I kommer altid som aftalt, og I gør et godt arbejde. Hvad enten I "kun" skal pudse vinduerne udvendigt, eller I skal både pudse ude og inde, banker I på døren eller vinduet, således at man ikke bliv... Voir plus

Dimberg har været her 2 gange- en gang både inde og ude hvor de ikke tørrede rammen hvilket jeg gjorde opmærksom på. De kommer som aftalt på dagen men tidspunktet stemmer ikke. Slutresultatet bliver f... Voir plus

HØJ KVALITET OG SUPER SØDE MENNESKER! Jonas og Nelas, har nu i længere tid pudset mine vinduer. Det er SÅ søde, og man kan virkelig mærke at her får du en vinduespudser, som man har en relation til... Voir plus

Man skal lede længe efter et firma der er SÅ dedikeret, for at give en FANTASTISK oplevelse samt service som Dimberg giver. De her drenge har lige ordnet havefliserne hos mig og jeg er Super til... Voir plus

1. Entreprise de nettoyage de vitres

Écrit par l'entreprise

Dimberg Vinduespuds tilbyder vinduespolering af høj kvalitet og med et højt service niveau i Næstved og omegn. Herunder også satellit byerne Herlufmagle, Rønnebæk, Holme-Olstrup, Fensmark mm. Hos Dimberg kan du altid være sikker på, at der bliver efterladt et produkt af høj kvalitet og at der er smil på læben, når vi kører igen.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

79 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,6

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Pure service

If you want to have your windows to be cleaned you should stay next to the person who is doing it, otherwise you will never get cleaned windows. We have 19 windows in our house and they come and clean only 4 (!) of them and left… One of that 4 windows even becomes more dirty. They didn’t know that I am at home and saw everything from inside. They didn’t clean even very dirty and visible two of them. After they have sent invoice we told that looks like nothing changed but they consist they have done everything. So we have to send the pictures of that 2 dirty windows. They promise to come and clean, after that they come and clean that only two and one of 4 which they “clean” before. So in the end from 19 windows they clean only 6 of them. They did the same pure quality one year before as well. NO RECOMMENDED!!! So pure quality and no respect!!!

15 avril 2025

Vi har haft dimsberg vinduespudser fra…

Vi har haft dimsberg vinduespudser fra da de startede deres egen virksomhed.
Vi kan godt lide kommunikation og påmindelser man modtager før de kommer og det er fair priser og nogle søde mennesker som kommer og ordner vinduerne, og flot resultat efterfølgende.
Vil give dem mine bedste anbefalinger.

9 février 2026

I kommer altid som aftalt

I kommer altid som aftalt, og I gør et godt arbejde.
Hvad enten I "kun" skal pudse vinduerne udvendigt, eller I skal både pudse ude og inde, banker I på døren eller vinduet, således at man ikke bliver forskrækket, og I vinker altid farvel igen.
I får vores varmeste anbefaling.

God stil :)

Jeg har en fast aftale med Dimberg som kommer og pudser mine vinduer. Der hvor jeg synes Dimberg skiller sig ud er deres information og kommunikation.
Man får en sms påmindelse, og hvis der sker ændringer eller lign så sender de en sms med dette.
Så udover et flot stykke arbejde leverer de en service med fuld information selv til den mindre kunde.
Det er god stil :)

5 février 2026

Skuffende og uprofessionelt vinduespudserfirma!!

Jeg kan desværre på ingen måde anbefale dette vinduespudserfirma. Der er problemer stort set hver eneste gang, de har været her. Vinduer bliver ofte sprunget over, og dem der bliver taget, er fulde af striber og render ned ad ruderne bagefter. Resultatet ser tit værre ud, end inden de kom.

Når man ringer for at gøre opmærksom på fejlene, bliver man mødt med krav om selv at bruge tid på at tage billeder og sende dokumentation, før de overhovedet vil reagere. Det er utrolig frustrerende, når man allerede har betalt for en service, der burde være udført ordentligt første gang.

Og når de så endelig kommer for at rette fejlene, foregår det ekstremt uprofessionelt. Vi kan se på vores overvågning, at de bare løber hurtigt rundt om huset med en tør klud uden reel rengøring. Det virker mere som et symbolsk besøg end som et forsøg på faktisk at løse problemerne.

Hele oplevelsen virker forhastet og uengageret, og der bliver ikke taget ansvar for dårligt udført arbejde. Meget skuffende og spild af både tid og penge!

30 janvier 2026

Pænt arbejde

Dimberg har været her 2 gange- en gang både inde og ude hvor de ikke tørrede rammen hvilket jeg gjorde opmærksom på. De kommer som aftalt på dagen men tidspunktet stemmer ikke. Slutresultatet bliver fint nok

28 janvier 2026

Altid god info omkring tid mm

Altid god info omkring tid mm. Arbejdet er veludført og det er super nemt at betale regninger. Der er simpelthen bare ingen grund til at pudse vinduerne selv 😁 Dejligt, at der stadig findes mennesker, der gør sig umage med deres arbejde.