Fantastiskt bemötande utav Filip i både telefon och i entrén, Riktig glädjespridare och proffsigt att man får inlämningskvitto via sms. Killarna gjorde polering av lack skador och sedan Ditec Ceramic... Voir plus
Jag besökte Ditec Center i Norrtälje 16 september, fick bilen tvättad med strålande resultat, samt ett professionellt och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt detta företag.
Lämnade en Jaguar XKR cab 25 år gammal, polering, cab behandling o läderbehandling! Fick tillbaka en bil dom var i nyskick! Ditec i Kalmar gör ett fantastiskt jobb, alltid lite nöjd!
Helt nytt bil .Lämnade bilen hos Ditec Bilvårdcenter i Växjö AB för underhålsbehandling , hämtade bilen med skador på plast lister höger sida fram, samt vänster sida total försvunnit . Ägare erkän... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Ditec® - Sveriges största och ledande företag inom bilvård med över 100st centers från norr till söder.
904 20, Umeå, Suède
- ditec.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Ditec i Eskilstuna var fantastisk med…
Ditec i Eskilstuna var fantastisk med deras behandling och kundvård.
skada bilen men ägare erkänner EJ !!!!!!
Ägare erkänner EJ detta.
EJ REKOMMENDERAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Undvik människa som står inte fram för deras fel!!!!!!!!!!!!!!