DinGadget Avis

2 099
TrustScore 4 sur 5

3,9

100 procent uduelige produkter og tegningere passer ikke overens med emnerne hold jer fra 3D puzzle hos din gadget!!

L'entreprise a répondu

Købet fungerede upåklageligt. Hurtig levering. Laserlyset fungerede desværre ikke. Skrev til DinGadget om problemet. Der gik kun et øjeblik før jeg modtog mail, med info om, at en ny Stjernehimmel var... Voir plus

Rigtig fint udvalg af forskellige (sjove) varer, hvor vi også ramte et tidspunkt, hvor vi fik gode tilbud på nogle af varerne. Rigtig godt sted at finde fx julegaver til store og små, som er lidt ande... Voir plus

Vi skulle bruge et oximeter i en fart, og DinGadget var ikke alene billigst men lovede levering næste dag i modsætning til flere andre. Det holdt - 26t 59m fra ordrebekræftelse til levering i GLS pakk... Voir plus

1. Boutique de cadeaux
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles de loisirs
  4. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Dansk webshop som sælger gadgets og smarte hverdags genstande.

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(2 099)

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig levering

Købt en candiflos maskine.
Kon 2 dage efter. Ok
Det er en gave til den 26-7.
Og den har virket stadig.
Det eneste ulempe er at 1 kg sukkeret koster 100kr. Men det kan han ikke gøre noget ved. Da han ikke har sikkert. Hæhæ.

22 juillet 2024

God service

Købte en retro spillekonsol som er vældig sjov at spille på sammen med ungerne. Der var løs forbindelse i strømforsyningen. Fik en ny med det samme uden problemer som endda var i bedre kvalitet. 🌞

4 janvier 2024

Her handler jeg gerne igen

Gamerstol og skrivebord kom som aftalt og levede op til forventning. Femte stjerne bruger jeg kun hvis jeg har brugt opfølgende service eller retur og det var ikke nødvendigt - bruger gerne denne side igen

24 novembre 2023

Dårligt produkt og dårlig kundeservice

Min søn fik en “unbreakable” drone i gave, købt i DinGadget. Efter første flyvetur på mindre end 5 min, fungerer den ikke optimalt (er ikke styrtet eller behandlet forkert). Vi afleverer den i butikken og får den retur med besked om at der er noget i vingen der skal limes, for at den virker som den skal - og det skal vi selv gøre ! Jeg er målløs over at butikken ikke tager ansvar, når der er noget der skal repareres uden nærmest at være taget i brug. Jeg aner ikke selv hvordan det skal gøres og har en søn der er ked af en gave, som er lige til skraldespanden. Dårligt produkt og dårlig kundeservice, desværre.. Vi har tidligere været glade for butikken, men vores støtte dertil ophører efter denne oplevelse.

29 novembre 2023

købt månelampe

Jeg har købt en månelampe, men der mangler et USBkabel ( der står at det medfølger). Jeg har prøvet at kontakte firmaet via deres hjemmeside, men har ikke fået nogen tilbagemelding. Kablet er modtaget i dag. JEG HAVDE OVERSET EN SVARMAIL DER VAR RØGET I SPAMMAPPEN. GOD OG HURTIG SERVICE.

23 novembre 2023

Kanon service

Kanon service, hurtig levering, og da jeg skrev til dem angående mit tændstål ikke virkede optimalt, fik jeg tilsendt et nyt 👌
Dertil var alt det andet udstyr iorden, og lækker kvalitet til pengene Vh Stefan

21 novembre 2023

Elendig kvalitet og kundeservice

Elendig kvalitet og kundeservice. Har købt en julegave online og modtager produktet i en beskadet kasse ( som er en del af gaven, og man kan derfor ikke bare bruge en anden ) jeg anmelder kassen som ligner brugt samt ødelagt, og får af vide at "ups" vi har glemt at putte en klar tape på!!! Produktet kan på ingen måde bruges som gave eller sælges som Ny! " beklager sådan er deres kasse" Aldrig har jeg oplevet noget lignende

15 novembre 2023

Skærmforstørrer til mobilen er noget…

Skærmforstørrer til mobilen er noget bras. Jeg ville end ikke give det til et barn at lege med. Forstørrelses "glasset" er et stykke plastik, som man knap kan se igennem, og som forvrænger billedet. Det stykke, som skulle holde mobilen, er alt for let til, at kunne holde mere end et stykke pap.

13 novembre 2023

Høretelefoner

Jeg købte d.6/10 høretelefoner til min datter og igår d.9/11 gik de i stykker, jeg skriver en mail til dingadget at de er gået i stykker og om jeg kunne få en ny.
Her til morgen d.10/11 har de svaret tilbage “Det beklager vi meget, der er et nyt sæt på vej til dig med det samme”

Det er virkelig god service 👍

10 novembre 2023

Super service

Super service. Pakken blev væk hos GLS, så Dingadget sendte bare en ny med det samme efter henvendelse til kundeservice.

1 novembre 2023

ingen kommunikation

Det er ikke muligt at ringe til jer, og jeg har ikke fået svar på mail til jer ang min ordre. Pengene er trukket og jeg har fået mail fra GLS, men det er mærkeligt i ikke selv skriver
Så har i gjort mig opmærksom på at min mail kan være endt i spam Hvilket er rigtigt. Så tak for det. Men stadig irriterende at man ikke kan ringe til jer

2 octobre 2023
Logo de DinGadget

Réponse de DinGadget

Hej.
Jeg tror desværre vores mail er endt i din SPAM eller Reklame mappe, kan jeg få dig til at tjekke dem? :)
Da vi har besvaret din mail kort efter vi fik den :)
Mvh
Martin / DinGadget.dk

Fantastisk kundeservice

Havde modtaget en defekt lampe og skrev ind til Dingagdet for at høre proceduren der fra. Jeg blev mødt af hurtig og venlig kundesupport som prompte sendte en ny lampe afsted på deres regning. Helt fantastisk oplevelse og kan klart anbefales.

7 septembre 2023