3 gode grunde til at vælge DinFliserenser -Perfekt og ærekært udført arbejde -Fornuftig pris på opgaven -Alle aftaler blev overholdt Med vores oplevelse kan vi absolut kun give jer vores bedst... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sidste år valgte vi at give op ift. mængden af alger på et ret stort fliseareal rundt om huset, og vi kontaktede DinFliserenser.dk. Han fik renset alt op og behandlet det, så vi stort set bare skul... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget venlig og rar ung mand, som udførte arbejdet meget rutinemæssigt og hurtigt....måske lidt for hurtigt. Trods noget rabat lidt halvdyrt for så hurtigt et stykke arbejde, men det tror jeg imidlert... Voir plus
L'entreprise a répondu
DinFliserenser.dk tilbyder algebehandlinger af både fliser, træ, tag & facade. Vi stræber os efter at være de bedste i branchen, både hvad angår kvalitet samt pris. Vi køre landsdækkende uden kørselstillæg.
Bordinglund 1, 7441, Bording, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtig og effektiv med et super godt resultat.

Réponse de DinFliserenser.dk
Vi fik renset 110 m2 fliser. Meget flot resultat. God kontakt og alle aftaler overholdt.

Réponse de DinFliserenser.dk
Rigtigt fint resultat af fliserens. Tagrensning kan ikke bedømmes endnu, da behandlingen først skal virke. Hurtigt udført, god oprydning. Fik desuden markedsrabat. Imødekommende og får hurtigt svar på spørgsmål sendt via SMS. Får de bedste anbefalinger.
Mvh. Else og Jan.

Réponse de DinFliserenser.dk
Super god service, flot resultat og hjælpsomme medarbejder. Vil klart anbefale at bruge dem.

Réponse de DinFliserenser.dk
Blev mødt af en flink og smilende ung mand. Han kom til tiden og leverede et flot stykke arbejde. Er MEGET tilfreds!

Réponse de DinFliserenser.dk
Et ny startet firma, af en dygtig ung mand, som laver et godt stykke håndværk.
Kan kun anbefales.

Réponse de DinFliserenser.dk
Godt og hurtigt arbejde med løbende meddelelser om, hvornår arbejdet blev udført.

Réponse de DinFliserenser.dk
GOD STYKKE ARBEJDE, ER MEGET TILFREDS MED RESULTATET.
KAN KUN ANBEFALES.

Rigtig flot rensning
Holdt aftaler kom til tiden
Kan varmt anbefale DinFLISERENSER
Erna & Harry

Réponse de DinFliserenser.dk
Super flot resultat, og hurtig levering
Kan kun give vores bedste anbefalinger om Din Fliserenser

Réponse de DinFliserenser.dk
Meget fin kommunikation og veludført arbejde

Réponse de DinFliserenser.dk
Fantastisk flot arbejde, hurtig og effektiv, renser pænt op efterfølgende.... super god pris med “nabo rabat” 👍👌😌 kan varmt anbefales

Réponse de DinFliserenser.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.