Dinled.dk Avis 86

TrustScore 4 sur 5

3,9

L'entreprise a répondu

Varen kom allerede dagen efter jeg havde bestilt. Under opsætning lørdag, dukkede der et uventede problem op, jeg kontakter forhandleren og der går ikke mere end et par timer før jeg får mail tilbage... Voir plus

Hurtig levering og god kundeservice. Eneste ankepunkt: jeg bestilte en BAY15D hvilket skal være med + og - poler i sokkel (marin pære), men den jeg modtog var med dobbelt plus pol i sokkel og min... Voir plus

Super fin service, hurtig levering, fine varer til rimelige priser. Har lige placeret ordre nr 3 og 4 ved DinLED, men ved en fejl fra min side, blev disse ordrer ikke slået sammen til 1. Dette blev hu... Voir plus

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

86 avis

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

De skriver hurtig levering.naahhhh

De skriver hurtig levering, arg. Bestilte d.25 april og varene var på lager. Og har stadig ikke modtaget varen. Har betalt 37kroner i levering, og idag d.18 har jo dog fået afvide at den skulle være afsendt. Det er dælme ikke hurtig levering.

18 mai 2026

Réponse de Dinled.dk

Vi beklager, at du har været utilfreds med vores leveringstid. Men vi har haft ferielukket fra den 23 april frem til den 16. maj. Det blev annonceret med rulletekster på toppen og i bunden af alle sider på shoppen og teksterne dækkede 20 % af alle sider.
I weekenden den 16 og 17 maj, arbejdede vi i døgndrift, så din og alle 100vis af ordrer blev afsendt mandag den 18. maj.
Hvis du har overset vores ferielukning, eller der har været tekniske problemer så du ikke har kunnet se vores ferielukning, så beklager vi.
Vi har også kontaktet dig på mail med samme besked, men vi har ikke hørt fra dig.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dinled.dk. Bestillingen var nem og overskuelig, og jeg fik hurtigt bekræftelse og levering. Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne – høj kvalitet, flot design og god pris.

Jeg havde et enkelt spørgsmål til installation, og kundeservice svarede hurtigt, venligt og professionelt. Det er tydeligt, at de går op i, at kunden får den bedste oplevelse.

Kan varmt anbefale dinled.dk til alle, der leder efter pålidelige LED-løsninger og super god service. Jeg handler helt sikkert her igen!

30 octobre 2025

God og ærlig service

Bestilte et par pære som der desværre gik i stykker efter kort tid, men med en hurtig snak frem og tilbage, finder vi frem til at prøve et andet sæt pære, for at se om det gør en forskel. Fantastisk service og dialog

17 octobre 2025

Man kan lige så godt købe varen direkte…

Man kan lige så godt købe varen direkte fra TEMU… det er nøjagtig samme varer. Undrer mig at varerne ikke går gennem skærpet kontrol i EU…

1 octobre 2025

Réponse de Dinled.dk

Vi er glade for reelle anmeldelser, men desværre vil du ikke oplyse hvem du er eller hvilket produkt du er utilfreds med og vi kan derfor ikke blandt vores tusindvis af produkter undersøge sagen nærmere. Vi kan heller ikke finde dit navn blandt vores kunde henvendelser.
Trustpilot tillader desværre alle at lave en anmeldelse også personer der ikke har handlet med os eller været i kontakt med os. At vi kort tid efter din anmeldelse modtager et tilbud om mod betaling at forbedre vores trustpilot score, gør ikke sagen lettere at gennemskue. Det tilbud tager vi naturligvis ikke imod. Anonyme anmeldelser uden køb eller kontakt mindsker desværre værdien af trustpilot.
Vi har fuld garanti, reklamationsret og fuld returret, så er der et problem, står vi altid klar til at afhjælpe problemet med råd, vejledning eller med at tilbagetage, ombytte eller erstatte varen.
Vi står klar til at svare på mails alle ugens 7 dage også om aftenen.
Vi kan desværre ikke genkende din anmeldelse eller bruge den til at afklare eventuelle problemer. Skulle du trods alt have en reel klage over et produkt, er du fortsat velkommen til at kontakte os på mailen kontakt@dinled.dk

Meget fine og gode produkter

Meget fine og gode produkter
Jeg havde bestil 4 gule lys og de blev leveret som de reklameret med også lysene er også meget gode og perfekt kraftige så det spiller bare

19 mai 2025

Fik købt de forkerte lygter

Fik købt de forkerte lygter. Skrev til dinled.dk og forklarede min fejl. Ingen problem i det. Jeg fik en besked på mail hvordan jeg skulle gøre.
Meget god og hurtig service ***** stjerner herfra.
Mvh. Henrik

18 février 2025

Hurtig levering og god kundeservice.

Hurtig levering og god kundeservice.

Eneste ankepunkt: jeg bestilte en BAY15D hvilket skal være med + og - poler i sokkel (marin pære), men den jeg modtog var med dobbelt plus pol i sokkel og minus i kappen. Det ville vært rart om dette var beskrevet / tegnet så blev det nemmere at finde korrekt pære.

Dog blev den sendt tilbage og jeg fik penge retur inkl. fragt - uden nogle spørgsmål så det var super service.

24 octobre 2024

Kanon service

Kanon service, fik tilsendt en defekt strobe controller, skrev til Bo at den ikke virkede, dagen efter havde jeg en ny. Det er go stil. Kan klart anbefales.

4 octobre 2024

Lige godt det ringste produkt jeg længe…

Lige godt det ringste produkt jeg længe har købt. Når man har købt direkte fra wish, har det i det mindste en vis standart, men det her var da så tarveligt som det kan blive.

26 avril 2024

Réponse de Dinled.dk

Vi har ingen kunde med dit navn og du ønsker ikke at oplyse kontaktinformationer til Truspilot, så vi har ikke kunnet kontakte dig. Skulle du alligevel have handlet hos os, så beklager vi, at du er utilfreds med et produkt.
Da vi ikke har modtaget nogen henvendelser eller klage over et produkt, forstår vi ikke din anmeldelse, da vi yder fuld garanti og reklamationsret på alle produkter, samt naturligvis fuld returret. Skulle der være et problem løser vi det altid til kundens fulde tilfredshed.

Kina gøjl

Købte 2 led bånd til kabine som i følge skulle være rød, men lyser så orange. Strøm kassen på dem hyler helt vildt.
De påstår de er testet inden afsendelse som jeg nu tvivler på. Ikke første gang jeg har købt noget der inde som minder meget om noget hjemkøbt Kina gøjl.

4 avril 2024

Réponse de Dinled.dk

Hej Andreas. Jeg beklager din uheldige oplevelse, men vi har skrevet sammen og vi yder fuld garanti for alle vores produkter og erstatter hvis der opstår fejl. Vi tilbød at sende en ny vare uden du skulle returnere varen, men du har valgt at returnere varerne og få dine penge tilbage, så jeg syntes ikke din anmeldelse viser os retfærdighed. Vi kan alle være uheldige, men hvis problemet løses tilfredsstillende, så er det vel ikke en 2 stjernet oplevelse. Under alle omstændigheder, beklager jeg at produktet fejlede.

Hurtig levering

Hurtig levering, jeg havde dog misforstået beskrivelsen og troede at prisen var for et sæt. Derfor har jeg nu anmodet om en retur.

1 février 2024

Jeg bestilte en fjernlys lygte og de sendte ved en fejl en arbejdslampe, jeg kontaktede dem og de sendte så med det samme den rigtige lygte (plus jeg fik lov at beholde den forkerte), rigtig fin service :-)

3 janvier 2024

Jeg har købt en lysbro

Jeg har købt en lysbro, som var en julegave, den havde umiddelbart ikke taget skade, mere kan jeg ikke sige da det ikke var mig der tog den i brug.

1 janvier 2024