Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen Avis 27

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

EFTERFØDSELS YOGA Jeg gik til efterfødsels-yoga hos Nadja med min baby, og det gav mig virkelig muligheden for at komme helt ned i gear og mærke min krop efter fødslen. Nadja havde meget fokus p... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

De bedste anbefalinger fra mig

De bedste anbefalinger fra mig. Jeg har fået ammevejledning af Nadja. Min oplevelse var, at hun satte sig grundigt ind i min case og jeg fik en følelse af at både min søn og jeg blev taget seriøs og hånd om. Med både en undersøgelse, meget omsorg, professionel rådgivning og en god opfølgning. Helt klart pengene værd.

30 janvier 2026

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Tusind tak, det glæder mig meget at du følte dig taget seriøs, og godt taget hånd om. For mig er det altid vigtigt med en grundig undersøgelse og samtale om hele forløbet

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadja har uden tvivl hjulpet med at redde min amning

Nadja har uden tvivl været med til at redde min amning. Jeg vil helt bestemt anbefale at kontakte Nadja, hvis man oplever udfordringer med amningen. Store eller små problemer. Nadja var klar til at hjælpe samme dag, jeg rakte ud efter hjælp. Hun hjalp med en plan, som jeg kunne bruge, indtil hun kunne komme på hjemmebesøg den efterfølgende dag. Det gjorde, at jeg fik hjælp præcis der, hvor behovet for hjælp var størst. Nadja er super dygtig til sit arbejde, og hun er rolig og nærværende, så man føler sig grebet og tryg i en svær situation. Nadja hjalp med at få min datter på brystet, uden smerter fra de daværende sår. Hun hjalp med en plan for at sænke min mælkeproduktionen via blokamning, da jeg havde en kæmpe overproduktion, hvilket gjorde amningen svær og alt for voldsom for min lille datter. Det tog mange uger, at få produktionen ned, hvilket Nadja også havde informeret om, at der nok ville være mit tilfælde. Men det lykkedes. Og nu er min datter knap 4 måneder og fuldammes stadig. I dag helt uden smerter og med en mælkeproduktionen, der passer til hendes behov. Vi var ikke nået hertil uden Nadjas hjælp!

29 septembre 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Tusind tak for anbefalingen.
Hvor er jeg bare glad for at høre at det lykkedes at komme helt i mål med en smertefri amning, tilpasset din babys behov.

Kompetent og omsorgsfuld jordemoder

Jeg har fået Rebozo ved Nadja 2 gange i min tredje graviditet, for at løsne op i kroppen og for at babyen kunne indstille sig bedre i bækkenet. Det var simpelthen sådan en god og afstressende oplevelse og det satte skub i nogle plukkeveer. Det kan klart anbefales! Desuden besidder Nadja en utrolig ro og engagement, så man ikke kan andet, end at føle sig grebet og i gode hænder. Hun gav desuden gode råd til, hvordan jeg selv kunne strække ud og løsne spændinger, for at give bedre betingelser for fødslen. Fødslen denne gang varede kun få timer og var en god oplevelse - jeg er sikker på, at Nadjas hjælp har haft en indflydelse på det. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at booke en tid hos Nadja - det vil I ikke fortryde.

5 décembre 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Årh hvor dejligt at høre! Det gør mig bare så glad, at du havde den oplevelse med rebozo og hjemmeøvelser. Dejligt at din fødsel var en god oplevelse- det fortjener alle mødre.
Tak! Kærlig hilsen Nadja

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadja besidder et helt unik nærvær og…

Nadja besidder et helt unikt nærvær og en rolighed, der er svær at finde andensteds. Hos hende føler man sig både tryg, set og hørt. Jeg fik fødselsmodningsakupunktur x 2 og vil til hver en tid anbefale Nadja. Det er absolut ikke sidste gang, jeg kommer hos hende.

13 novembre 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Tusind tak! Er glad for at du havde den oplevelse med modnings-akupunktur. Tillykke med din baby, og jeg glæder mig til at se dig igen! Kærlig hilsen Nadja

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Nadja til alle…

Jeg kan varmt anbefale Nadja til alle som overvejer at gøre lidt ekstra for sig selv i deres graviditet og/eller hvis man bare har brug for mere tid og ro end der tilbydes i det offentlige. Nadja er fuldt ud professionel, varm og dygtig og jeg var meget tryg i mine besøg hos hende.

4 décembre 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Tak for din fine anbefaling! Er glad for at høre, at du følte dig tryg her hos mig- det er bestemt også meningen. Kærlig hilsen Nadja

Noté 5 sur 5 étoiles

Gravid Yoga i rolige og varme omgivelser

Gravid Yoga med Nadja har været en skøn oplevelse, og som jeg har set frem til hver uge de 5 uger forløbet varer. Det er for alle størrelser og for alle niveauer - om man har prøvet yoga før eller ikke. Nadja står altid klar med gode råd, smil og varme i klinikken, og det har jeg sat pris på og fået mig til at føle mig velkommen. Kan klart anbefale at prøve holdet!

17 décembre 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Tusind tak! Er glad for at du havde lige netop den oplevelse.

EFTERFØDSELS YOGA

EFTERFØDSELS YOGA

Nadja havde meget fokus på aktiveringen af bækkenbunden i øvelserne, og det var på et niveau alle kunne være med på.
Hvis babyerne brokkede sig lidt undervejs gik hun rundt med dem eller underholdt dem imens, så der var også et virkelig godt miljø, hvor det var tilladt at have en lidt larmende baby.
De varmeste anbefalinger herfra!

9 octobre 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Tak for den fine anbefaling. Dejligt du kunne mærke din efterfødsels-krop, og komme ned i gear. Det er nemlig præcis det som yoga kan :o)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vil give Nadja min varmeste anbefaling

Vil give Nadja min varmeste anbefaling!
Nadja har været en stor del af min hverdag under min barsel. Både med baby svømning og mor barn yoga. At føle sig så godt taget imod, er så dejlig med ens barn. Den dejligeste oplevelse med yoga, hvor barnet kan lege på tæppet og man gør noget godt for sig selv og sin krop, efter en fødsel. Det er guld værd!
Nadja er meget hjælpsom, åben og meget behagelig!

16 décembre 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Tak for din fine anbefaling! Det gør mig glad at du og din krop synes godt om efterfødsels-yoga 😊

Faglig og hjertevarm vejledning

Jeg vil til enhver tid anbefale Nadja til andre mødre, der oplever ammeudfordringer. Skulle jeg have udfordringer igen, så ville jeg ikke tøve med at kontakte hende med det samme. Det er absolut alle pengene værd. Efter at have haft en pige der vågnede efter kort tids søvn og skreg efter mad, men som så ikke fik ordentligt fat ved suttebrikkerne efterfølgende, kontaktede jeg Nadja. Da vi trådte ud ad døren efter konsultationen, kunne jeg allerede der mærke en kæmpe lettelse af at blive mødt med forståelse, redskaber til fremadrettet og ikke mindst en ekstrem faglighed. Nadja have skrevet en plan ned med tingene, vi havde været igennem under konsultationen, hvorefter det var nemt at forholde sig til og følge, da man kom hjem.
Derudover var Nadja til rådighed den efterfølgende uge, hvor jeg kunne skrive, hvis der opstod spørgsmål, ligesom hun den sidste dag ringede mig op for at høre, hvordan det var gået, og man kunne få stillet spørgsmål til fremadrettet. Det var først efter, at jeg havde været ved Nadja, at jeg virkelig forstod, at amning ikke skal gøre ondt.🙏
De varmeste anbefalinger af Nadja. 🌼

29 août 2025

Fødsels modning

Det var et stort ønske fra min side selv at få i fødsel da jeg i min sidste graviditet blev i gangsat. Jeg fik i forvejen til graviditets yoga hos Nadja, og følte en stor tillid til hende og hende rolige personlighed. Jeg var til fødsels modning fem gange hvor jeg fik fødsels modnende akupunktur. Jeg startede behandlingen 3,5 uge før termin, og endte med at gå i spontant fødsel 40+5.
Behandlingen foregik i rolige og behagelig omgivelser, hvor man kommer som man er og bliver taget godt i mod på en kærlig måde.
Når man træder ind i Nadjas klinik mærker man varmen og hendes vilje til at hjælpe den gravide godt på vej.
Jeg vil til en hver tid anbefale at få behandling hos Nadja.

26 juin 2025

Amme hjælp

Vil give min største anbefaling af Nadja til alle der skulle få brug for hjælp. I min situation, var det i forhold til amning. Med hendes ro, nærvær og positivitet, gør hun rummet til det dejligste sted at være. Hendes råd og guidning i hele mit forløb med amningen, var det bedste der var sket. Hun hjælper også med andre ting, som skulle fylde hos en, og det er guld værd at få med, når man er presset og en meget hormonel nybagt anden gangs mor♥️♥️
De bedste anbefalinger herfra!!

11 août 2025

Kæmpe anbefaling til søde Nadja

Kæmpe anbefaling til søde Nadja! Sindssyg kompetent og hjertevarm! Man føler sig set og lyttet til i Nadjas tilstedeværelse. Jeg fik først gravid-behandlinger og derefter ammevejledning, hvilket virkelig har været en kæmpe gave i en både kompliceret graviditet og en kompliceret ammeopstart!

1 septembre 2025

Ammeforløb reddet

Jeg tog kontakt til Nadja da vi havde udfordringer med amning og det var dejligt at jeg kunne booke en tid indenfor et par dage, så vi kunne få akut hjælp.
Jeg har følt mig tryg hele vejen, og det vigtigste er - vi fik den hjælp vi havde brug for. Nadja er desuden god til at lytte til en og er meget omsorgsfuld, kan varmt anbefales hvis man har ovennævnte udfordringer.
Mange tak!

10 juillet 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Dejligt at du oplevede at få den hjælp du behøvede. Tak for dine søde ord!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jordemoder med hjertet det rette sted

Nadja kan varmt anbefales. Det kan hun netop, fordi hun er så dygtig en jordemoder med mange kompetencer indenfor jordemoderfaget og har høj faglighed i hendes virke. Hun formår at skabe tryghed, hvad enten det er til svømning for gravide, massage til gravide, ammevejledning og babysvømning. Hun er omsorgsfuld og empatisk, og man kan mærke, hun vil det bedste for en, samt at hun interessere sig for en. Hun er enorm god til at lytte og give plads og er god til at skabe trygge rammer og møder en lige præcis en, der hvor man er. Giver gode råd og følger mere end gerne op hos en efter man har afsluttet et forløb hos hende. En jordemoder med hjertet det rette sted, som ønsker at give alle gravide og mødre samt partnere den bedste oplevelse.
Jeg anbefaler hende til alle jeg kender

6 mai 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Mange tak for dine søde ord. De varmer mit jordemoder-hjerte! Er så glad for at kunne skabe et rum hvor jeg har tiden og ro´en til at kunne gøre mit arbejde tilfredsstillende.

Noté 5 sur 5 étoiles

De største anbefalinger til Nadja!

Efter adskillige lægebesøg med en grædende baby og beskeden om at “det var normalt”, bookede vi Nadja til et hjemmebesøg. Vi fik hjælp ift. amningen, da Nadja hurtigt observerede udfordringer herved. Allerede dagen efter oplevede vi en betydelig mere tilfreds baby (!!).

Nadja formåede at skabe et trygt rum fuld af nærvær, omsorg og forståelse. Vi oplevede Nadja som enormt kompetent, og ikke kun ift. amning.

Nadja er fantastisk og fuldstændig uundværlig! Vi er yderst taknemmelige for hendes hjælp, og vil uden tvivl booke hende igen, når der en gang kommer en lillebror eller lillesøster.

Vi giver Nadja de varmeste anbefalinger.

25 février 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Tusind tak for de fine ord. Det gør mig så glad at jeg kunne hjælpe jer og baby med de udfordringer som i stod med.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadja har været en uundværlig hjælp!

Nadja har været en uundværlig hjælp under mine to ammeforløb, og jeg kan derfor kun give hende mine varmeste anbefalinger!

Af Nadja har jeg følt mig set og forstået midt i sårbarhed. Efter mine besøg af Nadja, har jeg følt ny optimisme omkring mine ammeforløb.
Nadja har formået at hjælpe mig gennem en ammestrejke, hjulpet mig af med sår, og så har hun hjulpet mig til at undgå en brystbetændelse. Nadja har en bred viden, er utrolig kompetent, og så giver hun ærlig og kærlig “hands-on”-vejledning, der er til at forstå. Hun forstår at fylde et rum med varme og ro, som skaber tryghed.
Efter Nadja besøg har det været guld værd at have hende som livline i den efterfølgende uge.

Til alle med ammeudfordringer (… som har brug for anden hjælp end “laid back amning og ammehule…) kan jeg kun anbefale Nadja og hendes hjælp på det varmeste!

1 mars 2025

Réponse de Din Lokale Jordemoder - Nadja Kofoed Christensen

Tusind tak for din anbefaling og søde ord. Det gør mig vildt glad at kunne guide og vejlede ud fra jeres specifikke situation, og at følge op er altid en selvfølge for mig.

En fantastisk oplevelse

Vi havde booket et møde med Nadja, så hun kom hjem til os tre dage efter fødslen. Det var et rigtigt dejlig besøg og Nadja var superprofessionel og rummede os alle som familie. Hun var rolig og gav sig god tid. Vi følte ikke, at vi var en “forretning” for hende. Hun havde bred viden og satte mig godt ind i, hvordan amningen typisk ville forløbe sig i den næste tid, samt hvad jeg kunne forvente af min krop. Jeg følte mig så godt rustet til at kunne amme min søn. I dagene efter fulgte hun op på den plan, vi havde lagt sammen og hun sikrede sig, at vi var godt klædt på.
Vi er yderst tilfredse med Nadja, hendes besøg og hendes viden. Vi følte os trygge i hendes selskab og hun mødte os der, hvor vi var. Kæmpe stor anbefaling herfra.

21 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De største anbefalinger! Det vil du ikke fortryde!

Nadja er en super dygtig og fantastisk ammevejleder og jordemoder. Nadja reddede virkelig min amning med min søn for to år siden. Hun greb mig i den aller sårbareste tid. Med store sår på begge bryster allerede 5 dage efter fødslen var det tæt på at være slut med amningen, men Nadja gjorde det “umulige” muligt! Det vil jeg for evigt være dybt taknemmelig for! Jeg endte med at amme min søn, til han var lidt over et år, inden jeg stoppede det. For knap to måneder siden fødte jeg en datter. Vi tog straks fat i Nadja igen, da vi ved hvilken “magi”, hun besidder, og hun har endnu en gang været fantastisk og uundværlig! De største og varmeste anbefalinger herfra!

17 mars 2025

Varmeste anbefalinger!!

Vi havde udfordringer med, at vores søn var dårlig til at danne vakuum, og derfor døjede meget med luft i maven. Nadja kom med rigtig mange gode råd og ammestillinger, og amningen kørte langt bedre efterfølgende. Nadja er virkelig kompetent og omsorgsfuld, og jeg er så glad for hendes hjælp! Nadja gav også gode råd ift. trivsel og søvn generelt, og forslag til hvordan vi kunne hjælpe ham til at danne vakuum.
Jeg vil til hver en tid booke hende en anden gang, hvis det bliver aktuelt.
Varmeste anbefalinger herfra!

10 mars 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus