dinApoteker.dk Avis

TrustScore 3 sur 5

3,0

Har i dag oprettet mig på dinApoteker.dk. For at bestille receptpligtig medicin, skal man indtaste sit cpr-nummer. Det har jeg nu forsøgt ca. 10 gange. Hver gang modtager jeg denne besked: "Der er... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rigtig god oplevelse med Din Apoteker. Bestilte for første gang sent torsdag aften (betalte online) og fik leveret min astma medicin fredag eftermiddag fra Enghave Apotek og pga. COVID-19 satte den ve... Voir plus

Man kan ikke rette i mængde i indkøbskurven. Ikke så overskueligt mht recepter. Indkøbskurven blev tømt, efter jeg havde oprettet profil. Betalingsvinduet strejkede. Visse varer kan ikke søges frem på... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte online med hjemmelevering - pris 45 kr. Tre dage senere lå pakken i postkassen med en ekstra portoregning på 100 kr. fordi pakken var underfrankeret. Som online-biks bør man sgu da have... Voir plus

1. Pharmacie en ligne
  2. Pharmacie

À propos de dinApoteker.dk

Écrit par l'entreprise

din Sundhed - din Medicin dinApoteker.dk

Eneste Online Apotek med +90 apotekslagre over hele landet og chat med apotekspersonale døgnet rundt.

Hurtig og effektiv postforsendelse til hele landet eller afhentning på et af de +90 lokale apoteker.

Alle ordrer håndteres af apoteksuddannet personale. Du kan chatte med apotekspersonale døgnet rundt og ringe til det centrale apotek eller de lokale apoteker i almindelig apoteksåbningstid.

Hos dinApoteker.dk samarbejder en række apoteker landet over med at skabe den gode kundeoplevelse såvel i butik som online. Vi har derfor central distribution af pakkeforsendelser på forsiden.
Du kan også handle med et af de lokale apoteker landet over. Find dit lokale apotek her: https://www.dinapoteker.dk/find-butik

Skulle dit lægemiddel, din creme eller din favorit tandstik gå i restordre, kan du søge på tværs af alle apotekslagrene. Så behøves du kun at søge et sted.

Vi lægger løbende faglige artikler op om alt fra lus og ringorm til mere alvorlige lidelser som diabetes og knogleskørhed. Alt sammen udarbejdet af farmakonomer og farmaceuter ansat på et apotek i dinApoteker.dk

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gode priser og hurtig levering.

Gode priser, billigere end andre. Hurtig levering, kun to dage!

Håndskrevet seddel, som faktisk gjorde jeg tog mig tid til en anmeldelse. Forsætter i med den gode service og priser, vender jeg tilbage (:

24 mars 2023

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Nicolaj. Så glæder vi os da til at hjælpe dig igen.
mvh Peter, dinApoteker.dk

De lyver og fyldte mig med løgn på løgn.

Bestiller lørdag..får mail tirsdag, om at pakken nu er afsendt med GLS.
Onsdag lidt over middag, ringer jeg for at bede om pakke nr. hos GLS, så jeg kan lave en Track and Trace på pakken, så jeg kunne se hvor langt den var.
Så får jeg en forklaring, om at de ikke modtager noget tracking nr fra GLS, da jeg bliver stram og siger at det var noget sludder, og selvfølgelig havde de et nr. Så Blev jeg sat på hold...længe...
Hun kom retur med et pakke nr. Og fastholder at de HAR sendt pakken.
GLS´s tracking side fortæller at der er lavet en pakkelabel, men at der ikke er modtaget en pakke hos GLS. Jeg kontakter GLS for at høre om der skulle være tale om en fejl. GLS oplyser at det er der, med garanti IKKE, de har ikke modtaget nogen pakke.
Jeg kiggere på min netbank, der er ikke trukket noget. Altså har de ikke sendt den.
Jeg ringer igen, da hun egentligt havde lovet at ringe tilbage.
Jeg fortæller at jeg har talt med GLS, som bekræftede at de ikke havde pakken.
Hun fastholder at den er afsendt.
Jeg spørger om de ikke fakturerer når de afsender en vare? Det svarer hun jo, selvfølgelig.
Jeg oplyser at der ikke er lavet et træk på min konto, men selv der, påstås det at pakken var afsendt.
Jeg bad så om at hun annullerede ordren, og sende en skriftlig bekræftelse på at det var gjort, hvortil hun svarede, at det kunne hun ikke selv, men at hun ville sende det videre. (talt med Pia)
Jeg kan absolut IKKE anbefale NOGEN at bruge dette firma.

22 mars 2023

Kære Thomas
Tak for din anmeldelse. Den kunne vi godt have ønsket os var noget bedre.
Vi har gennemgået sagen og må erkende at mange ting ikke kørte som de skulle, bl.a. blev afhentningen af pakken forsinket. Det har desværre betydet, at din pakke har været for lang tid undervejs.
Mine medarbejdere har svaret, så godt de kunne, ud fra den indsigt de har i fejlsøgning.
Vi oplever sjældent disse problemer og derfor er ikke alle medarbejde rutineret i at fejlsøge. Det følger vi selvfølgelig op på.
Du er velkommen til at ringe og tale med mig i dag, torsdag d. 23/3, hvis det kan hjælpe noget.
Jeg skal igen beklage mange gange.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Ikke sidste gang jeg handler her.

22 mars 2023

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Heino. Dejligt det gik hurtigt og var nemt. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

God service.

God og hurtigt service.
Henrik Amager

21 mars 2023

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Henrik. Godt du kunne lide vores service. Det motiverer os til at gøre det lige så godt i morgen.

Let, enkelt og hurtigt.

Fik modtaget en personlig besked og det var rart

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Younis. Ja, det er bare helt almindeligt apotekspersonale der håndterer din ordre. Når du ikke står foran os, kan vi jo skrive det vil gerne vil sige.
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Dinapoteker leveret super hurtigt…

Dinapoteker leveret super hurtigt bestilt søndag og leveret tirsdag. Super behjælpelige hvis man har spørgsmål i chatten og det var rart at det rent faktisk var en person der svarede og ikke en bot. Hvad mere kan man be om?

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Simon. Fedt at det hele virkede. Ja, vi prioriterer at det er rigtig levende apotekspersonale du chatter med, skriver mails med eller ringer til. Vi prioriterer dog også at holde fri ind i mellem, så søndag kan der opstå lidt kø på chatten, men du slap :-)
Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Super nemt og hurtigt

Let at komme rundt i webshoppen, hurtig bestilling af varerne, varer bestilt søndag aften, leveret ved døren tirsdag formiddag. Kan klart anbefales!

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Benny. Så kører vores logistik jo som det skal. Dejligt at høre. Vi glæder os til at hjælpe dig snart igen.
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Det var let at bestille mine varer

Det var let at bestille mine varer, og de blev leveret rimeligt hurtigt.

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Gert. Ja, vi forsøger at sende ud dag-til-dag. Ind i mellem kan ordren krydse fragtmandens deadline eller vi kan have meget travlt. Så snart vi har booket en forsendelse til dig, kan du følge den med Track-n-trace.
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Let at bestille medicinen som hurtigt…

Let at bestille medicinen som hurtigt blev leveret til pakkeboksen. Iøvrigt fik jeg en påmindelse forinden om at mit tilskud var ved at udløbe, så jeg kunne nå at få det med det højeste tilskud. SUPER SERVICE OG ENKELT AT BRUGE. 😀

Hej Berit.
Ja, vi kan lidt mere end blot at sende medicin. Du har oprettet en profil på dinApoteker.dk og det låser op til denne service med tilskudspåmindelse.

Excellent.

Hurtigt service.

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Mahmoud - godt at høre!
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Det er bare så nemt at få sine…

Det er bare så nemt at få sine bestillinger på recept. Jeg har brugt Din apoteker før, og gør det gerne igen. Fri for at stå i kø på apoteket i byen.

Hej Tina
Ja, vi kan både klare en forsendelse med en fragtmand, sende dine vare ud med apotekets bud mange steder i landet eller gøre din ordre klar til afhentning i butikken. Du bestemmer selv.

Hurtigt og god handel

Hurtigt og god handel. Kunne hentes indenfor 24 timer på posthus

2 mars 2023

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Ole. Hold da op - det gik hurtigt. Det kan vi nok desværre ikke love sker hver gang, men vi prøver.

Virkelig god pris på TheaLipid

Virkelig god pris på TheaLipid, hvilket er kærkomment, da jeg bruger 2-3 stk. pr. md.

1 mars 2023

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Joan. Tak for den fine anmeldelse. Godt du kan lide vores prisniveau. Mvh Peter, dinApoteker.dk

godt udvalg til gode priser

Godt udvalg til gode priser.

30 janvier 2023

Réponse de dinApoteker.dk

Hej Ingeborg - ja udvalget er på ca. 14.000 varer. Det er både medicin og andre apoteksvarer. Vi er glade for du synes om priserne.

Gode priser

Gode priser, levering inden for 24 timer, solid pakke - min bedste anbefaling

24 février 2023

Réponse de dinApoteker.dk

Kære ANBJ. Godt at høre pakken nåede sikkert frem og ganske hurtigt. Mange gange kan vi klare det inden for 24 timer, men hen over weekend og helligdage, kan der gå lidt længere tid.
mvh Peter, dinApoteker.dk

Super hurtig levering og god pris og en…

Super hurtig levering og god pris og en lille personlig hilsen fra Anita.

24 février 2023

Hej Per.
Dejligt at høre at du er tilfreds. Jeg fortæller Anita, at du så hendes besked.

Nemt👏🏻

Nemt👏🏻
Hurtigt 👍🏻og billigt👏🏻

23 février 2023

Hej Dorrith
Dejligt at høre du er tilfreds.
Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.