sjatter fra diverse, som vi så bare kunne se blive smidt ud.
Maden er ikke specielt krydret, den er måske tilpasset en smule for meget til den typiske danske smag.
Vi startede vores måltid med en gætteleg. Vi hentede maden som take-away i Odense, og der var ingen markering på maden. Det er super ærgerligt når man bestiller både mad til børn og vegetarer.

Réponse de Dhaba Indian Kitchen
Maden smagte rigtigt godt , men man skal vente længe.
Når man spiser adlibitum som burde man også få skiftet tallerkener, som iøvrigt til så små at de er beregnet til hobbitter.
Vi var 4 personer som bestilte adlibitum til 289 kr pr kuvert, i forhold til mængden og tiden man har er dette for dyrt.
Der var 4 unge medarbejdere, som ikke rigtigt havde styr på hvad vi fik serveret.
Vi blev mætte og maden smagte ok, spiste iøvrigt i butikken i køge

Réponse de Dhaba Indian Kitchen
Super lækker mad. Vi fik en classic tasting menu og det var alle pengene værd, det smagte fantastisk. God service og pæn restaurant. Kan varm anbefales hvis man kan lide specielt krydret mad.
Fik Ikke værdi for pengene.
Fik mad efter ca. 35-40 mintr selvom bord og mad var bestilt ca. 2 uger siden. Koncept med flere retter er ok men der er bare et lille skål ris og et styk Brød er ikke Nok for to voksen mennesker. Noget af retter smagt ikke noget beklager!
Jeg vil ikke anbefale det.
Super lækker mad og høflig betjening. Desværre kniber lidt med at få det man bestiller, vi måtte flere gange gøre opmærksom på mangler.
Fantastisk smags oplevelse.
Vi fik bestilt vores 8 retter mad og vores drikkevare.
Efter 15 minutter kom vores mad. Hold da op en smagsfuld oplevelse. Alt smagte godt, lige fra risene, brødet, butterchiken, rejerne, coloslaw salat, samt andre forskellige retter.
Vi takker for mad og anbefaler helt klart Dhaba til vores omgangs kreds