Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Dat mensen zich aan reclame ergeren dan doe je dat jezelf aan. Gewoon terugkijken en de reclames doorspoelen. Waar ik me aan erger is de programma's zie alleen nog maar gold rush zal eens kijken of er... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Unbelievable, buy discovery plus as a fan you get dutch commentaries shoved down your throat. Stop with the Dutch commentary, this is just super bad. Who muffs Joe Rogan when he comments af... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Als die Nederlandse commentatoren nou eens gewoon bij bellator de boel blijven verkloten word het een stuk leuker van! Wat de fack doet die Nesim daar eigelijk ga verslag geven bij potje korfbal ofzo!... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De app werkt verschrikkelijk slecht. Moet hem steeds opnieuw installeren om fatsoenlijk te functioneren, anders loopt hij gelijk vast. Verder heb ik discovery+ genomen om UFC te kijken, in de origin... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

het is toch niet normaal hoeveel sex of…

het is toch niet normaal hoeveel sex of eten met mijn ex en dergelijke komen er niet bij ? en idd leuk als je iets ziet en gaat kijken seizoen 4 waar zijn de andere 3 ? heb onder de tv gekeken maar lagen ze niet en ook na de update leesbril nodig voor de onderteling gewoon een schande dit is geen lang leven beschoren hoop ik

17 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Beeld zeer slecht, geen commentaar bij sporten

Beeld zeer slecht. Hapert continue (lag) en geen HD op Android TV Dit terwijl ik andere streamingdiensten zonder problemen in 4k ontvang. App verwijderd en opnieuw gedownload zoals geadviseerd maar dit brengt helaas en zoals verwacht geen oplossing.

Bovendien wordt er geen commentaar bij de verschillende sporten waardoor de beleving totaal wegvalt.

Tegenvaller!

14 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen ster is dat ook een optie?

Na de laatste update wordt discovery plus niet meer ondersteund door mijn tv. Alle andere apps werken wel en nu zit ik vast aan een jaarabonnement die nog 8 maanden loopt want ja.. je kunt nog wel gebruikmaken van het abonnement als je een chomekast koopt volgens de klantenservice. Overigens heeft de app nooit goed gewerkt bij mij. Geluid kwam niet overeen met het beeld en de ondertiteling ook niet, ik had gehoopt dat ze dit zouden oplossen met de laatste update.. dus niet.. ik raad het iedereen af!

6 janvier 2022

SLECHT!!!!!!!!

Van veel series zijn de seizoenen niet compleet , dus halverwege een seizoen mis je ineens een aantal afleveringen. of er ontbreken hele seizoenen dan ga je van seizoen 1 naar 4.

en van de klantenservice nul reactie op emails over deze klacht.

21 octobre 2021

Ontzettend slecht

Leuke programma’s, maar niet te volgen doordat het geluid niet synchroon loopt met het beeld. Afleveringen laden ontzettend langzaam waardoor je lang wacht. Discovery+ doe hier iets aan.

6 septembre 2021

Zeer slechte app

Zeer slechte app . Springt telkens over naar een andere aflevering super irritant dus. Hier betaal je dan 3,99 per maand voor . Beetje schandalig.

31 août 2021

Zeer slechte app.

Zeer slechte app.
Loopt continu vast ondertiteling loopt niet goed of het springt zo naar een andere aflevering of is maar aan laden.

Als jullie grooter wil worden fix dit probleem zo raken jullie veel mensen kwijt.

Ik kijk liever naar Netflix of videoland die doen het wel goed

26 août 2021

Absoluut vreselijke service, en nog advertenties op Eurosport 1 & 2

Absoluut vreselijke service. Ik heb me alleen ingeschreven voor de Olympische Spelen. 90% van de streams hebben absoluut geen commentatoren, dus je weet niet eens echt wat er aan de hand is. het crasht constant op Android TV. het is onhandig om te gebruiken en ze hebben in wezen de Olympische Spelen verpest, het is een schande! soms hebben ze dezelfde sport op Eurosport 1 en 2. Om nog erger te maken zijn er advertenties op een betaalde dienst! het is absoluut walgelijk
Ze begrijpen niet eens wat de Olympische Spelen zo'n groot en populair evenement maakt in Europa. Is er een uitzending zoals deze in de VS dat is waarschijnlijk de reden waarom de Olympische Spelen daar niet zo groot zijn

31 juillet 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Ondertitels niet synchroon, blijft vaak hangen

Goede programma's, helaas niet relaxed om te kijken. Ondertitels lopen vaak niet synchroon en het valt ook niet aan te passen.
Ook blijven programma's hangen en vervolgens laden dit kan alleen verholpen worden door de dienst geheel opnieuw te laden. Elke avond kamp ik met beide problemen terwijl ik het hoogste internetabonnement heb welke zelfs niet helpt bij het laatste probleem. Tevens vind ik de layout storend, als het scherm verkleind wordt, je ziet dan het programma wat je kijkt en er half onder alle afleveringen die steeds mar bewegen, zet er een fix op. Ik kijk op laptop en heb zojuist Discovery+ opgezegd omdat het niet meer leuk was om te kijken

22 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind t oprecht een hele goeie…

Ik vind t oprecht een hele goeie streamingsdienst. Fijn dat ze een proefperiode hebben, dan kun je wennen aan de streamingsdienst en bekijken of je het wel leuk vindt. De klantenservice wauw echt niet verwacht maar ze reageren zo snel wat echt heel fijn is. Ik stuur om half 9 ´s avonds een berichtje en krijg gewoon antwoord terug binnen 30 minuten? echt topp!! Wel jammer dat je niet via televisie kunt kijken, maar verder geen minpunten echt trots

28 juin 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Discovery plus beloven dingen die niet kloppen. werkt niet op tv of…

Discovery plus werkt niet op tv of PlayStation je kunt dus alleen kijken via je telefoon als app. Maar overal wordt er op tv reclame gemaakt dat je overal op kan streamen!? Zeer ontevreden over deze app. Kan niet geopend of gevonden worden door tv. Ook via de PlayStation is deze app onbekend. Maar hey Disney plus kunnen we met ze alle wel downloaden. Daar heb ik niks aan met een Discovery account! Oplichting wat in elke reclame blok wordt afgespeeld op Discovery Chanel, ID, TLC en Nationale geographic.

22 mars 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus