Jeg har nu med års mellemrum fået læst hænder online af Vickie og hun er mega dygtig, spot on og alt er formidlet på en kærlig omsorgsfuld måde, jeg bliver helt rørt når jeg læser hvad hun har med, d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har for første gang fået lavet en håndlæsning, som foregik online. Jeg er dybt imponeret over hvad Vibeke kunne fortælle om mig, min barndom og de tanker som er i mit sind lige nu. Jeg er stadig o... Voir plus
Jeg fik lavet en on-line håndlæsning og blindtegning hos Vickie. Vickie lavede en meget spot-on læsning, som rørte mig meget. Hun er meget grundig og velfunderet i sine beskrivelser. Hun skriver... Voir plus
Jeg har nu haft en tid til håndlæsning 4 gange, hver gang er blevet aflyst. I min verden er det super useriøst. Hold jer langt væk.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ved hjælp af hypnose som et stærkt redskab afhjælper jeg mennesker med blokeringer, uhensigtsmæssige handlemønstre eller vaner i et terapeutisk forløb.
Coordonnées de contact
Haunstrupvej 14, 7480, Vildbjerg, Danemark
- vickie@dissing-hypnose.dk
- dissing-hypnose.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Efter 25 års rygning for mit…
Efter 25 års rygning for mit vedkommende og 15 år for min kæreste og et hav af forsøg på rygestop til os begge, drog vi efter anbefalinger en tur ud til Dissing til en uforpligtende snak om hvad hun kunne gøre for os. Ganske gratis snak. Med stor skepsis fra min side takkede vi ja. Intet hokuspokus, blot en snak under hendes vinger. Her næsten 3 måneder henne er både min kæreste og jeg 100% nikotin fri. Det lykkedes hende simpelthen at plante følelsen af at vi er ikke rygere og altid har været det. Har anbefalet alle på min vej at hive fat i hende og nu gør jeg det ligeledes her. Tøv ikke med at få en uforpligtende snak med hende. Det har været et af vores livs bedste træk, hvis ikke det bedste. Bare TAK Dissing
Jeg har fået lavet en håndlæsning og en…
Jeg har fået lavet en håndlæsning og en blindtegnings læsning hos Dissing Hypnose. Jeg modtog 13 tætskrevne sider som føltes som et direkte spejl, af mig, min aktuelle situation og muligheder. Det har været en utrolig interessant og givende oplevelse, som jeg synes at alle skulle give sig selv. Vickie er utrolig kærlig og præcis i hendes læsning og formidling. Hos Vickie er man i trygge hænder.
En rørende oplevelse
Jeg er meget rørt over den håndlæsning som jeg har fået af Vickie. Hun skriver så fint og kærligt. Flere gange mærkede jeg et sug tilbage i livet af minder, og jeg blev rørt flere gange, hvor jeg samtidig oplevede en meningsfuldhed og omsorg for mig selv. Jeg var målløs over, hvordan ens liv næsten er beskrevet i sine hænder. Tusind tak for din tid Vickie. Du har mine varmeste anbefalinger.
Tak for en dejlig håndlæsning Vicky
Vicky har læst i mine hænder og jeg må sige at hun er meget grundig og præcis i sin læsning. Jeg har fået et meget brugbart skriv fra Vicky som jeg kan læse igen og igen og stadig lære af det. Det har været en rigtig god oplevelse, som jeg meget varmt kan anbefale til andre. Tak Vicky ❤️

Réponse de Dissing Hypnose
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.