Firmaet fremstår meget professionelt, fra første kontakt og det blev de ved med til slutfasen. Nok et mindre projekt, der drejede sig om lovliggørelse af et ældre sommerhus vi skulle sælge. Mindre p... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi anvendte DinBygning til hjælp ifm. vores totale ombygning af et dødsbo vi overtog. Henrik var en rigtig god sparringspartner og ressource for os i beslutningsfasen og han var i stand til at te... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi fik i 2020 opført en tilbygning, samt skur og carport, som er blevet et flot supplement til resten af huset. Vi har brugt DinBygning til at hjælpe med af få vores tanker om byggeprojektet til at b... Voir plus
Henrik har hjulpet os med opdatering af en byggetilladelselse i forbindelse med en brandmur. Henrik og jeg havde første møde på byggeudstillingen Huset i Middelfart, og ret hurtigt fik jeg e... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
DINBygning yder byggerådgivning til, og projektering af dit byggeprojekt. DINBygning rådgiver i alle faser af byggeprocessen, således at du kan tage de bedste beslutninger i dit byggeprojekt – og for din bygning. DINBygning har fokus på, at du er beslutningstageren, fra idéen til et byggeprojekt, til udførelsen og det endelige resultat. DINBygning guider og inspirerer dig i de beslutninger som skal tages, og hjælper med at afdække de behov som du og din bygning har. En rådgivning fra DINBygning, fører til den bedste samlede løsning for dit byggeprojekt, med respekt for din tid og økonomi. DINBygning samarbejder med, og anvender øvrige aktører indenfor byggebranchen som rådgivere og til kvalitetssikring. Det sikrer sikkerhed og kvalitet i dit byggeprojekt, at projektet respekterer konstruktioner og materialers egenskaber, efterlever myndighedernes krav og er bygbart for entreprenører og håndværkere i udførelsesfasen. DINBygning kan generere rammebudgetter, rammetidsplaner, skitse- og byggetegninger til anvendelse for byggetilladelse og udbud. DINBygning ejes og drives af Henrik Bang, som har en faglig baggrund som tømrer og bygningskonstruktør.
Coordonnées de contact
Svendborgvej 226, 5260, Odense S, Danemark
- 40420990
- henrik@dinbygning.dk
- dinbygning.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Kompetent bygnings rådgiver
Brugte DINbygning ApS som sparringpartner i en sag om byggesjusk ved udskiftning af tag.
Meget kompetent og professionel
Hvis jeg får brug for bygnings rådgivning igen, vil jeg bruge DINbygning ApS. Igen
Mvh. Michael

Réponse de DINBygning ApS.
God oplevelse af rådgivning ifbm. huskøb
God oplevelse med rådgivning i forbindelse med huskøb ved overvejelser om inddragelse af 1. sal! Fleksibel og klar til at tilpasse de ønsker vi havde for servicen.

Yderst kompetent rådgiver
Vi brugt DINBygning ApS. (Henrik) ifm. Nyhus byggeprojekt. Han har været stort hjælp igennem helle byggefaserne og med meget præcis og velunderbygget kommentar har det sikkert os et fint bygeresultat samt besparelse i nogle tilfælde. Han kan på det stærkeste anbefales.

Réponse de DINBygning ApS.
Proffesionel rådgivning og …
Vi havde brug for rådgivning og beregninger ift. ombygning i vores gamle hus fra 1879.
Meget professionel og kort svar tid på vores spørgsmål. Han kom med gode løsninger som vi ikke selv havde tænkt på. Dinbygning vil vi helt klart anbefale til andre.

Réponse de DINBygning ApS.
Tjek af tagkonstruktion og brandmur
Brugte din DINBygning ApS, til at tjekke om der var fejl og mangler ifht til brandmur i forbindelse med at der lagt nyt tag på mit hus. DINBygning ApS har ydet en super og hurtig service, så jeg hurtigt kunne blive afklaret. Heldigvis var alt som det skulle være. Tak for hjælpen og de bedste anbefalinger herfra.
Mvh Søren

Réponse de DINBygning ApS.
Jeg har brugt Dinbygning til projektering
Jeg har brugt Dinbygning til projektering ifm. ombygning af stue/køkken.
Kan på det varmeste anbefale Dinbygning. Tid, pris og produkt var præcis som aftalt

Réponse de DINBygning ApS.
Har brugt Henrik i forbindelse med …
Har brugt Henrik i forbindelse med huskøb, er yderst tilfreds. Hurtig og professionel og til fair pris. Kan klart anbefale.
Vh.

Réponse de DINBygning ApS.
Særdeles kompetent rådgiver til byggeri
Henrik var en rigtig god sparringspartner og ressource for os i beslutningsfasen og han var i stand til at tegne de løsninger vi ikke kunne forestille os i 3D hvilket var til stor hjælp.
Senere brugte vi ham også til udbudslister til fagentrepriser, hvilket var til god hjælp.
Som novice i byggeprojekter, var det dejligt at få Henrik til at hjælpe med at starte processen godt.
Vi oplevede, at vi med udgangspunkt i kommunikationen, at der var en misforståelse, men dette fik vi italesat og hurtigt rettet op sammen med Henrik.
Vi ville ikke tøve med at ringe til Henrik en anden gang og anbefaler ham i vores omgangskreds.

Grundighed og humør...
Benyttede firmaet i forbindelse med nybygning( badeværelse ), og var meget tilfreds .

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.