Banner for discsport.dk

discsport.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en frisbee hos mine svenske brødre hos Disc Sport, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Frisbeen kom hurtigt, var flot turkisblå og lå i en fin mulepose, der passede perfekt til den. Jeg... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

I unfortunately received the wrong discs, not matching what I ordered. This is not my first time shopping with DiscSport, and I have not had this happen from them before. I have also given 5-start rev... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hitta väskan jag letat efter hos er och den kom så snabbt jag önskat. Hann få med mig på min discgolf helg i Karlstad. Skulle vara trevligt om det fanns möjlighet att kunna se priset i sin egen valu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super overskuelig hjemmeside med gode beskrivelser og gode priser. Forsvarlig indpakning og god leveringstid, alt i alt en god oplevelse. Dog kunne det være fedt med en bedre bestillingsmulighed nå... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

Vi forsyner disc golfspillere i Danmark og udlandet med golf discs, rygsække, kurve & tilbehør. Ja, alt i discgolf. Vores fokus er: "Stort udvalg og hurtige leveringer!"

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun anbefales! God service!

Der var et lille problem med deres hjemmeside, så jeg skrev til dem, og fik svar med det samme!
Jeg havde bestilt en disc, som ikke var på lager alligevel, i det plastic jeg havde valgt, så de ringede og forslog mig nogle alternativer. Jeg valgte en anden og de sendte den med det samme, uden ekstra omkostninger!
God og hurtig service + hurtig levering!
Anbefaler stærkt!

4 septembre 2024

Ingen respons fra kundeservice efter 2 dage

Modtager et træningsnet hvor den ene fod mangler en plastikbøsning. Skriver straks til deres kundeservice email men her 2 døgn senere har jeg ikke fået nogen form for respons. Forsøgte mig i går også med at bruge deres web besked ting. Er klar over at jeg ikke kan regne med at de selv checker indholdet af de pakker de sender men synes det er problematisk når kundeservice ikke reagerer på henvendelser. Og nej jeg har ikke prøvet at ringe til dem endnu - det gør jeg selvfølgelig snarest muligt

2 septembre 2024

Lækkert udvalg og Super service

Lækkert udvalg og Super service. Jeg havde bestilt min ordrer men havde glemt en disc... ringede der over og fik at vide jeg vare skulle bestille den til afhentning i butikken så puttede de den i kassen.... Varene var der allerede dagen efter !!!

26 août 2024

Dårlig kundeservice i butikken

Dårlig kundeservice i butikken. Køber discs for 1200kr og bruger tid på at være i baggrunden på en reklamevideo. Spørger om jeg kan låne en tusch for at skrive i vores discs inden vi tager ud og spiller og får “nej - du kan købe en til 35kr”.

For små sko til min smag

9 août 2024
Avis spontané
Logo de discsport.dk

Réponse de discsport.dk

Øv at det var din oplevelse!
En fornøjelse at have besøg af jer og snakke med jer 😊
Reklamen havde ikke noget med vores forretning at gøre, andet end at vi støtter et knæk cancer arrangement, så personen der spurgte jer om at blive som statister har ikke noget med Discimport at gøre. Jeg er selvfølgelig glad for at i blev for at vise folk i butikken - og beklager at i blev fanget i det hvis i ikke ønskede🙏
Jeg undskylder hvis mit svar om lån af tusch kom til at lyde spydigt - det er dog helt korrekt at de tuscher vi har er til salg.
Jeg håber at i trods alt havde en god oplevelse med at browse discs samt prøve putting lounge og driving range 💪
Tak for jeres besøg - håber på at vi ses igen - om ikke andet så på banerne derude 😊

Philip, Discimport

Kanon service som altid

Kanon service, havde glemt at bestille en ting med, som jeg så fik skrevet til dem om, som de så lagde med i den originale ordre, så super service.
Leveringstiden var også hurtig ;)

18 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus