Kære Thomas
Tusind tak, hvor er du sej.
Tusind tak for din anmeldelse og jeg skal beklage at min chat ikke kan svare på forsikringstekniske spørgsmål, men alene guide dig igennem min hjemmeside. Min chat skulle selvfølgelig havde sendt dit spørgsmål direkte til mig, i stedet for bare at forlade chatten og dette skal jeg beklage mange gange.
Du har fuldstændigt ret, jeg har desværre ikke fået opdateret min oversigt over dækningsomfanget fra Gjensidige og Nykredit Forsikring, som er netop kommet med udvidet dækning for 3 dage siden. Skemaet skulle selvfølgelig havde været opdateret med det samme, men det har ikke været teknisk muligt.
Privatsikring nævnes stadig i oversigten, da de stadig har tilbud ude hos bankkunder med deres eget produkt. Der skulle selvfølgelig stå i oversigten, at de fremover samarbejder med Frida Forsikrings Agentur og man skal være opmærksom på, hvem der er afsender af tilbuddet i den konkrete tilbudssag.
Nem Forsikring har ikke en udvidet dækning, andet end de tilbyder en "Plus" hvor de udvider den lovbestemte dækning fra 5 til 10 år.
Håber det giver svar og du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på 52303025 og få det uddybet.
Endnu engang tak Thomas, for din skarphed og konstruktive kritik
Søren Ahlgren Mortensen
Din Forsikringsekspert ApS