Dierenkliniek Breda Avis 7

À propos de l'entreprise

1. Vétérinaire
  2. Clinique vétérinaire
  3. Urgences vétérinaires

Informations provenant de diverses sources externes

Dierenkliniek Breda is een moderne, goed uitgeruste kliniek voor gezelschapsdieren in Breda. Aandacht voor uw dier. Bel voor een afspraak 076-560 0666

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

In eerste instantie was ik tevreden…

In eerste instantie was ik tevreden mijn poes zag goed uit en was gezond na meerdere checkups. Ik maakte een afspraak om te laten controleren of mijn poes een navelbreuk had dat was niet was helemaal oke maar toen hoorde ze een ruis in het hartje van de poes er werd nog een dokter bij gehaald en die constateerde het zelfde. Het zou beter zijn als ik een echo van het hart liet maken( a 250 euro) om zeker te zijn zeker als ik een nestje zou willen. Ik was natuurlijk vrij om te kiezen of ik dat zou doen maar dat kon wel eens lelijk uitpakken als ik een kitten zou verkopen met een mankement. En hun echo apparaat was zeker geavanceerder dan elders. Ik kreeg argwaan en was eigenlijk toch ook bang, wat nu. Ik heb een second opinien gedaan bij een andere dieren arts en heb deze arts niet verteld waarom dat ik graag wilde dat er naar het hartje van de poes moest worden geluisterd. Wat was het resultaat er bleek helemaal niks mis te zijn het hartje klonk goed en de poes zag er ook goed en gezond uit. Ik was dus klaar bij de dierenkliniek breda.
Nu komt het volgende mijn zoon zijn dieren zijn ook patiënten bij de dierenkliniek breda tot dusver ook niks mis met zijn dier een afspraak gepland voor een sterilisatie op mome t dat de ingreep moest gaan gebeuren hoorde ze een ruis in het hartje nog een arts erbij en nog eentje. En allemaal waren ze onzeker of het wel goed klonk. Het is beter om een echo te doen dan weten we zeker wel of geen probleem. Maar vandaag zit de echo compleet vol geen afspraak mogenlijk. ECHT WAAR. Ik heb mijn zoon geadviseerd om naar een andere dierenarts te gaan en dat heeft hij gedaan. En wat denk je weer niks aan de hand hart gezond kat helemaal gezond.
Erg toevallig niet. Ik vind inieder geval dat ze mensen bedonderen door ze op kosten te jagen en de mensen bang te maken met de gezondheid van hun dier. Tegenwoordig kun je niet meer zeker zijn of iets nou oprecht is of dat je gewoon weg besodemieterd wordt en dat allemaal om geld maar niet de echte gemeende gezondheid van je dier. Dit is mijn ervaring en mijn mening is ga hier niet naar de dierenarts.

23 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Een geweldige Dierenkliniek in alle opzichten

Een geweldige Dierenkliniek in alle opzichten zoals een kliniek moet zijn als je vertrouwelijk, transparant en eerlijke behandelingen krijgt als diereneigenaren en waar dierenartsen en het team eromheen zeer vakkundig te werk gaan met je geliefde dier, in ons geval de bijna 15 jarige hond Lady.

30 juin 2025

Hele kundige dierenartsen

Hele kundige dierenartsen, geven duidelijk inzicht in de kosten en de opties alvorens de ingreep. Lief voor mijn hond en nemen echt de tijd voor je. Kan altijd even bellen met een vraag en je kunt vaak snel terecht. Heb al verschillende klinieken in Breda bezocht maar zal hier als vaste klant blijven komen

28 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ongelooflijk tuig niet deskundig pure…

Ongelooflijk tuig niet deskundig pure geldklopperij ze zitten in de duivensport en hebben dollartekens in de ogen Onze lieve poes is dood tgv van hun gepruts de kinderen waren ontroostbaar is nu al een tijdje geleden maar wordt nog woest als ik er aan terugdenk

23 mai 2025

Schandalig behandeld

De dierenarts zelf heeft mij en doodzieke Minoes ( poes van 12,5 jaar) vrijdag 18 oktober jl goed behandeld, maar dag later werden we gebeld door dienstdoende assistente( 19 oktober jl) en dat gesprek liep schandalig uit de hand! We moesten maar Minoes snel laten inslapen, wij waren zelfs dierenmishandelaars etc etc terwijl onze dieren het nergens beter kunnen hebben! Wij zijn erg gehecht aan ze! De druppel loopt over toen even later de politie werd ingeschakeld, ze had aangifte gedaan!!! De politie heeft ons verhaal aangehoord. Wij beschuldigen hun voor geldklopperij van 275,00 Euro! Inmiddels is onze Minoes rustig ingeslapen door vakkundige dierenarts in Etten-Leur. Wij zetten nooit meer een voet binnen in Dierenkliniek Breda na deze schandalige en onprofessionele aktie

19 octobre 2024

Spoed? Waardeloze zaak!

Ben je al jaren klant bij deze grote dierenkliniek waar het welzijn van je huisdier centraal staat. Bel je op maandag het spoed nummer. Geen gehoor! Bel je 12 x in 2 uur tijd. Geen gehoor. Je word op dinsdag ook niet terug gebeld,….. woe zelf maar even gebeld! Maar ja voor de hond te laat! Bedankt! Ik zoek een andere dierenarts met het hart en z’n telefoon op de juiste plaats!

17 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Profoundly professional - the place if you love your pet

Very nice empathetic people, great teamwork and truefully professional, also in surgery. After a pitbull bite in the chest of my English Cocker Spaniel on Sunday June 18 2017, I called dierenkliniek Tilburg whether I should come along; I mailed photo - 'No'. On June 19, 2017 I went to veterinarian ('dierenarts') RC Timmers in Breda - very sloppy work, wound was open again at home, from steal clans. Thereafter I went to dierenkliniek Breda. They looked deeper into the wound, did good surgery, excellent stitching, good information, better medicine - a very large difference with average vetarinarian, certainly RC Timmers Breda. If you want professional care for your pet instead of 'amateurish work' - do go to dierenkliniek Breda

20 juin 2017
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus