Digifinans Avis

1 488
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hei jeg vil ha låne hos dokker veldig riktige jeg trenger og andre 1000 penger jeg skal betale hver måned 5000 helt avtale det går veldig bra allikevel låne hos dere det var hyggelig jeg Deal slappe b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super anbefalt! De hjalp meg med de beste tilbudene og de beste løsningene. Veldig hyggelige, profesjonelle og hjelpsomme gjennom hele prosessen. Av alle jeg var i kontakt med, var det de som ga meg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

er ikke sikker på alt som skjer i den digitale verden men det er kjekt å ha så my tilgang til hjelp når jeg skal få tak i noe jeg trenger omløpsmidler eller penger sagt på en enkel måte så takk for at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er veldig fornøyd med Digifinans. Søknadsprosessen var enkel og rask, og jeg fikk god oppfølging hele veien. Kundeservicen var hyggelig og hjelpsom. Tusen takk for den gode hjelpen og tilliten. Je... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société financière non banquière

Écrit par l'entreprise

Digifinans er et varemerke som tilhører Sambla Group AS som har drevet prissammenligning av lånetilbydere i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Siden starten i 2014 har filosofien vår alltid vært den samme – å sammenligne tilbud fra bankene slik at alle, uansett hvem de er og hva de gjør, alltid skal få et best mulig banklån. Vi har til sammen over 140 medarbeidere som elsker å gjøre en forskjell. Digifinans er ikke en bank men et prissammenligningneststed for over 15 forskjellige banker og långivere. Vi prissammenligner lån og formidler kontakt mellom låntakere og våre samarbeidspartnere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 488)

392 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rask behandling

Rask behandling, rask utbetaling ingen skjulte opplysninger

27 avril 2026

De svarte så fort

De svarte så fort. Og det lånet ordnet seg. Med bare ett par telefonsamtaler. Så det var greit det.😃😃😃.

Rask behandling

Rask og enkel gjennomføring

Rask svar og ok oppfølging

Rask svar og ok oppfølging

Rask tilbakemelding

Rask tilbakemelding, god rente og pengene inn på konto i løpet av få timer.
Anbefales

17 avril 2026

Hei,

Takk for din anmeldelse og fem stjerner! Vi er glade for at du satte pris på en rask prosess.

Hurtig og effektivt

15 avril 2026

Hei,

Takk for din flotte anmeldelse og fem stjerner! Vi er så glade for at du er fornøyd med tjenesten!

Enkelt og lønnsomt.

Ledig bra service

Ledig bra service

7 avril 2026

Hei,

Takk for din anmeldelse og for at du valgte Digifinans!

Raskt og effektivt

1 avril 2026

Enkel søknad

Søknad og kundebehandling

27 mars 2026

Hei,

Takk for din anmeldelse og fem stjerner. Vi er glade for at du satte pris på servicen du fikk og at vi klarte å forbedre lånesituasjonen din!

Hilsen, Sambla

Flott service

Flott service og oppfølging av søknadsprosessen. Samt hyggelig og dyktig saksbehandler .
Mvh
Trond Morten

25 mars 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

It was easy to talk with the rep and…

It was easy to talk with the rep and everything went by really fast.

20 mars 2026

Hello,

Thank you for your review. We are pleased that you are satisfied with the service and advising!

Regards, Digifinans

Perfect!!!!!!!!!!!!

24 mars 2026

Hello,

Regards, Digifinans

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus