Digimii Avis 13

4,5

1. Agence de marketing en ligne
  2. Service de marketing Internet
  3. Agence de marketing

Digimii hjälper och vägleder bolag med e-handelsfokus som idag själva driver, eller får extern hjälp med datadriven marknadsföring. Se oss som en läkarmottagning. Vi kontrollerar, diagnostiserar, behandlar, opererar och optimerar. Med kirurgisk precision och rätt medicin läker vi er bolagskropp.

4,5

Vi fick en analys av våra konton från…

Vi fick en analys av våra konton från Digimii som gav ett bra helhetsperspektiv och konkret feedback på vad vi kan förbättra och varför. Genomgången var tydlig, värdefull och gav oss konkreta insikter som vi kan agera på. Det uppskattas också att analysen kom helt utan förpliktelser.

18 septembre 2025

Har fått en otroligt bra bemötande av…

Har fått en otroligt bra bemötande av Digimii de fokuserar på helheten och på hela affären i företaget vilket är av stort värde för oss som företagare. Kontoanalysen vi fick visar på en förståelse för detta och gav oss många insikter och actions att jobba med framåt för att förbättra både butik och lönsamhet i vår tillväxtresa

13 août 2025

10/10

10/10
Vi har samarbetat i över 2 år snart och vi är stormnöjda med allt från resultat till kommunikation!

Réponse : Digimii

Tack Elliot! Riktigt kul att höra. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och det långsiktiga samarbetet.

Insiktsfull Audit

Digimii genomförde en audit av våra konton där vi fick fina insikter och tydliga action points på vad vi kunde göra. Rekommenderar starkt för dem som vill ta pulsen på sina konton i Google Ads!

Réponse : Digimii

Tack! Kul att höra att vår audit gav tydlig riktning och konkreta insikter.

De sätter sig in i mitt företag och…

De sätter sig in i mitt företag och mina produkter, tar egna initiativ och ger förslag på förändringar. De har en konstant bevakning på mina konton och märker när något kan förbättras. Eftersom att man inte kan tillräckligt inom dessa områden själv gäller det att lita på sin partner, det gör jag!

Stort tack Tor!

Arbetat med Digimii i över 3 år och…

Arbetat med Digimii i över 3 år och samarbetet har alltid fungerat kanon!

Réponse : Digimii

Tack för det Johan! Väldigt kul att få jobba tillsammans så länge – och att samarbetet fortsatt funkar så bra.

So far, great!

Analyserna och initiala diskussionerna har varit på en hög professionell nivå.

19 novembre 2024

Réponse : Digimii

Tack! Kul att höra att vår kontoanalys landade rätt – vi lägger mycket tid på att gräva ordentligt och ge konkreta insikter redan från start.